LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 4
porumbita80 spune:
Salutare salutare
Un multumesc mare si sincer va zic la toate minunatele. Ca sa vedeti ca nu sunt egoista si nu-mi servesc doar prietenii haideti toate la pizza Quatro Formagi(preferata mea)
cu piept de pui pentru fulguleti
Capriciosa
Si Quatro Stagioni
Mai avem pentru mamici frumoase si sexoase Martini rosu(preferatu meu, ma bucur ca sotu n-a uitat de asta)
mai avem bere pentru cine doreste la pizza
pentru fulguleti avem suculet natural de diverse fructe
La disert savuram o salata de fructe cu inghetata.
Asa dupa n. pahare cu martini poate imi conving sotu sa aduca si ceva striperi ce ziceti aaa...(apropoo aseara i-am zis de striperi si mea zis ca face el striptes cat doreste sufletu meu, abia astept)
Pup dulce toate minunatele
Laura13 spune:
dianocica nu se pune meniul tau.....trebuie sa scrii reteta exacta ca pt ......mine ( a se citit prosti)
Porumbita Multa sanatate sa iti dea DD, copii sanatosi.....cati vroia catalin......o echipa de fotbal?
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dianocica spune:
quote:pfiu...stai s-o intreb pe mama ce ti-e neclar? budinca sau chifteaua? auzi, hai ca o intreb de amandoua..poate tin si io minte..
Originally posted by Laura13
dianocica nu se pune meniul tau.....trebuie sa scrii reteta exacta ca pt ......
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
porumbitooo ce pofta mi-ai facut cu salata aia de fructe..pfiu...dupa ce am balit la ea un sfert de ora, am recitit mesajul tau..si acum dau si de pizza...imi devii din ce in ce mai nesuferita
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
lizzy spune:
danitaaaa, am ratat aia in care ziceai ca bolesti! of, iarta-ma! multa sanatate! da de ce ai ragusit asa rau? laringita de-aia? te tratezi cu homeopate sau cum?
shoshika, las-o mami naibii de treaba si varsa-ti nadufu' ca face mai bine decat statul in butoi. iti spune una care mereu confunda topicul asta cu umarul pe care sa planga... hai spune tot!
dandusa, muta-te de langa gara! ce-i aia?! doua trenuri consecutive, chiar asa?! bine ca crinutza este doar la stadiul de muci. trateaza mucii sa nu evolueze si atat. chiar si cu altceva decat ser, colargol, pivalone, vibrocil, orice e potrivit, in functie de consistenta mucilor. saptamana asta, la orl, un dr. batran mi-a spus ca igiena perfecta, zilnica, a nasului ma va ajuta sa evit complicatiile la marc.
mai e un piiiiiiicccc, incep sa simt fluturasiiiiiii.......
porumbita, multa multa sanatate, o sarcina usoara, un bebe sanatos si un mario cuminte iti dorim! sa ai mare grija de tine pana la nastere! multi multi ani!!!
desiree, sa-ti traiasca uriasul :-)) frumoasa povestea
despre adevar/minciuna. ianis minte deja desi mereu l-am invatat sa spuna adevarul, si asta mai ales ne-mintindu-l pa cat posibil... "minte" e un fel de a spune. ma induce in eroare in functie de ce vrea sa obtina de la mine - asa e mai bine spus. in schimb este nemaipomenit de sincer cand cineva ii spune "sa nu-i spui lui mami..." cum ma vede cum zice tot :-) (i-a dat bunicul o gura de pepsi desi stia ca n-are voie, cand s-au intors acasa l-a parat...)
