Perlutele Teodorei

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Se cunoaste cate energie are...
Pai doar e o sportiva adevarata, asa ca este explicabila energia ei. Am vazut eu de ce e in stare... Campioana o face mama.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Ehei in sfarsit aparui si eu da nu te-ai putu abtine sa nu o parasti cate face si ca ti-a mazgalit peretii mei Malelaaaa.

Acu hai sa va povestesc si eu ce ne faceeeee.
A inceput sa minta si sambata seara numai ne trezim cu Teo ca inghite guma care ea nici nu stia sa vb si manca guma si dupaia o arunca dar de data asta nu mai a inghitito si port o discutie cu ea si ii spun sa nu mai inghita guma ca i se lipesc matele ca sa o sperii eh si imi cere alta ii dau cu promisiune facuta de ea ca nu o mai inghite. Cum era deja ora de culcare fuge la Tibi sa doarma cu el si stiind ca are guma in gura Tibi ii cere guma si fata zice "i-am dato la mami." ehe da eu am auzito si m-a si bufnit rasul si ma striga Tibi si ma intreaba daca ii adevarat , binenteles ca nu era adevarat ca doar iar o inghitise. Aseara imi cere iar guma si ii zic " nu-ti mai dau ca tu iar o inghiti" la care fata imi zice "nu mai fac" si ii spun ca daca o inghite i se lipesc matele si tre sa mergem la doctor . Nu trece mult timp si fata mea iar inghite guma si-mi zice "hai la tanti docu " si ii spun ca acum daca mergem la tanti dr. atunci ii face injectie la care fata zice " unde mi geaca mea? hai la tanti docu sa faca geccie" si o intreb ca i frica sa nu i se lipeasca matele de vrea sa plece la injectii la care imi zice mai sa se puna pe plans "da ,hai" am linistito ca era cu mana tot pe clanta de la usa sa plece

Aseara se joaca cu Tibi si el ii zice ca o mananca la care fata ia o felie de portocala si o arunca pe jos si ii zice "ia catel si papa"

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

A vazut reclama la tv la huba-buba si a zis "mami si io vleau ahuba-buba"

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Stia ca tre sa vina Tibi acaasa si se ascunde in camera mica si zice: "stai vezi ce il pacalesc pe tati" si rade. Eh stia si ea de pacaleala.

Cica imi zice : ma duc la babi " adica la vecinamea si ii zic "no dute" ca era si vecinamea si a zis sa o las nu trece un minut si hop pe usa "am stat cuminte"

Se dezbraca in chilotei si vb. cu Tibi la telefon si zice "zi ce face Teo" nu am realizat pe moment ce vrea sa zica si dupaia ma intorc razand catre ea si ii zic la Tibi ce face si pleaca razand de langa mine hm parca ii era frica

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by ramyteo
Cica imi zice : ma duc la babi " adica la vecinamea si ii zic "no dute" ca era si vecinamea si a zis sa o las nu trece un minut si hop pe usa "am stat cuminte"

Banuiesc cam cat de cuminte a stat...

a... si eu vreau huba-buba... Si mie-mi place...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

sa fiti cuminti ca ma intorc sambata

va pup

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Principe drum bun si asteptam pozici.
Ralu si tie iti trimit o ahuba-buba

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Aseara era Mire cu Alex la noi si fata dupa ce a fost la baie nu s-a mai imbracat si vine la noi la care ii zic :"mai mami nu ti rusine ca iti vede Alex puta" si fata rade si ridica bluza mai sus si zice "fa-mi o poza"

Ehei ma duc cu ea la Mire si cand ne uitam mai atente la calculator numai ne trezim ca ni se stinge ,ficamea isi baga mana si ni-l stinge

Incepe sa povesteasca si incepe asa "no bine, no acu...." si continua dupa care iar " no asa, no bine..." m-a bufnit rasul cu no, no a invatat si ea ceva de la prosteala mea

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Iara am incercat sa vorbesc cu Mire la telefon si Teo vijelia mi-a inchis telefonul nu mai potttttt si cand ma suna Mire din nou Teo ii zice ca vrea sa-i zica ceva si am lasato si stiti ce i-a zis? "eu nu mai vleau sa vobesc cu tine si nici mami" pfoai si iar a vrut sa inchida da acu am fost pe faza si nu am mai lasato

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Am fost ieri la o banca si ficamea s-a pus la birou si ea si o doamna ii da o foaie si pixul care era prins de masa cu un arc si ce ia trecut prin capusor... a prins de pix l-a tras si ponc cum zice ea i-a dat drumul si oau ce mergea pixu... ca pe ficamea atat a incantato de nu mai zic ca au ras si femeile alea din banca de ea.

Azi asa rau m-a piscat ca i-am dat peste manute si a zis "mai nu ma bate pe mine ,batel pe tati"

A fost la vecina si a zis catre ea a acasa a mancat branza ,a mintit.

Aseara inainte de ora 8 am plecat cu maxi la soacramea si ficamea nu a ajuns la urmatoarea statie ca a si bagat somn , a adormit ca un betivan, cu capul inainte noroc ca a tinuto tacsu ca de nu....

Azi dimineata dupa ce am schimbato m-a tinut in mana si a inceput sa sara in pat si eu i-am zis "ho mai caprito" la care ea "uite asa sale caplita cu mama ei"

Ii facusem baita si cum incepe sa-i creasca parul pe ea atat o incanta ca statea cu parul desfacut pe spate si cum era ud ea il simtea foarte bine si imi zice dand usor din cap "uite mami ce flumos imi face palu, uite cum ma ghidila pe spate" hm da ea de abia isi misca capul dar noah ea il simtea si era atat de incantata....

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput