* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (79) *
Raspunsuri - Pagina 4
Tinna S. spune:
Merci mult Lala!
Numere de tel. am luat eu mai multe de pe mailul comun, dar vroiam o zuza care sa fie de acord sa o stresez cu sms-urile si eventual cu apelurile cand o fi momentul cel mare!
Tina 30+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 10 saptamani !!!
miri_mik spune:
ereena, te felicit pentru cadita, o folosim la brunod e cand are 2 luni, initial luasem si eu una cu prosopel blah blah. e atat de practica incat poti lasa copilul in ea fara sa-ti bati capul ca se intampla ceva. o iubesc de nu mai pot. si la sacha o punem in aplicare din prima zi! cat despre dimensiuni, e suficient d emare si pentur un bebe de 12 kile si aproape 2 ani cata re bruno:) si nu crapa. atata ca noi am hotarat ca tre sa-l mutam pe bruno inj cada mare, ca sa invete sa se spele singur:)
miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
ceska777 spune:
Deci, cum am promis azi pe la rasarit de soare, am revenit si v-am admirat pozele de la intalnire3. Si tinutele.... Si ce frumos ca va cunoasteti si personal!
La noi la curs avem deja o mamica care a venit pt ultima oara, are termen curand.... O sa o sun azi sa vad ce face...
Miri_mik: macar s-a indurat cineva si de mine. Multumesc! Ma agat de orice - si de-un crac- numai sa nu ma pierd! Eu pe cine sa monitorizez? Ma vrea cineva? Poate cineva cu DPN februarie ca sa pot fi pe faza:voi fi probabil-ce probabil, sigur!- acasa cu Benji deja si vreau sa continui sa raman la zi. Mai ales ca s-a promis ca nu parasim sujetul pana nu naste si ultima zuza de pe lista. Apoi ne mutam cu toate cele la clopotei, nu?
In alta ordine de idei al meu sot briliant monteaza chiar acum usa cu grilaj in rama usii de la dormitor sa nu mai poata intra cutu Luky cand vrea si mai ales nesupravegheat la bebe. Si e asa de concentrat si face o mutrita...... S-a enervat putin cu instructiunile de montaj dar a reusit. Yupppppie! Mai montam dupa o pauza si comoda de infasat si un raft si lampa pe un perete: e o luna mare, de fapt uriasa si galbena. Si cand e totul gata facem sedinta foto si va aratam si voua.
Gata ...la treaba! Cat mai are Dudu chef !
Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani
miki_baby spune:
Buna din nou!!
Fetelor azi am ajuns la performanta sa fiu treaza 2 ORE. M-am trezit azi dimineata la 12, am mancat, am mai scris ceva pe forum si la 2 dormeam din nou! Acum m-am trezit
Miki 36+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!
gugushtiuc spune:
LALA de unde ai luat animalutzele alea de pe pereti din camera lui Bibi? Vreau si eu.
GUGU 36+ Alex?
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 10 ZILE!!!
LaLa_20 spune:
buna gugu...din librarii....
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 31s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
LaLa_20 spune:
fetele voi cum il simtiti pe bebe...eu am impresia ca misk mai rar...fata de cum misca pana acum...d-am citit pe undeva k e normal...sau sa ma ingrijorez?
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
fetele voi cum il simtiti pe bebe...eu am impresia ca misk mai rar...fata de cum misca pana acum...d-am citit pe undeva k e normal...sau sa ma ingrijorez?
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
E normal, stai linistita. Au si ei zile in care sunt mai agitati si zile cind is mai lenesi. De acum v-a misca mai putin, insa vei incasa suturi mai puternice si ferme. Burta mea arata ca in Alien cateodata.
GUGU 36+ Alex?
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 10 ZILE!!!
LaLa_20 spune:
multumesc ca mai linistit gugule....de obicei cand ma asez in pat(obisnuiesc sa satau pe partea stanga)...exact pe partea pe care stau incepe sa-mi de niste ghionturi...de zici ca vrea sa faca gaura sa iasa...
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
multumesc ca mai linistit gugule....de obicei cand ma asez in pat(obisnuiesc sa satau pe partea stanga)...exact pe partea pe care stau incepe sa-mi de niste ghionturi...de zici ca vrea sa faca gaura sa iasa...
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Exact aceeasi treaba se intampla si la mine.
GUGU 36+ Alex?
AMR 10 ZILE!!!