***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (35)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Intre timp am vazut asa:

Soniuta mica, in fustita de blugi si cu parul tepos.Frumoasa domnisoara, nimic de reprosat!

Teodora de Mottanel, dulce fos, si da, si piscata de tantari ramane la fel de frumoasa!

Miruna de Ninutza, tare mult imi plac pozele cu ciorapeii albi si Body-ul rosu, seamana cu o gimnasta mica.

Rares de Carstea, asa cretofolin si atat de frumos in poza cu pumnisorii stransi!

Razvan de Ramona, tare simpatic puiutul, imi pare rau ca nu am timp sa citesc toate povestioarele de acolo, tare frumos scris, dar in vacanta o sa ma intorc sa citesc amintirile lui Gramokid.

I'll be back!

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Neata!
Spunem si noi :"LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE IERI SI DE AZI!"

Pepsi,multam.

Miniuta,legumele le-am calit in putin ulei de masline apoi am adaugat 1 canita de cafea-orez normal, simplu si le-aM fiert cu apa cat sa le acopere.Am facut vreo 3 portii.Mai nou nu-i mai bag la blender legumele doar le pisez u furculita.Carnita insa ink o fac la blender.

Numai_eu
,catelul ink nu jucaria lui preferata.Il mai trage de urechi, ii suge urechile....dar cam atat.De ieri parca a inceput sa-l amuze cantecele catelusului.oricum sunt jucarele pt cand mai cresc.Zdranganitoarele raman preferatele lui.multam de vot!

Mihamora,[pup]

DidiAlex, pe toate jucariile din poza am dat cam 2.5 mil lei(inclusiv lama de tavan).

Lavini,felicitari pt renuntarea la suzi!O sa vezi ca va fi mai bine fara ea!

Am vazut ca vorbeati de condus:eu sunt cam dependenta de masina(sau, ma rog, eram) ca de cand il am pe pitik am mers cam rar eu.in general, ies in cartier cu el in tp sapatamanii dar cand am cumparaturi de facut merg cu masina dar il las cu cineva pe pitik.Ink n-am avut ocazia sa plec singura cu pitik undeva dar....urmeaza ca am cadouri de cumparat!
Referitor la cilindrul acela de care vorbeati.....eu i l-am luat pe cel de la chicco.Ink nu i l-am dat.Urmeaza de Craciun.

Carstea, nu stiu cum e al tau cu nervisorii insa al meu....e criminal.Sa-l vezi cand il apuca si tipa, isi incordeaza pumnii si tremura din toate cele.Mai ca-ti da una!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Mica, Maya e o dulce cum doarme ea in scaunel!Dar la ce concurs ati participat?

Kay, am vazut-o si pe Soniuta care se va face manechin!Atatea toalete schimbate....e o frumoasa printesica!

Aaaaaa, si vroiam sa va spun ca eu i-am dat ficatel de la 6 luni jumate.N-a fost prea incantat de el prima data dar apoi a papat.Ii dau o data pe saptamana.
Am si eu o intrebare:de cateva zile e cam constipat si ieri i-am luat MilchZucker.Cat timp trebuie sa-i pun in mancarica?

DAVIDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

madi eu am comandat calendare. Caut link si iti dau.

gabiu iti dau nr de tel pe PM.

carstea, lauradi, motannel, ninutza, pepsi, andrada, madi, lavini, alyna multumim .

kay multumim . Am vazut si noi pozele aseara cu Soniuta. capsunica frumoasa.

alyna a fost la baby expo concursul de mers de-a buselea. Am participat, dar Maya inca nu merge .

madi uite
aici

Azi Printesa Maya a implinit 7 luni LA MULTI ANI PRINTEASA MEA!!! si avem 7.600 si 72 cm. (iar am luat putin in greutate luna asta, adica 200 gr ).

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Madi, iti dau eu daca vrei pt calendar Id-Ul de mess
celor care le fac(sunt aceiasi la care a facut prima data Mica comanda):diana_marcel2003
Ii apelezi si vb cu ei.

DAVIDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

In primul rand, LA MULTE LUNISOARE! pentru minuni frumoase si mici si scumpici - Maya de Mica, Carina Sofia de Carri, David Andrei de Numai_eu, Albert Mihai de Gabiu si Ioana Maria de Mimisor!

Mica, sa-ti traiasca printesa! Acum am vazut si eu pozele cu scaunelul, e asa de frumoasa

Graviduta, merci, sa ma mai duc pe acolo poate au mai adus (cand am fost eu nu aveau, dar poate aduc). Adevarul e ca pijamalele astea de mame sunt speciale - trebuie sa fie exact cum vor ele ca altfel nu au valoare. Mama chiar are nevoie acum asa ca tare m-as supara sa nu gasesc exact ce isi doreste

Alyna, daca nici Davidutz nu se uita la jucarii care e domnisor de maine-poimaine 8 luni, sa nu ma mir ca Manu nici nu se uita la ele :D Nu e nimic, le punem bine si se joaca ei cand cresc ;) Si eu ii dau de Craciun colacul :)

Andrada, eu te cred, cum sa nu te cred, ca e in parc o fetita scumpa si frumoasa cu numai 3 zile mai mare decat Antonio care merge in viteza mare de-a busilea, se ridica singura in picioare si merge tinandu-se de marginea patului (am vazut-o, deci nu e din auzite). Doctorul ei zice ca e dezvoltata psiho-motor ca un copil de 9 luni. Felicitari pentru Antonio catarator!

Madi, eu am comandat calendare de la Carrefour (acceasi firma ca in Diverta), stiu ca Mica comandase din alta parte si trebuiau sa ii vina deja. Uite asta e link-ul de la diverta : www.dol.ro/page_printfoto.aspx?ProductTypeCode=Fotoprint&" target="_blank">calendar. In weekendul asta sunt gata (au mai multe tipuri de calendare)

Petit_ange - dupa lupte seculare am indesat Manu in rochita roz (ce oftat de usurare a scos micuta cand am dezbracat-o :))))
Uite poze: Manu in costumas roz

Carstea, am adaugat si poze cu scaunelul de masa - slex de la brevi

Am mai adaugat si o poza cu tarcul, Manu e socata mititica, era in timpul penei de curent si era intuneric bezna ;)

Voi puteti sa va log-ati din firefox? Nu stiu de ce nu merge, era sa pierd si ditamai mesajul...

Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

poohy, cat timp a durat tarasenia cu catalogul?Daca dau comanda acum imi vine pana la Craciun?Si te-ai dus in Carrefour si le-ai ridicat de acolo sau ti le-au livrat acasa?

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

LAVINI, ce bine ii sta lui Radu la laptop si ce testoasa mare areeee. Pupam baiat frumos .

RAMONA, m-am uitat eu pe aici dar nu am gasit (inca)...o sa mai caut cand merg sa cumpar cadourile pentru Craciun. Pupici lui Razvan.

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Lavini, eu am dat comanda sambata si mi-au zis ca o sa fie gata in 3 zile lucratoare. Nu le-am luat inca (asa ca nu pot sa zic nici cum au iesit), mi-am luat o marja de eroare si am zis de la mine ca o sa fie gata in week-end
Daca respecta cele 3 zile lucratoare nu trebuie sa fie nici o problema pana la Craciun ;)

Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mica, Alyna, Poohy multumesc mult. Mica tie in cat timp ti le-a facut?

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput