LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ziua buna, ziua buna.. poate pt altii ca eu mi-s ciufuta tare. Apucat de vazut ca pui de Dayanara e in spital cu rotavirus cel rau, ca pui de Dianarus e mai binisor.. adica macar nu mai e mancarici si ca Dandusa rau se mai stresa cu mucii Crinutei.

pt aniversatii de ieri, alaltaieri si azi!

Bre Dandusa lasa mucii in pace! Ser la greu, aspirat si cam atat. Lasa nurofenu si panadolu pt cand e maraita.. adic dac-o doare ceva, daca e inflamat ceva, daca febra ceva.

Si chiar daca pe cutie scrie ca la Nurofen doza pt 1 an este de 5 ml nu sariti din prima cu 5 ml.. adica e doar o sugestie, dar de la pediatra stiu ca si o doza mai mica poate sa-si faca treaba. Asa ca si lui Matei ii dau acum 2,5 ml nurofen daca tb. Doar daca are temperatura ff mare dau din prima 5 ml. Si are aproape 6 ani.

tema cu sterilizatul:
- nu mai sterilizam biberoanele de lapte de la 1 an; bem apa plata imbuteliata

tema cu minciuna:
- nu-s in stare sa raspund acu

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

urez doar in scris sarbatoritilor LA MULTI ANI , sa aveti parte de bine si de o viata senina ! si felicitari mamicilor !!

spun ca urez doar ins cris ptr ca sunt absolut muta . nu iese nici un sunet pe gura . cupilul se uita la mine zice mama, dada astepta sa vb cu el si eu nika ! am laut toate medicamentele si asteptam reactii . sper ca maine sa pot sa spun A O ... sa incep vocalizele .

pupici si sanatate
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Ziua buna,da e asa de urat afara
PORUMBITA ,sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu familia si bebelul din burtica!
DESIREE f.frumoasa povestea nasterii
M-MONIQUE ,a-ti iesit pe primul loc(chiar dc in picioare)
DANITA sanatate multa!

pozedavidutz

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Ieri am fost la chef... a fost SUPERRRRR!!!! Multi copii, multi parinti, multe, multe jucarii, multe baloane...Copiii au fost foarte cuminti, doar era ora lor de somn ...adormiti aproape toti, dar au dansat cu vacile , de au rupt. Fiecare cum stia: OANA , in picioare,ca o domnisoara in toata regula, dadea din fundulet, si se ondula, si dadea din maini ....KARINA si ea, tot in picioare, dansa discred, finut, fara prea multa destrabalare ...ADA si ALESSIA in genunchi, pe jos, saltau de numa numa, ADA si cu mainile pe sus, ALESSIA mea era prea ocupata sa manance biscuiti ca sa mai ridice si mainile

M/am simtit tare bine, ALESSIA si mai si...de cand am intrat in apartament, cateva minute, nu s/a mai dezlipit de OANA ...i/a fost si ei dor...
Tortul foarte bun, chiar foarte, foarte, cu multe fructe, si frisca...iam iam...cred ca si eu fac tot la fel
Ce sa va mai zic....Are OANA niste nasi extraordinari; eu nu/i cunosc asa de bine, dar iti dai seama dupa figura, comportament...niste draguti...
MIRO e bine, sanatoasa, voioasa, a facut la poze...KARINA o scumpa, merge foarte bine in picioare, si eleganta ca intotdeauna
ADA...m/a distrat la culme: eram cu ALESSIA pe jos la dormitor, sa/i dau papa...a venit si ADA si statea langa noi, cu gura cascata sa/i dau si ei...dupa cateva secunde de gandire , timp in care ADA era calare pe mine, cu mana pe lingurita, sa si/o bage singura in gurita daca eu nu aveam de gand...i/am dat si ei o lingurita...mama ce bun a fost...s/au aliniat in fata mea, ADA si ALESSIA, si le dadeam pe rand...stateau cu gura cascata sa le vina randul...niste scumpe Apoi a aparut si KARINA, doar era papica fulguletilor, nu putea lipsi...asa ca au papat, pe jos, A LA ALESSIA
Sunt facute sute de poze...insistati sa le vedeti...si mai ales FILMULETE CU OANA DANSAND

