Perlutele Teodorei
Raspunsuri - Pagina 16
ramyteo spune:
Spor la treaba!
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ralnied1 spune:
merci!
uitasem sa-ti spun ca nu se pot vedea filmuletele...
Cere ID si parola...
Foto Ralu
ramyteo spune:
Of poi las ca sa vad ce ii de facut cu filmuletele da noah am crezut ca se vad.
Mai inainte cand stateam la masa (toti 3) arunca un mar pe jos si zice razand "hopaa ....ha a fugit, ha ha a fugit" si Tibi se uita serios la ea si ea cand si-a dat seama ca de fapt a vazuto radea fortat si ii zic "vezi ca minti ca ti-a crescut nasul ia pune mana " si ficamea jap cu mana la nas "ha nu a crescut"
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Ralu am pus filmuletele la "Teo sub doi ani" si dai clic pe al doilea ca ai sa gasesti. Daca nu sa-mi spui
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
teo_mire spune:
ralu baga-te pe filmuletele mele ca nu cere parola si tot teodora lu ramy e........eu sunt moasa lu teo.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by teo_mire
ralu baga-te pe filmuletele mele ca nu cere parola si tot teodora lu ramy e........eu sunt moasa lu teo.
si faza asta a fost tare...
incerc sa vad acum... merci!
edit: am reusit sa le vad acum. Super faine!
Bey, da' ce va bateti joc de oamenii obositi
Foto Ralu
teo_mire spune:
nu ne batem joc de omu obosit da daca ea adorme pe unde acum si cum apuca. si unde face sport nu avea 2 ani. asta e nepotica mea ingerasul meu. si cand vine pe la mine dupa ce pleaca la mine in casa trebuie sa fac curatenie ca ce...catrina este copil si tzunami pe langa teodora mea. al meu barbat a invatat-o sa faca prostii. ca sa nu va povestesc ca a invatat-o sa imi scrie in casa pe pereti? norocul meu e ca s-a dus cu cif. astazi am vorbit cu ea la telefon vorbim ca doua babe "ce mai faci?" ma intreaba ea eu zic pe acasa "ce mai faci?" o intreb eu ea zice "nimik" si ori imi da telefonul sa vb cu ramy la telefon ori se apuca sa imi povesteasca tot ce face ramy prin casa ce o mancat si toate alea, dar cat ma chinui eu sa inteleg ca vb repede de zici ca ii olteanca.
are o enrgie in ea ceva de nedescris. eu ma intreb oare toti au aceeasi energie? nu cred. tin minte avea in jur de vreo 10 luni si a trebuit sa stau cu ea de pe la ora 2 pana pe la 10 seara, nici daca as fi stat toata ziua pe camp nu m-ar fi obosit cum a facut TEODORA cu mine. e foarte rasfatata............si fitoasa.........
teo_mire spune:
mi-am adus aminte ca eu o rasfatam si cand era in burtica la mony si porecla bebeului ca nu stiam ce e fata sau baiat dar nici nu ne interesa era AGLAE. stateam si vb cu aglae f mult probabil de aia e asa teodora. am zapacit-o de cap cand inca se forma.
are un stil de ma striga pe nume in loc de mirela eu sunt malela si daca nu ii raspund urla cat poate de tare bahhhhhhh malelaaaaaaa.
vb la telefon cu ramy si ii aud gura lu teo ca e imposibil sa nu o auzi la ce glas are ca ii trebuia guma si ramy i-a zis ca ii da numai sa vb cu mine si dupa aceea, si io zis la ramy sa inchida telefonu sa ii dea ei guma dar am auzit ca ia zis de mai multe ori si intr-un final m-am trezit ca vb singura la telefon ca fata s-a enervat si a inchis ea daca ramy nu a vrut.
va pup restu va pove ramy ca eu nu stau zilnic cu ea:D