***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (35)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Sambata am fost la petrecere pt copii la tati la sv.Am pus poze mai jos:

Stau singurel in picoare
SUNT [SIMPATIC, NU-I ASA???

MI-AM GASIT DE LUCRU
Mi-e cam frica de inaltime:((

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Carstea, scrie si pe cutie/sticulta... 10 pic inseamna 25 mg... Atat luam si noi

Carmen_So, eu ii pun in biberonul de dimineata... pt ca NU modifica gustul laptelui, doar il coloreaza... am recurs la metoda asta pt ca ii dau mai multe dimineata: LACTULOZA, VITAMINA C (de cand cu inf urinara, ca sa-i acidific urina) si Fier...

Alyna24, Davidel e un scump!!!! Imi place mult cum ii sta asa in rosu si cu cornite... Iar poza cand sta in picioare n uam putut s-o vad

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

In sfarsit am reusit sa citesc si eu din urma ca am avut destule capitole de recuperat...
Noi am fost pe 5 la doctor la controlul de 6 luni, Vladut avea 7.785 gr. si 69 de cm. Problema e ca nu se intoarece, s-a intors doar de 5 ori pana acum de pe burta pe spate iar invers deloc. Doctorul ne-a programat iarasi la control in ianuarie ca sa vada cum a evoluat si ne-a recomandat sa-l lasam cat mai mult pe jos (eu nu-l lasam pana acum deloc pe jos, doar pe pat). Mi se pare totusi cam rece pe jos, trebuie sa-i cumpar o patura speciala dar luna asta trebuie sa-i iau si scaun asa ca sa vedem cum ne descurcam...cu diversificarea e dezastru total la noi, de o saptamana nu vrea nimic in afara de san, am testat vreo 7 feluri de borcanase plus cartof dulce si nimic...nici nu vrea sa deschida gurita, doctorul ne-a zis sa-l lasam in pace ca o sa vrea el iarasi pentru ca bebeii au faze din astea cand refuza mancarea.Acum sa vedem cat mai rezista nervii mei.....
Plus ca nu ne-a dat nici o schema pentru diversificare, mi-a zis doar sa-i dau vreo 2 saptamani morcov, pastarnac, cartof si apoi sa-i introduc si carnita. Eu sunt total in ceata..
Si inca ceva: scaunul e mai bun din lemn sau celalalt?poate-mi dati si mie cateva pareri

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Stau singurel.Acum merge?

Andrada, mersi mult.Spune-mi si mie, te rog, pot sa-i pun in Lapte si eu(sau mancarica) picaturile de Fer Haussman?

DAVIDUTZ

Mergi la inceput

Stau singurel
Sper sa meraga.Nu stiu ce are!:((

DAVIDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Alyna24, Super simpatic pustiul. Cum sta el singur!!!

Angiuta, am citit pe suntmamica.ro ceva despre scaun de plastic vs scaun de lemn (sper ca e ok, daca pun o bucata de text aici):

"Din punct de vedere pur estetic, un scaun de lemn este cel mai atractiv, dar nu prea este practic, mai ales ca tavitele din lemn sunt mult mai greu de curatat decat cele din plastic, sunt mai grele si se pateaza mai usor. Mai mult, scaunele din lemn nu se pot plia, ceea ce inseamna ca e greu sa le muti dintr-un loc in altul. Cu toate astea, unii parintii nu rezista farmecului lor de moda veche.Un scaun simplu cu cadre din metal sau plastic nu e prea aratos dar este foarte util si mai ieftin. De obicei aceste scaune sunt usoare, pliabile si nu ocupa mult spatiu la depozitare.Poti alege unul din scaunele moderne, care sunt mai confortabile pentru bebelus. Saltelele sunt moi, tavile sunt usor de detasat si toate componenetele poti fi curatate foarte usor. Multe au spatarul si inaltimea ajustabila pentru ca bebelusul sa se simta confortabil pe masura ce creste. Majoritatea au roti, pe care vei ajunge sa le apreciezi atunci cand va trebui sa duci copilul din bucatarie in sufragerie si inapoi."

Sper sa te ajute. Noi ne-am cumparat in weekend unul de plastic.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Alyna, eu tot in lapte ii pun fierul, altfel m-as chinui sa i le dau cu lingurita, asa nici macar nu stie ce-i acolo.Si mie imi plac pozele cu David, acum se vede si cea in care sta in picioare, ai baiat mare deja.

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

lavini, multumim de aprecieri. L-am vazut si noi pe Radu cu broscuta uriasa

Ninutza, pentru tine si pentru Miruna frumusica.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Ramona,

Lavini, eu de regula ii picur direct in gurita dar uneori imi scapa o pic in plus sau ii dau pe langa....de aceea intrebam dc merge si altfel.Numai ca fierul nostru e rosu f inchis la cul.L fel si la voi?Multam mult!

DAVIDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

madi dureaza 1 saptamana sa le faca si cam 2-3 zile transportul.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput