Perlutele Teodorei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mersi Gina si noi va dorim un calduros LA MULTI ANI! Si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!
Va pupam

mona&teo

Mergi la inceput

Aseara ne pregatim sa plecam si binenteles ca am dato cu sclipici pe par pe ficamea si inainte sa plecam trecem si pe la vecinamea si o intreaba pe Teo daca o ia si pe ea iar Teo ii spune "da daca te dai cu clipici"

mona&teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Aseara ne pregatim sa plecam si binenteles ca am dato cu sclipici pe par pe ficamea si inainte sa plecam trecem si pe la vecinamea si o intreaba pe Teo daca o ia si pe ea iar Teo ii spune "da daca te dai cu clipici"

mona&teo

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Gina sa sti ca am incercat sa ma uit la filmulete si nu am reusit de ce?
Va pup

mona&teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Super!
Am avut cu ce sa ma distrez pe seara asta! Merci!
Pupici pentru piticuta!
Imi voi mai face timp sa trec si pe aici...
Si... La multi ani! si un an bun sa aveti!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Ralu sper ca nu gresesc dar maqi dat gata cu pozele tale. Si eu am un cd si cam atat cu Fuego desii imi place de el. Sa-mi fie rusine nu?
Dar esti o fana a lui Fuego sau?
MAi oricine ce ar zice are o fata copilul asta (ii spun asa desii e sunt mai mica ca el dar...) de ai impresia ca nici nu stie sa se certe cred si nu stiu daca ii adevarat dar sa sti ca e "pita" Lui Dumnezeu. Asa e o expresie.
Bine ,hai ca nu te mai plictisesc cu vorbele mele dar mersi ca ai "trecut" pe la noi si te mai asteptam.
Va pupam

mona&teo

Mergi la inceput

Ati stiut ca: Oul e mai destept ca si gaina?
Ei azi dimineata am vrut sa fac si eu ceva ,sa lucru ceva dar se baga si ficamea si imi zice :"las ca tu nu sti ,eu stiu" m-am uitat asa la ea si am lasato sa vad de stie

Mie imi place sa ma rad de ea si cand se duce la Tibi sa il pupe ii spun sa nu il mai iubeasca ca eu l-am ales prima si dupaia a venit si ea, a doua ,si saracul Tibi are de suportat, de frica sa nu il iau il strange tare de gat si Tibi se roseste la fata dar nu are ce zice ca doar fata il iubeste

Am zis catre ea de drag cum vorbeste , am zis "sa-ti mananc gurita " si ea imi zice " imediat, da nu toata da?"

Mergem la vecinamea si se pune pe cantar si ii zic "stai sa vad cate kg. ai " si ea repede imi zice "doi ani"

Vorbesc cu moasasa la telefon si io dau si pe Teo si ii zic sa o intrebe ce face socrasa la care ea ii spune " ce face cioacata?". De atunci toata lumea rade de ea cu "cioacata"

mona&teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Ati stiut ca: Oul e mai destept ca si gaina?
Ei azi dimineata am vrut sa fac si eu ceva ,sa lucru ceva dar se baga si ficamea si imi zice :"las ca tu nu sti ,eu stiu" m-am uitat asa la ea si am lasato sa vad de stie

Mie imi place sa ma rad de ea si cand se duce la Tibi sa il pupe ii spun sa nu il mai iubeasca ca eu l-am ales prima si dupaia a venit si ea, a doua ,si saracul Tibi are de suportat, de frica sa nu il iau il strange tare de gat si Tibi se roseste la fata dar nu are ce zice ca doar fata il iubeste

Am zis catre ea de drag cum vorbeste , am zis "sa-ti mananc gurita " si ea imi zice " imediat, da nu toata da?"

Mergem la vecinamea si se pune pe cantar si ii zic "stai sa vad cate kg. ai " si ea repede imi zice "doi ani"

Vorbesc cu moasasa la telefon si io dau si pe Teo si ii zic sa o intrebe ce face socrasa la care ea ii spune " ce face cioacata?". De atunci toata lumea rade de ea cu "cioacata"

mona&teo

E tare "oul" tau, ce sa mai zic? Se pare ca "oul a fost mai intai", nu?

Ralu, frumoase pozele tale cu Fuego. Si mie imi place, dar Tibi, sotul meu, zice ca e cam "plangacios".

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

PAi Gina sti cand ai sa vezi ca oul e mai destept ca si gaina ? cand are sa-ti creasca prichindelul. Mai vorbim peste jumatate de an si atunci voi rade si eu de voi
Va pup

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Mona, e putin spus ca sunt fana. Deja e obsesie, zic gurile rele...
Si ce daca e plangacios si cum o mai fi, Gina? M-am invatat sa nu-i mai bag in seama pe cei care spun astea.
Oricum, ma stiu cu el si face-to-face, asa ca sunt sigura pe afirmatiile mele. Oricat ar incerca sa ma convinga cineva de altceva, nu va reusi. Atata vreme cat ma regasesc in melodiile sale si imi incanta sufletul, prea putin mai conteaza cei din jur, care vorbesc urat.
Iar pozele alea, sunt doar cateva din tot ce am.
Toate concertele din Iasi, CD-uri, acum si DVD-ul cu videoclipurile alea superbe din Borsa, cu zapada, postere, articole, poze din ziare... orice... Nu prea-mi scapa nimic.
Asta-s eu si nu vreau sa ma schimb :D

Na ca v-am acaparat spatiul Teodorei cu prostiile mele... Frumos in sade...

Foto Ralu

Mergi la inceput