anateo, exact asa se arunca si marc. clar nu are de gand sa mearga inca. nici o graba :-)) cat despre gelozie... ufff, si la noi e o problema. din octombrie incoace ianis doarme cu mine mereu, si parca accepta mai usor obiceiurile de peste zi - faptul ca ma ocup de marc mai mult. dar are si pretentii pe care le accept deocamdata de dragul armoniei - stie sa pape singur dar incerc sa le dau eu, la amandoi deodata; se descurca singur la toaleta dar ma duc si eu cu el, asa, de verificare :-) se dezbraca singur dar seara fac eu procedurile, numai eu ii citesc povestea seara de seara in timp ce tati il adoarme pe marc... in vara incercam sa-l responsabilizam mai mult pe ianis, sa-l tratam ca pe fratiorul mai mare, dar ajunsesem sa-mi spuna ca eu il iubesc pe marc si tati pe ianis... nu e inca pregatit sa se rupa de mine, asa ca ii accept si acum mici "mofturi", chiar uneori il iau in brate si-l leagan (sta max 1 min, dar vrea el sa ma vada ca fac asta si pt el!)
meniul zilei - sa nu ma las mai prejos!
7.45 - 230ml nan
9.30 - 100ml suc de fructe hipp
13.30 - 200g piure de legume (din ciorba) cu pulpa de pui
juma de iaurt ca desert
restul scriu mai tarziu :-)
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
asiza spune:
A mai trecut o zi ...numar zilele, orele, minutele si secundele pana vine iubirea mea acasa...AMR 12 zile...
Porumbito!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata alaturi de cei dragi!
Dianocica, am intrebari :
1. Cum faci chiftelele alea stiu ca ai mai scris, dar ai mila?...dar cu detalii detaliate , te rog...ca altfel sigur nu-mi ies...
2. Cum faci lasagna alea? La fel de multe detalii doresc, please...adik de care cumperi, din ce magazin, ce scrie pe cutie, ce apa pui in oala sa le fierbi , intelegi tu...
3. Ce fel de telemea desarata ii dai lui d?
aaa....cred ca astea erau...daca-ti mai aduci tu aminte sa scrii ceva din ce n-am intrebat, be my guest ...Cu pupici, ai frezii
Cine-i in butoi??? Shoshika??? Si de ce, ma rog? Hai spune-ti oful, poate trece mai usor!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Donia spune:
La multi ani, Porumbita!
Sa ai parte numai de fericire inconjurata de cei dragi!
marani, ma gandesc la voi si sper ca ziua de maine sa fie o zi buna pentru familia voastra! Doamne ajuta!
dayanara, sanatate multa lui Ivan si sper sa va intoarceti cat mai repede acasa!
danutz, nu din cauza subiectului cu minciuna eram suparata ieri, ci pur si simplu eram cu fundu-n sus. Azi mi-e bine, m-am odihnit bine si am o stare de spirit buna. Doamne ajuta!
Aiurea cu vopseaua... vezi, de aia n-am eu curaj sa ma vopsesc!
dandusa, sa te simti bine cat mai repede, frumoaso, sa fii in forma cand vine iubita! Si daca nu, cred ca se va bucura si el sa iti faca o baie fierbinte si un masaj dupa aia...
m_monique, ce de peripetii! Frustrant, una dupa alta.
Ce fel de restaurant e ala cu borcanele?
shoshika, hai ca dam cep butoiului si te prelingi afara
ruxandra "ca eu mi-s ciufuta tare" Si tu? Ai batut pe cineva?
danita, laringita scrie pe tine! Bine ca esti om mare, ca nu e periculos ca la copii. Sanatate
flore, multumim pentru vestile proaspete de la chef, distractie mare, dupa cat se vede!
anateo, daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca si Roxana imi cere sa ne jucam ca ea e bebe si ca ii vorbesc frumos (asta m-a lasat masca, in ciuda eforturilor mele ea a asesizat ca ii vorbesc pe alt ton lui Cristi), ca o sterg la fund, ca o tin in brate... desigur ca nu face asta mereu, dar are perioade. Deci nu e de mirare ca si Teo face asa, ea e si mai micuta deci si mai de inteles.
