* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (79) *
Raspunsuri - Pagina 6
Mitsu-bishu spune:
Vaaaai, Gatta, ce de chestiutse ai luaaat! Si eu ma gandeam sa incep cu cosmeticele, da'nu stiu exact ce imi trebuie, in afara de uleiut de corp, niste pudra ceva... Cam ce ar mai fi? Am auzit ca Mustella e super-gama si as vrea sa iau de la ei si de la Bubchen samponele & co., dar nu stiu ce ar mai fi "co." asta. Ce mai luam la baby? Creme hidratante, ceva? Demachiant? Sunt total pe dinafara!
33+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Sal'tare Zuzelor !
Hai ca m-am adunat si eu pe-acasa dupa ce am bantuit si azi toata ziua prin magazine.
Am fost la Baby expo si m-am cam enervat pe-acolo ca era aglomeratie mare si trebuia sa ma feresc ca nesimtitii nu se uitau pe unde merg. In plus, fusese Garda Financiara in control si daduse o groaza de amenzi de 80 milioane , ca n-aveau case de marcat fiscale...asa ca multe standuri ridicasera ancora , altele ziceau ca nu mai vand , ca sunt doar pt expunere...in fine , am reusit sa sparg vreo 5 milioane pe tot felul de prostii (cosmetice , articole igiena , biberoane ) , uitati aici ce-am mai luat . M-am ofticat ca n-am gasit pompa de san Chicco , de fapt n-am gasit niciun stand cu Chicco ...si nu i-am mai gasit nici pe cei de la Baby Fox cu botosheii aia simpatici...asa e cand te duci la spartul targului.
Dupa cumparaturi mi se facuse o foame de nu mai vedeam bine asa ca am intrat iarasi la restaurantul unde ne-am strans la intalneala ieri si am papat bine de tot...au aia de la Daimon un bucatar super , mancarea are o savoare deosebita...sau poate mi-era mie prea foame...
Cam asta fu ziua mea...ma asez acum sa vad un film , mi-am luat Prison Break si vreau sa vad ce e de capul lui.
Pupici
35+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
Gatta, sunt super misto lucrurile pe care le-ai luat.Si nu mi se pare deloc mult cat ai dat pe ele. Body-urile de la "Name it newborn" tot de la targ le-ai luat? Sunt de foarte bune calitate!!
Nici eu nu mi-am luat pompa de san. Am zis sa astept sa vad cat lapte o sa am si daca imi trebuie il trimit pe sotu' sa-mi ia:)
Miki 36+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!
Mitsu-bishu spune:
Biberoane si sterilizator si suzete si tot ce tine de acest "domeniu" nu vreau sa iau, sper sa am laptic si sa nu imi foloseasca! Ceaiul de colici, daca e, il beau eu, am auzit ca e mult mai comod pt bb asa... Pompa, la fel, nu vreau sa "cobesc", macar sa am eu lapte... Cred ca o pompita de nas e chiar utila... In rest nici nu stiu de unde sa incep!
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Era baiat... De fapt, e un pusti de 18 ani, o cunostinta de familie ca sa zic asa,... Trebuia sa ii explic o chestie. Sper ca n-a chemat-o pe ma-sa sa ii arate ce il invat!
33+ bananutsa sau capsunica?!AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
Offf, ce situatie!Ce sa-i faci - asta-i viata/cursul si se mai intampla!
37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
laura_dimitris spune:
Buna seara fetelor!!
Noi (adica eu si dimitris) am fost tare bolnaviori... Eu cred ca am facut o indigestie si abia din dupa amiaza asta am inceput sa ma simt mai bine iar dimitris la fel numai ca el a avut varsaturi si diaree...
Cumplit a fost. Oricum, cu ocazia asta mi-am spalat toata lenjeria, paturile, pilotele din casa...
Sa dea Dumnezeu sa avem si noi o noapte linistita asta !!!
Am intrat ca stiam ca este ziua cretei :
LA MULTI ANI CU SANATATE MULTA SI FERICIRE SI NOROC SI NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS !!!!!!!
Super intalnire ati avut !!!! Imi pare rau ca nu am putut fi prezenta (oricum, daca nu era soacra la mine ieri mi-a fost cel mai rau...) dar poate mai facem o alta intalnire dupa revelion...