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

La multi ani,OCTAVIAN!
ieri nu a mers netul,asa ca de dimineata am avut de recuperat nu gluma
dayanare va tinem pumnii sa ve recuperati repede!
danutzo sa treaca e o etapa.teodora nu ma lasa sa plec,doar daca ieseam fara sa ma vada era totul ok,dar daca plecam cu "stirea ei" era prapad.pe la 1,6ani ,am inceput sa evoluam si ne luam la revedere fara plansete.asa ca la 2 ani cand am plecat la servici n-am avut concert.dar dupa cateva luni cand s-a prins ca fac asta zi de zi a reinceputteodora cand era mica-in jur de 1 an-plangea si dupa tasu dimineata de sarea canasa de pe ea.mai face si acuma uneori,daca el are o treaba in weekend incepe:"nu pleca tatiii!!!"evident cu lacrimi cu tot.eu cred ca trebuie sa ne innarmam cu multa rabdareeee si intelegere.
dianocica felicitari! pt plimbaret
dianarus hidrocortizonul in strat subtire aplicat si masat sa intre tot in piele,si dat numai pe zonele cu bube,cateva zile nu face rau.sa va treaca repede.
mariani multa putere!
-nu sterilizam nimic ca n-avem ce.bea apa din cana cu cioc,e singurul recipient pt lichide pe care il avem
-mananca bucati, uneori facute legumele cu lingurita,singurul lucru pe care il blendaruiesc e vita.a mancat si fripura facuta la grill,azi avem musaca de cartofi.e prima oara.
-asigurare de viata are stefan,iar teodorei i-am facut de anul acesta de studii
-lapte de vaca eu nu pot da.dar teodorei dupa ce s-a intarcat i-am dat milumil 3 pana la 1,6 ani apoi am trecut pe vaca.
-adevar/miciuna.vreau sa reusesc sa ii fac sa fie sinceri cu mine/tasu sa poata sa ne spuna orice,iar in relatiile cu celalti cred ca e bine sa stie sa fie diplomati.nu sa minta,dar sa nu fie prea directi.exemplu trait de mine:bunica mea vorbea cu un nepot:"eu sunt batrana si urata",raspunsul"nu esti urata,esti doar in varsta".nepotul avea 4-5anisdori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

PORUMBITA

Bravo, ANDREI!!!
DANITA multa sanatate...poti incerca sa mananci niste miere, poate te ajuta... Si, DECASEPT, la mama mea face minuni

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

porumbita
desire
dandusa ser si aspirator atat mai flosec la muci.noi avem o problema,pt ca am avut muci mai mereu si am utilizat aspiratorul de multe ori-chiar si la teo-s-a ars motorulasa ca trebuie sa luam altul.
noi ieri am fost sa luam covor,am umblat ce-i drept dar mi-am atin obiectivul intr-un final.a trebuit sa-l caram si pe Seba cu noi.in fie a fost dragut n-a facut crize majore prin magazin,doar acasa n-a vrut sa se culce decat la 1 noaptea
seba face doi pasi dupa care se arunca,efectiv.daca nu e atent face mai multi,dar daca il chem la mine dupa 1-2 pasi se arunca sa il prind in brate.si e asa de fericit
noi ne confruntam cu o "problemuta":a reaparurt gelozia la teodora.orice jucarie are seba o vrea ea,zice ca e si ea bebelus si ca face doi pasi,sa o tin mereu in brate.azi vorbeam cu mami meu la telefon si imi zicea sa o tin de mana.ii intind mana,ea nu sa o tin cu mana cu care tin receptorulin weekend vroiam sa o ducem la ai mei.nici n-a vrut sa auda,n-a contat ca a venit mosul si acolo.ieri s-a dus,dar sera m-a sunat sa ma duc sa o iau ca nu vrea sa doarma acolo.si bineinteles ca acu dorm cu anandoisper ca ii ajunga vaccanta de craciun,sa se sature de masasi sa revina la normalca-i tare greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

la multi ani Porumbita!

am uitat sa va zic, ca joi seara am aparut la stirile protv, cu startul de la concursul de mers de-a busilea. iar ziggy a aparut cu calin testand aparatul care detecteaza de ce plang bebelusii.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

meniul de azi care l-a DEVORAT: piure de cartofi. facuti la furculita. apoi carne de pui, fiarta un pic separat. apoi o ceapa tocata marunt marunt, un morcov marunt marunt si 3 rosii bagate in mixer si facute suc. legumele si carnea puse la fiert. in blender am bagat carnea cu un pic de sos, adaugat totul peste piure, am mai pus un pic de sos cu bucatelele mici mici de legume si a papt TOT! fara figuri, mofturi, cu gurita mare mare. si e aproape mancare de oameni mari

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

MENIUL ZILEI: (dupa 12 h de somn noaptea asta...)

6.30 - tzi
9.30 - lapte cu fulgi de porumb de la mine. dupa ce am terminat eu..de la alex...
12.00 - un strop de tzi dar asta nu se pune
14.30 - chiftelute la cuptor cu cartof, cu sos de iaurt si telemea desarata. dupa- 3-4 felii de mandarina
19 - budinca la cuptor: foi de lasagna cu spanac si telemea desarata+branza dulce+ou. desert fructe
22 - tzi

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput