***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (35)***
Raspunsuri - Pagina 7
Pepsi spune:
la multe lunisoare pitici de Carrie, Mica0307, Gabiu si Numai_eu
kay, nu baga nimic prea cald la congelator ca se strica freonullui dominic nu=i placea nimic congelat
mica, e o dulce maya, sa foloseasca sanatoasa scaunul, seamana tare bine cu prima papa de la perego
doxinu, eu am luat de la fisher price close to me, dar nu e cel mai bun, rain forest e bun, imi place, practic, dar ce mi-a placut cel mai mult a fost prima papa de la perego
andrada, asa, cit mai simplu, si cit mai sus bradul
am luat brad azi, miine il facem, si impodobim casa
azi a stat david singur in fund ptr prima data, s=a tinut de mine mea ca sa se ridice, ca se ridica asa pina la jumate, si o data a dat drumul la mina mea, si a stat singur,citeva secunde apoi a cazut pe pat,
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
ralucami spune:
Vai ce m-am enervat! Mi s-a sters mesajul la care scriu de cateva ore! Duamneee urasc Vista !!!!!! Si ma seaca si laptopul meu ca nu e ca cel vechi si inca nu ma simt confortabil cu el!
andradap spune:
Neatza,
Mica, am vazut-o si eu pe printzesa Maya... E o scumpa si are niste ochi, mama mama... La multe lunite...Sa creasca mare si voinica si sa fie sanatoasa!
Intreba cineva de PORTOCALE, Madi? (mi-am adus aminte aseara cand m-am pus in pat)... Ei bine, da i-am dat si portocale si in general m-am cam axat pe toate fructele care au mai mult sau mai putin un efect laxativ... Si bananele sunt incriminate a avea un potential alergen si cu toate astea se regasesc in diverisificarea unor sugrai printre primele alimente... Ma gandesc la bietii africani, ca la ei banana trebuie sa fie de baza cum e marul la noi Voi ocoli si eu cateva alimente o perioada... ca doar asa scrie la carte De exemplu: PESTE nu-i voi da pana la un an... capsuni, albus de ou, lapte de vaca (evident nu la formula ma refer ), ficat NEVER EVER (il mananc eu, ca ma sarcific ca o mama adevarata )
Carstea, dupa 6 luni, chiar se suplimenteaza Fierul (se dau 10 mg pe zi...asta pt ca ei nu-si pot lua Fe in totalitate din alimentatie... dar asa e: galbenus, carnita sunt bogate in Fe...) Uite, lui Antonio ii dau 25 mg pe zi... dar la el era nevoie pt ca are anemie... deci nu mai e o doza profilactica/de intretinere ci de "corectie" (adik de incarcare a depozitelor cu Fe...)
Pepsi, FELICITARI pt primul stat in fundulet! ... si eu vreau sa ma laud ca azi Antonio s-a catarat pe mine (intai s-a ridicat pe genunchi, apoi in picioare... ce-i drept F.f.f.f.f STRAMB ) ca sa ajunga la mana mea in care aveam telecomanda... Maine dimineata repet procedura si il pun pe sot sa filmeze... ca nu-mi vine mie sa cred.... dar pai altora Aaaah...si mersi de pontul cu BRADUL... mai ales ca eu de obicei il cam SUPRAINCARC
Fug la cafea...
EDIT: Carrie, Gabiu, Numai_eu sa va traiasca piticii!!!
Ralucami, scrie in NOTEPAD (eu asa fac )si apoi dai copy-paste
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
Madi spune:
La multi ani, cu intarziere pentru sarbatoritii zilei de 9!
Victor Iannis
Sofia
Dario Antonio
Casian Andrei
Stefan
Anastasia
Si La multi ani sarbatoritilor de azi!
Maya Alexandra
Ioana Raluca
Carina Sofia
Albert Mihai
David Andrei[/center]
Am vazut si eu poze de capsunele si capsunici: Bogdanel si Bobytza, Sonia, Manu si Maya.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
quote:
Originally posted by andradap
Neatza,
Intreba cineva de PORTOCALE, Madi?
Nu eu, dar raspunsul e bine venit!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
lavini spune:
Buna dimineata!
