Perlutele Teodorei
Raspunsuri - Pagina 12
ramyteo spune:
Mersi Ralu da ce reclama...
Acum incercam sa ii pun niste filmulete si nu reusesc nici cum. Ai vreo idee cum sa fac?
MAi am o problema a calc. asta aiurea nu imi arata adr. pe unde ma bag ca sa imi pot scrie sa va trimit si voua.
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ralnied1 spune:
Daca m-as pricepe, te-as ajuta... da' nu stiu :(
E reclama pozitiva. Toata lumea e incantata si se distreaza... :)
Ce sa facem daca ne plictisim pe aici? Ne-am gasit ocupatie. Daca eu nu pot rade de una singura. Ar crede astia ca-s nebuna de tot...
Dar asa, ma inteleg si imi dau dreptate.
Foto Ralu
ramyteo spune:
Da RAlu asai sa razi de una singura hm,...nu-i prea bine .A meu barbat ma tot intreaba de ce tot razi? ce tot faci? si tot asa dar el nu are rabdare sa ii citesc.
No pai ce sa zic las' ca vad eu cum voi face cu filmuletele dar chiar as vrea sa trimit sa vezi ca nu sta locului o clipa si acolo e dovada clara doar ca noah ...
Bine mai scriu cand mai face cate ceva sper sa-mi aduc aminte ca ...troainc sunt batrana rau si uit.
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
gina_butnaru spune:
Ramona, trimite-mi pe mail filmele. Vezi la "varsatoare". O sa incerc eu sa ti le pun.
Pupici lui Teo.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Am incercat dar nu se poate si pisici..las sa vad , mai vad eu ma mai chinui eu
Pupici
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
Am reusit!
Yupiiiiiiii1
NA uitate mai Ralu sa vezi cat de cuminte a fost de mica da ce sa-i faci ca a avut de la cine sa ieie cornite
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
www.youtube.com/watch?v=pqL9EnRxzMY" target="_blank">teo la un anisor
ramyteo spune:
DA ai vazut?
Ralu mai esti pe net?
Printesita doarme si noi ne uitam la un film cu crime desii l-am mai vazut ma mai uit o data.
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
www.youtube.com/watch?v=pqL9EnRxzMY" target="_blank">teo la un anisor
Biuta spune:
Atata e de scumpaaaaaaaaaa..de nu se poate povesti..
Ii merge mintea traznet..al meu are aproape doi ani..da..nu ciripeste aproape nimic, traznai face cat China, da fata ta e de povesteeeeeeeee
Am ras si le-am trimis link la toti dragi mie :)
Pupiciiiiiiii si sa creasca mare nazdravana frumoasa!!
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0