Perlutele Teodorei

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Sau cred ca am gresit eu ca nu mai sunt copii cuminti . Ei sunt cuminti dar mult mai dezghetati si mult mai intelingenti . Asa e bine?

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

e mult mai bine...
e adevarat ca tare isteti mai sunt...
si prostioarele pe care le mai fac uneori, eu zic ca provin tot din istetimea asta a lor...
ca oricum un copilas nu poate gresi cu intentie... Asa zic eu...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Sti, stand zi de zi numai eu cu Teo la un momentdat am impresia ca o cam scap din mana si face prosti mai mari ca mine . Cand ma-m dus la dr. de familie i-am zis ca nu mai pot si ea a zis "Doamne ce intelingenta e Teodora!" Si am crezut ca pic din picioare eu ma plang ca nu mai pot si ea imi zice ca e intelingenta. Apoi mi-a zis "sa sti ca un copil prea cuminte care nu face nimic toata ziua e un copil nu prea sanatos si nu prea intelingent." Ei si sa vezi ce priviri ii baga TEo a mea doar cu coada ochiului ca doar na se putea altfel?

Intr-o zi nici nu mai tin minte daca am povestit dar iti spun acum ca , se juca in camera ei si noi am pus capace la prize sa nu ii treaca vreo idee prin capusor si la un momentdat vorbind la telefon ma duc sa vad ce face si binenteles ca ficamea a reusi sa scoata capacelele care fara un fel de cheita nu le poti scoate si am intrebato sa vad cum a facut si binenteles ca imi explica "asa" si prinde de un stecher si cu un piciorus il introduce inauntru si il suceste putin si trage "asa" nici prin cap nu mi-a trecut sa fac asa ceva daca ma crezi ca numai ce pierdusem cheita de la capacele si nu stiam ce sa fac sa le scot sa pot folosii priza.
Deci si sotul meu Tibi a ramas uimit ca noua nu ne-a trecut asa ceva prin cap si nici capacelele nu mai sunt valabile pentru priza

HAi ca va pup

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Super :)) :)) :))
Noroc de Teo! Vezi ca e buna la casa omului? :))

Foto Ralu

Mergi la inceput

numai idei de astea ii trec prin cap nu prea nici nu stim cum sa reactionam cateodata
Va pupam

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

da ,am un pezevenghi care promite mult,inca nu vorbeste, dar cu mutritele deja ne lasa masca.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Sti, stand zi de zi numai eu cu Teo la un momentdat am impresia ca o cam scap din mana si face prosti mai mari ca mine . Cand ma-m dus la dr. de familie i-am zis ca nu mai pot si ea a zis "Doamne ce intelingenta e Teodora!" Si am crezut ca pic din picioare eu ma plang ca nu mai pot si ea imi zice ca e intelingenta. Apoi mi-a zis "sa sti ca un copil prea cuminte care nu face nimic toata ziua e un copil nu prea sanatos si nu prea intelingent." Ei si sa vezi ce priviri ii baga TEo a mea doar cu coada ochiului ca doar na se putea altfel?

Intr-o zi nici nu mai tin minte daca am povestit dar iti spun acum ca , se juca in camera ei si noi am pus capace la prize sa nu ii treaca vreo idee prin capusor si la un momentdat vorbind la telefon ma duc sa vad ce face si binenteles ca ficamea a reusi sa scoata capacelele care fara un fel de cheita nu le poti scoate si am intrebato sa vad cum a facut si binenteles ca imi explica "asa" si prinde de un stecher si cu un piciorus il introduce inauntru si il suceste putin si trage "asa" nici prin cap nu mi-a trecut sa fac asa ceva daca ma crezi ca numai ce pierdusem cheita de la capacele si nu stiam ce sa fac sa le scot sa pot folosii priza.
Deci si sotul meu Tibi a ramas uimit ca noua nu ne-a trecut asa ceva prin cap si nici capacelele nu mai sunt valabile pentru priza

HAi ca va pup

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Buna fetelor,

Ramona, dr. ta are dreptate, Teo e foarte inteligenta si vad ca si al meu da semne de inteligenta, deja stie o gramada de lucruri, si mi le arata, dar inca nu stie sa se exprime prin cuvinte. Si asa e, cum zice si dr. ta, un copil care sta locului nu e deloc sanatos. Al meu de cand a inceput sa mearga, face numai si numai prostioare toata ziua. Umbla numai unde nu are voie: la masina de splat, la aspirator, la aragaz si trebuie sa fiu cu ochii pe el ca pe butelie. Si asta e abia inceputul, asa ca te inteleg. Il mai cert, dar el tot ce stie face si e foarte incapatanat, ca doar e racusor, ca si Teo a ta!

Off topic: Ralu, sper ca nu te-ai suparat pe mine, mie imi place de Fuego, sotului meu nu-i place, dar pentru mine nu conteaza parerea lui despre Paul, eu il ascult cu mare placere ori de cate ori am ocazia. Intr-o vara, prin 2002 parca, eram la Baia Baciului de la Slanic Prahova si a avut acolo un concert un aer liber, a venit printre oamenii care faceau plaja si baie si a cantat, a fost foarte frumos!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

total off-topic:
Gina, nu m-am suparat, stai linistita!
Eu ma refeream la cei din jurul meu direct, nu la tine... :)

Mona, scuza-ne... :D

Foto Ralu

Mergi la inceput
Mergi la inceput