Urez si eu la multe lunisoare tuturor sarbatoritilor zilei!
Lauradi, al meu n-ar fi renuntat de buna voie la suzi, ca era iubita lui, chiar daca o primea doar cand se culca.Partea nasola e ca are ditamai memoria, si face un show inainte de fiecare somn...Plus ca in ultimele 2 nopti ne-a terorizat, el care dormea super bine, si inca nu stiu dc e de la suzeta sau de la dinti...
Graviduta, la inceput am sunat io la diverse nr de tel, dar toate tipela stateau in Zona Piata Sudului, Brancoveanu, etc si nu veneau pana in Crangasi.Apoi am dat noi anunt care a apraut vreo sapt. si in ziar si pe net si m-au sunat destul de multe cucoane.In final ne-am hotarat la o doamna care mi se pare tare draguta, sper sa fie ok si sa nu avem probleme.
Vazut filmuletul cu Antonio si ma intrebam cand o avea de gand si al meu sa-si miste fundul prin camera...Foarte frumos, la fel ca si Domnisoara Tzu pe care am admirat-o indelung, si ca cei 2 baietei de Ella si Liviana.Si fiindca n-am sefa astazi, o sa ma destrabalez si o sa ma uit la poze de capsunei.
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
carstea spune:
ANDRADA, eu ii dau lui Rares 10 pic de fier ca i-am facut analizele si asa cum era normal are lipsa de fier.Sa nu ma intrbi de valori ca am lasat buletinul de analize la o doctorita din cele pe la care m-am perindat.Cat inseamna 10 pic in mg sa am si eu idee cat ii dau.
Stiti ce ma plangeam eu ca o mama nebuna ca nu se intoarce copilu?!Eeee acum suntem in recuperari.Asta pt mamicile care au aceleasi temeri pe care le aveam si eu.Din progrese enumeram ridicatul in doua labute cu ridicarea burticii de la pamant si linsul bouncer-ului intr-o mana.
revenim ca acum ne pregatim de fructe:2 mere mici un cub de branza si o jumatate de banana asezonate cu zeama de la o mandarina
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
ramona7 spune:
Mi-a mers netul foarte prost in weekend. Sper sa recuperez azi, ca am citit pe diagonala si am vazut doar poze de Soniuta frumusica care are gurita, ochi si nasuc de fotomodel, Un zambet de reclama la Antonio si 2 mamici fericite de Bobitza si Bogdanel.
pentru sarbatoritii zilei.
Graviduta, in carrefour orhideea ne facem veacul ca e aproape de casa.
Ninutza, am vazut suzete care lumineaza noaptea la babyexpo. Sunt de la Avent pentru +6 luni, numai bune pentru Miruna, daca gasesti pe acolo.
Doxinu, noi am luat scaun de masa de la Graco de la babyexpo si era la reducere, adica am dat 200roni pe site la cliptrade.ro e o reducere la scaunul asta de la 394 la 256 roni, se numeste Graco tea time. Inca nu l-am probat, dar pare rezistent.
Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara
Carmen_So spune:
Poohy, pijamale pentru mame am gasit la Unirea, dar in aripa Calarasi, nu in partea centrala. Si mama e fan pijamale, asa ca i-am luat vreo cativa ani la rand, de se speria numai cand desfaceam cadoul"iar pijama?" Cred ca la etajul unu era standul, si e numai cu pijamale, ar trebui sa-l vezi. Nu sunt scumpe, ca maica-mea ar face infarct daca ar auzi un pret prea mare.
Andrada, Carstea, voi cum le dati fier, ca eu parca m-am prostit la nr 2 si toate picaturile aterizeaza pe haine? Ca sa nu mai spun ca am impresia ca fierul constipa, asa ca iau pauza pana se deconstipa. Ce sa-i mai dau sa nu mai fie asa constipata, ca face numai cacareze de oaie de la o vreme? AlexAlice, tu ziceai de suc de morcov, e vorba de morcov fiert, nu? Da morcovul nu constipa, ca eu parca i-l dadeam lu' nr 1 cand avea diaree
carstea spune:
CARMEN.eu dau fierul dizolvat in 2 lg de zeama de mandarina .Cu lingurita.
Iar l-au apucat nervii!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat