Perlutele Teodorei
Raspunsuri - Pagina 13
ramyteo spune:
Biuta-- si pe voi . Multumim la fel si nu te necaji ca nu prea vorbeste asta nu inseamna ca nu e destept poate fi mult mai destept decat unul care vorbeste.
Pupci multi si sa cresteti mari destepti si sanatosi.
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
www.youtube.com/watch?v=pqL9EnRxzMY" target="_blank">teo la un anisor
ramyteo spune:
Fata mea nu stie frica de nimic noroc ca a latrato o catea de pe scara ca ii mai zic vezi ca deschid usa la Lisa si parca ,parca mai stie ceva de frica . In dimineata asta a vrut sa se duca la vecinamea si nu am lasato asa de dimineata si se puse fata mea pe un plans de numa si am luato de la usa nervoasa ca o aude toata scara si are un glas cand se pune pe plans...ei da se duce ficamea tot plangand in camera si isi ia bebele si zice "stai..dechide putin usa ,dau bebele la Lisa si gata" asta zicea tot printre suspine ca doar hm...si acum nu ii mai este frica de Lisa?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
PS; am uitat sa va zic ca in filmuletul acela fata imi cere castravete murat si eu am bagat mana in borcan si i-am dat fetii hrean da de asta a venit fata la mine si imi tot arata castravetii si dupacea Mire incheie filmarea si ne-am pus pe un ras...
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
Cand avea un an si jumatate ficamea stia care ii mana dreapta si care ii stanga. Mergeam pe strada sie a era in carut si tot povestind cu Tibi incep a rade de fata CA nu stiu ce tot facea si daca imi aduc bine aminte nu vroia sa stea in carut si ii zic "hai tu , ca tu nici nu sti care ii mana dreapta " si fata imi rade si-mi ridica mana dreapta sus "hopa " zic eu blocata ,Tibi se uita la mine si rade "atunci mana stanga?" si fata zambind smechereste imi ridica mana stanga sus si ii zic la Tibi "da asta de unde stie?" si el imi zice ca nu stie dar important e ca stie hm, mergem la soacramea ii arata si ei ,mergem la Mirela ii arata si ei si binenteles sa ma laud si eu la o vecina si fata mea imi ridica tot invers si cand ajung acasa zic catre ea" mami da tu nu mai sti care ii dreapta?" hm, si imi ridica mana dreapta sus si ii zic "pai bine si de ce nu ai vrut sa-i arati si la tanti?" si imi zice razand "asa" ei si tot asa mi-a facut fata mea . Ei da mi-am adus aminte de unde stie fata mea care ii dreapta si care ii stanga pai ma jucam cu ea si intr-un cantecel era dreapta, dreapta, stanga ,stanga si ii aratam si atunci uitasem si ma miram ca ...de fata
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
Ficamea il intreaba pe Tibi ce culoare au ochii ei si isi raspunde singura "losii...a nu...loz...a nu..." si ii spune tbi ca are ochii caprui si zice "a...daaa maaaa"
Imi spune "mami si tu ai cime ca tati?" adica cizme si Tibi tot incearca sa o corecteze si nici cum nu reuseste sa zica cizme si pana la urma il impaca si ii zice "papuci"
Nu stiu pe cine a auzit sau de la cine a invatat un lucru ca cica se apuca de numarat bomboanele si zice "1,2,4,5 ai fost pacalit" hm de imi numara bomboane asa raman in minus
Vine Tibi cu ea acasa si dupa ce se da jos din maxi-taxi ea casca si Tibi ii zice "da tie chiar ti-e somn " si se uita la ea si ficamea ce credeti ca facea? Dormea dusa la tacsu in brate
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
MAi fete vi-am spus ca oul e mai destept decat gaina?
Teodora il pune pe Tibi sa ii faca un bebe din plastelina si Tibi ii zice "pai nu stiu" si Teo atunci ii zice "atunci fa-mi o gaina" si Tibi "eu nu stiu sa fac un bebe si tu ma pui sa-ti fac o gaina?" si Teo ii zice "atunci plima data faci oul si dupaia gaina"
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ralnied1 spune:
azi am fost plecata din localitate, dar pe seara am recuperat tot ce ai scris
Ca de obicei:
Foto Ralu
principe spune:
pai da ma ca intai a fost oul si din ou a iesit gaina
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
ramyteo spune:
PAi da ma dar daca facea oul Tibi unde il clocea? La el sub fund?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
MAi fete vi-am spus ca oul e mai destept decat gaina?
Teodora il pune pe Tibi sa ii faca un bebe din plastelina si Tibi ii zice "pai nu stiu" si Teo atunci ii zice "atunci fa-mi o gaina" si Tibi "eu nu stiu sa fac un bebe si tu ma pui sa-ti fac o gaina?" si Teo ii zice "atunci plima data faci oul si dupaia gaina"
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
Eu cand ti-am zis ca Teo stie cine a fost mai intai, n-ai vrut sa ma crezi!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"