Fotografiile sunt superbe si voi toate sunteti niste frumoase!!!
Gatta, ti-a crescut parul tare mult, iar gratiela... mie imi place tare mult cum iti statea parul!!!!
Va pup dulce pe toate!!
Laura 31+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Mitsu-bishu spune:
Da' chiar, am vazut si eu chestii de la name it pe net, da' ar trebui sa fac comanda in danemarka sau ce o insemna ".dk"? Pe unde s-or gasi la noi, ca eu daca am dormit azi toata ziua, nu am mai avut timp sa ajung la B.E. ...
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
AngeliquedeS spune:
Buna seara fetelor
Creatoooooooo Tot ce iti doresti, sa fii fericita impreuna cu iubitul tau, sa va bucurati de micutza cretzulina si sa va fier viata o dulce calatorie!!! Noi te pupam dulceeee!!!!
Eu m-am trezit la 9 si m-am pus pe citit... o sa radeti de mine... ultimul volum din Harry Potter... in seara asta cred ca il termin. pe urma m-am mai culcat doua ore si am plecat intr-o vizita din care m-am intors la 6. pana acum am citit din urma sa vad ce ati mai facut
Zuzici, sa stiti ca nr meu de telefon este pe adresa comuna de mail, va iau in custodie pe care vreti
Eu am avut in seara asta cateva contractii, vad ca acum au trecut, bebe face tumbe in burtica mea.
Darene, felicitari pt bebe grasunel sa stii ca e ff posibil sa fi luat in 2 sapt 600 de grame pt ca al meu a luat 800 de grame in 3 saptamani si acum trei zile avea 3250g!!!! Glumesc cu iubitul meu si ii spun ca a inceput sa imi fie frica de bebe, ca e asa de mare ca o sa ma rupa la nastere... Si eu parca mi-l imaginez pe bebe cum ma aude si spune: "Ti se pare ca acum sunt mare? Sa vezi ce-o sa ma mai fac!!!!"
Mitsu-bishu, rad si acum de ce ai patit pe mess!!
Ereena, super lucrusoarele!! Cat despre patania cu vecinii.... no comment.... Si sa stii ca avem patutz la fel!!!!!!!!
Tinna S, ai PM cu nr mele de tel!!
Gatta, super lucrusoarele!!
Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 3 saptamani!
Mitsu-bishu spune:
A, si pentru botosei de la Baby Fox gasiti www.botosei-babyfox.ro/magazine.html" target="_blank">aici o lista cu magazinele din Bucuresti care au produse de la ei.
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by Ereenaquote:
Originally posted by alinaatudor
Ereena, eu am luat din ala,,..pliabil sau cum s-o zice..este pt bebici care stau cu chirie..ca noi[:-))))]...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina 30 si Stefania
Spune-mi ca l-ai luat pe cel colorat , cu verde :-)Mi-a placut mie tare mult...
32+
Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Da Da Da ..pe ala l-am luat...cu verde brotacel..e super:)
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina 30 si Stefania
ceska777 spune:
Fiindca ne lipsesc trei suruburi nu putem incheia actiunea "montat comoda". Adica e ridicata dar suprafata de infasat aditionala tre prinsa in trei suruburi si alea din dotare le-a considerat sotul cam subrede. Maine cumparam suruburi si tre sa ma tin de capul lui sa montam raftul, radiatorul suspendat, si lampa. Oricum astea se prind pe pereti si nu era indicat sa ne bazaim vecinii tocmai duminica, nu?
Tot maine tre sa vb cu moasa sa imi lase nr ei de mobil daca ma suspectez vreodata ca incepe balul, s-o chem sa ma vada ea intai sa nu fug cu alarma falsa la spital! Apoi omul cu asigurarile sa vedem ce facem cu asigurarea lui bebe, pe aia de unde asteptam sa ne livreze a doua comoda, etc. Si mai am trei ture de masina cu hainute de bebe..... Apoi calcat tot, asezat in dulapuri si admirat marea capodopera! Si facut poze........Si mai vroiam sa zic ceva dar am uitat.......
Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani