* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (79) *
Raspunsuri - Pagina 5
gugushtiuc spune:
Ptiuuu.... ce nervi am, imi vine sa arunc televizorul pe geam.
Tocmai s-a terminat Miss-ul pe PRO si pe primul loc a iesit o chinezoaica amarata fara sare si piper, balbaita si in afara subiectului!!! Sa aiba oare legatura cu faptul ca s-a tinut concursul in China? Si primarul!!! Sa apara in camasha cu imprimeu Hawaii! Cata lipsa de respect!
Parca de la an la an tot mai nasoale is concursurile aste
GUGU 36+ Alex?
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 10 ZILE!!!
Ven spune:
Gugule, gand la gand cu bucurie. Si eu cu sotul am tot comentat-o pe chinezoaica cea insipida, si pe toti comunistii din lumea asta Noua ne-a placut de Mexic si de Angola (dotata fata, ce mai! )
P.S. Imi trimiti si mie nr. tau de tel? Mersic!
Venera , mama lui Markus
AMR 17 zile
Markus e mare!
miri_mik spune:
fetelor, vorbiti de miss univers? ca ala fu acu ceva vreme... adica acu a transpis Pro in reluare?
miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Ven spune:
Miri, cred ca da. Acu' imi amintesc ca parca povesteai tu ceva. Tie de care ti-a placut?
Venera , mama lui Markus
AMR 17 zile
Markus e mare!
miri_mik spune:
ven, io ziceam de miss franta. aia a castigat de-am zis eu ca va castiga. de miss univers stiam de ceva vreme. nu mi s-a parut nici mie deosebita dar nah... ca-mi ^place, c anu, tot ea are titlul. s-apoi iar zic, frumusetea lumii... taman o chinezoaica? pui e avicola necrescut:)))
miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Adryana_4u spune:
Sper din suflet sa nu gresesc
CREATA, LA MULTI ANI, sa dea domnu sa ai o zi superba, asa cum trebuie sa fie cea de azi, si nu numai...sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa ai parte de tot ce e bun si frumos in viata..
Sa nu credeti ca lipsesc de drag, dar suntem in curatenie, mutam mobila sa facem loc pentru patutul printesei, asa ca este cu scop nobil...In orice caz, sa stiti ca ma gandesc la voi, sa fiti bine toate si voi, si bebicii vostri.
Pup toate fetele
Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
gattasalvaje spune:
Sal'tare Zuzelor !
Hai ca m-am adunat si eu pe-acasa dupa ce am bantuit si azi toata ziua prin magazine.
Am fost la Baby expo si m-am cam enervat pe-acolo ca era aglomeratie mare si trebuia sa ma feresc ca nesimtitii nu se uitau pe unde merg. In plus, fusese Garda Financiara in control si daduse o groaza de amenzi de 80 milioane , ca n-aveau case de marcat fiscale...asa ca multe standuri ridicasera ancora , altele ziceau ca nu mai vand , ca sunt doar pt expunere...in fine , am reusit sa sparg vreo 5 milioane pe tot felul de prostii (cosmetice , articole igiena , biberoane ) , uitati aici ce-am mai luat . M-am ofticat ca n-am gasit pompa de san Chicco , de fapt n-am gasit niciun stand cu Chicco ...si nu i-am mai gasit nici pe cei de la Baby Fox cu botosheii aia simpatici...asa e cand te duci la spartul targului.
Dupa cumparaturi mi se facuse o foame de nu mai vedeam bine asa ca am intrat iarasi la restaurantul unde ne-am strans la intalneala ieri si am papat bine de tot...au aia de la Daimon un bucatar super , mancarea are o savoare deosebita...sau poate mi-era mie prea foame...
Cam asta fu ziua mea...ma asez acum sa vad un film , mi-am luat Prison Break si vreau sa vad ce e de capul lui.
Pupici
35+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
Mitsu-bishu spune:
LaLa_20,
D'aia am intrat si eu acum pe forum... De vreo 2 ore baby nu mai misca... Il inghiontesc si nimic... Am mancat, ma asteptam sa inceapa sa se agite, cum face de obicei la 30 min - 1 h dupa ce pap ceva yummy, da' nimic! Abia acum un minut a "fluturat" putin, dar slab de tot... Fetelor, sunteti sigure ca tre' sa miste cand mai slab, cand mai tare? Bebe al meu era mereu super-activ... Misca la intervale mai mici deo ora si il tinea... Cateodata chiar mi se incorda burtica si se vedea cum "se muta" de colo colo, ca o mogaldeata care facea un du-te - vino transversal. Nu stiu ce sa fac. Dr. a zis ca daca nu misca mai multe ore sa il sun, dar a miscat acolo putin.. O fi bolnavior?
Aaaa si vad ca va grupati deja... Ma ia si pe mine careva? Ca io's mai aiurita si sigur o sa uit sa iau cu mine numere d'ale voastre cand o sosi Clipa!!! Puuup!
33+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
Gina M spune:
quote:
Originally posted by greta4youquote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Vaaaaai! Sa vedeti ce mi s-a intamplat!
Vorbeam cu cineva pe msgr si aveam camera deschisa. La un moment dat a cam "murit" discutia, am minimalizat fereastra si am uitat total ca persoana ma vedea inca... Si cum, de obicei, cand nu am ce face imi mai masez sanii in asteptarea unei lactatii vijelioase, mi-am ridicat tricou' si da-i... Evident ca am primit un buzz si discutia care a urmat a fost penibila!
33+ bananutsa sau capsunica?!AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
...ce dragut.....parca si vad ce fata a facut respectivul...(banuiesc ca era de sex masculin )
AMR 5 SAPTAMANI
Cristina 35+ si bebe Mara Bianca
Mitsu - Pfuaaaiiii ce faza!Am ras de m-am prapadit! Era fata/ sau baiat persoana cu care vorbeai?!
37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
Mitsu-bishu spune:
Era baiat... De fapt, e un pusti de 18 ani, o cunostinta de familie ca sa zic asa,... Trebuia sa ii explic o chestie. Sper ca n-a chemat-o pe ma-sa sa ii arate ce il invat!
33+ bananutsa sau capsunica?!