Laura, in graba am citit ca i-ai dat suc de ceapa... sa-i fie de bine! Bai da ce chef de gatit aveti... eu... nici nu mai vorbesc, azi mancam pizza (cumparata, desigur).
dianocica, de ce nu m-ai tras de urechi? Felicitari pentru mersul "de-a binelea" al lui David!
Citeaza, ce vrei sa citezi? ca n-am inteles prea bine... Las' ca m-oi lamuri eu cand o sa citesc.
12 ore de somn! Acum nu stiu ce-a fost, dar si la noi s-a dormit bustean, ne-am trezit la 8! (de obicei era 7 si un pic)
Ia uite si la voi ce meniu elaborat! (inca mai e mama? )
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
lizzy spune:
de retinut: pana duminica trecuta nu a prea mancat. faptul ca de marti-miercuri incoace mananca normal e semn ca a trecut infectia urinara. sa-i mai fac urocultura?
chiftele: din care poate manca toata familia - nu mai stiu cine a postat o reteta de chiftele la cuptor cu cartofi si bulion - dar ii multumesc, in sfarsit am mancat si eu chiftele si n-am facut indigestie dup-aia
compozitia la chiftele - o face fiecare dupa cum doreste, eu am facut cu vita, un pic de usturoi, un pic de sare si patrunjel verde. facut golomoatze plate, aliniat pe o farfurie, taiat cartofi rondele, aliniat pe alta farfurie, luat una bucata tava de yena, asezat in picioare o chiftea, o felie de cartof, o chiftea, o felie de cartof, etc pana s-au terminat. stropit cu ulei, apa si bulion din belsug (cat sa acopere 3/4 din continut). dat la cuptor pana mi s-au parut facute (vreo 45min, cred, nu stiu).
am mancat ca porcii, toti 4!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Donia spune:
Multumesc pentru raspunsuri la temele pe care le-am propus.
quote:
Originally posted by Dorsilia
E o misiune extraordinara pt un parinte nu credeti?
Da, si o provocare! Ca e atat de greu sa explici pe intelesul lor niste principii! Ca principiile nu au culori, nici forme, sa ii spui ca alegi triunghiul rosu si il pui langa cercul albastru si gata, asta e alegera corecta... Sunt atatea subtilitati pe care trebuie sa le transmitem... Cand ii vorbesc Roxanei si ii explic cate ceva ma doare gura, la propriu... incercand sa gasesc cuvinte simple, pe intelesul ei, care sa explice ceva abstract.
Dar imi place provocarea asta, am impresia ca e cel mai important proiect la care am participat vreodata.
In alta ordine de idei... ieri am luat brad si deocamdata sta in suportul lui, in sufragerie. Cristi nu se apropie, l-am surprins stand in fund la vreun metru de brad si strigand la el
Am si eu sperante ca nu si-l va trage in cap... dar sa vedem ce va fi cand il vom impodobi, mai pe seara.
asiza, ai inceput sa numeri zilele! oh, draga de tine, mai aveti putin.
dianarus, ce mi-a placut de Ianis si "sa nu-i spui lui mami"!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danita spune:
dragelor inca nu comunic prin viu grai !
laringita scrie pe mine !! asa e donia !! fost ieri la party ( casa crantza ptr cunoscatori alias donia ) si baut ceva rece si cantant langa chitara ..... si fost in convalenscenta ..... si acum limbajul semnelor . mi-am adus aminte ca a 2 zi dupa nastere eram la fel . nici un dr nu s-a uitat la mine ca eu nu pot scoate sunete , asistentele imi spuneau sa iau paracetamol - adus de acasa evident !!- noroc cu o ruda de-a noastra ce si-a amintit de spasmofilia mea si a zis la telefon ca nu e vb de raceala e clar ca lipsa de calciu . am luat 2 zile si apoi totul ok . mmm ??
acum iau si calciu ca si asa sunt in deficit dar inca nu am ajuns sa pot sa speak-uiesc
D