* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (79) *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Sa stiti ca va urmaresc si eu..de pe margine..ca a trebuit sa fac curat..adik ordine in lucruri..si.ma misc tare greu...zici ca sunt un tanculetz/....mai fac un pic de ordine..mai ma "hodin" 10 min...uffff..ce rasuflu

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Uraaaa, avem inca o fetita!ginnete - FELICITARI DIN INIMA MAMICO!
Sa va traiasca si sa va fie asa cum v-o doriti.Iti doresc recuperare rapida,laptic mult si bun si sa va ocoleasca colicile.
Noi suntem foarte bine si abia astazi am inceput sa am ceva contractii vagi.Deci, o mai putem duce ceva timp.*Ne asteapta parintii la masa, trebuie sa plec acum.Va

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

kossir, ma bucur ca ai puterea sa fii alaturi de noi. sunt convinsa ca durerea din suflet inca e acolo dar ma rog la Dumnezeu sa-ti fie alaturi in realizarea fiecarui vis!

32+
AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Angelique, papuselele le-am cumparat din Walmart (un mare lant de magazine din Nordul Americii) cu $5. Sunt papusile create de o fotografa celebra Anne Geddes care face si hainute de copii. Super scump. Am vrut sa cumpar o paturica de pe web-site-ul ei dar trebuie sa platesc un soi de membership... si m-am lasat pagubasa, cu toate ca toate lucrusoarele sunt superbe. Uite un link: http://www.annegeddes.com/
Multumesc de laude si promit sa conduc masinuta fara incidente :) E prea frumoasa ca sa o stric.

Kossir, ce bine ca mai dai pe la noi. Ma bucur sa te vad.

Fetele ... ma duc sa mai sparg niste bani pe la magazine, ca mai trebuie sa iau pentru mine si pentru bebe inca o sumedenie de lucrusoare, iar cu stirile despre Ginette, mi-e teama sa nu ma ia si pe mine mai repede.

Monica-Matz si Andreea Bianca

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Nu stiu de ce sunt inca asa de in verva! De obicei reduc turatia la ora asta. Cred ca sunt inca in priza dupa episodul comoda si mai vreau sa fac cate ceva: am terminat de impaturit rufe si completat bagaj de spital, vreau sa mai sortez din hainutele lui Benji pe categorii si marimi. M-a sunat si soacra. Au avut azi a doua aniversare de la nunta si noi am uitat complet. Nu am mai vb la tel de miercuri si vroia sa vada ce fac si cum imi merge. Dragut nu?

Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

AngeliquesdeS,
tot cu webshots ma lupt in paralel: ce sunt alea tags???? Cica nu am tags - sa fac tags??????!!!!!!

Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hello, hello,

Eu azi am ceva cu tzitzi... Citeam pe undeva pe forum despre o proaspata mamica pe care a strans-o moasa de sfarcuri "sa-i desfunde canalele" si cica a durut-o de ii venea sa se urce pe pereti... Evident, eu, ca curiosu', ca tot tineam mana pe ele , ma strang de sfarcuri sa vad daca doare asa de tare... And guess what? A iesit o chestie transparenta , prin mai multe locuri... Niste picaturele mici mici mici hihi, numai ca de o juma' de ora ma dor atat de tare sfarcurile si stau "in sus", ca nu stiu ce sa fac... Poate ajung naiba la spital cu vreo complicatie, ma mai fac si de kk . Heeelp! Oare un dush rece ajuta?!?

33+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by ceska777

AngeliquesdeS,
tot cu webshots ma lupt in paralel: ce sunt alea tags???? Cica nu am tags - sa fac tags??????!!!!!!

Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani

sa stii ca ma voi duce la somnik numai dupa ce voi vedea pozele...asa ca ...plz nu ma lasa in aer

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Ne-am cumparat paturz si carutz, suntem foarte incantati de ele si le-am facut poze sa le vedeti si voi http://family.webshots.com/album/561452787lOIyqZ?start=24
Noapte buna!

Bad Dobby!

32+ BB Stefan Cristian
AMR 10 SAPTAMANI
poze hainute BB http://family.webshots.com/photo/2312401470102534714FRmYZr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by ceska777

Nu stiu de ce sunt inca asa de in verva! De obicei reduc turatia la ora asta. Cred ca sunt inca in priza dupa episodul comoda si mai vreau sa fac cate ceva: am terminat de impaturit rufe si completat bagaj de spital, vreau sa mai sortez din hainutele lui Benji pe categorii si marimi. M-a sunat si soacra. Au avut azi a doua aniversare de la nunta si noi am uitat complet. Nu am mai vb la tel de miercuri si vroia sa vada ce fac si cum imi merge. Dragut nu?

Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani

Ceska tags-urile nu te afecteaza cu nimic. Sunt de fapt niste cuvinte cheie ca atunci cand cauti pe google. Tu bagi acolo baby sau maternity sau ce vrei tu si daca cineva intra pe webshots si cauta poze legate de baby sau maternity da si peste pozele tale. Dar poti sa iti faci album linistita fara sa iti bati capul cu asta. Si eu astept pozele!!!

Ancasoare sa stapaniti sanatosi si patutul si caruciorul!!! Sunt superbe! Lenjeria e de la feretti, nu?

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 18 zile!

Mergi la inceput