Perlutele Teodorei
Raspunsuri - Pagina 5
ramyteo spune:
Nu ii nimic Ralu fiecare are libera alegere dupa parerea mea nu? Si apoi si la Gina ii place de el din cate am inteles.
Hai ca va pup pe toate.
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Fetelor acum a plecat preotul cu boboteaza si sa fi vazut ce cuminte a stat Teo a mea... si zicea ca "popa vine cu Doamne Doamne" si dupa ce a plecat a inceput vijelia mea binenteles ca pana atunci noi aranjam covertura de pe pat si ficamea nu plecam bine din camera ca o tragea jos sau se baga zicand ca isi face cort. Acum a fugit la vecinamea ca altfel nu putea dormi bine la noapte dar nici vecinamea nu putea dormi
A mi-am adus aminte ca inainte de a veni preotul Teo si-a luat telefonul si incepe "maaa hai o data " ma intorc catre ea si zic"cu cine ai vorbit?" si ea a zis inchizand telefonul "cu popa" ma credeti ca mi-a fost frica sa nu se apuce sa strige dupa parinte "popa"
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
TOMALAVINIA spune:
ramyteo, e simpatica tare ..........
Si ce daca zicea?Maria mea i-a zis acu seara:domnu popa:))Si preotul nu a inteles, ori s-a facut ca nu aude.
La multi ani tie si Teodorei!
ramyteo spune:
E tare fetita ta si ma rog, macar l-a respectat.
La multi ani si voua si va pup!
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
Acum intr-o seara nu a vrut sa se culce si la un momentdat a zis ca ea face nani cu Tibi si binenteles ca s-a dus cu ea si dupa un timp casca si ii zice lui Tibi "tati somn mie, vine pap tine"
Azi am tot incercat sa ii dau sa manance si din cauza ca e racita nu prea mananca . Ii incalzesc ciorbita si imi zice ca ii buna si cand ii dau sa manance imi zice "nu mai tebe " si iar insist si imi zice "doua gile mancat numa ciolba" si chiar nu mancase." Bine atunci Hai sa papi pireut" ii spun eu iar ea isi trage capul intr-o parte si zice "si pileu mancat doua gile" Asa ca m-am lasat pagubasa.
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
principe spune:
am ras cu sughituri si inca rad..nu mai zic nimic ca m-a lasat fara replica.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
A_Iulia spune:
Pfuaaa, ce super subiect!
Mona, sa-ti traiasca, tare scumpa e! Sa mai scrii!
Adina + Olivia Q1.04
ramyteo spune:
Mersi Principe, Adina.
Promit ca am sa mai scriu dar de multe ori mai uit si imi mai zice moasasa sau Tibi(sotul) si atunci scriu.
Adina de ce nu scri si tu de Vivi? Parerea mea ca nu mai sunt copii cuminti in ziua de azi.
VA pupam
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
Principe, ce dulce bebe ai. Nu am stiut de tine ca ai bebe . Adina eu nu ti-am vazut printesa.
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Parerea mea ca nu mai sunt copii cuminti in ziua de azi.
total eronat!!!!
sunt foarte cuminti copilasii din ziua de azi...
nu stiu cum ai putut sa ajungi tu la asa o concluzie gresita
Foto Ralu