FIV153

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Norocica spune:

quote:
Originally posted by madalina28

Dream
Norocica eu nu am avut nici un simptom,sanii m-au durut muult mai tarziu prin s4 de la ET ,iar greturile la fel,in rest cateva ameteli si nimic mai mult.Vreau sa spun ca nici acum desi sunt in s31 nu ma dor sanii sunt foarte putin tensionati asa i-am avut toata sarcina.Bafta multa sa vii cu II

Madalina 31+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Sa dea Dumnezeu! Eu ii vreau pe toti trei,de cand i-am vazut pe monitor pregatiti de transfer m-am indragostit,de toti,acum...cum o vrea Dumnezeu.
Sarcina usoara si sanatate multa pentru tine si bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Norocica spune:

quote:
Originally posted by madalina28

Dream
Norocica eu nu am avut nici un simptom,sanii m-au durut muult mai tarziu prin s4 de la ET ,iar greturile la fel,in rest cateva ameteli si nimic mai mult.Vreau sa spun ca nici acum desi sunt in s31 nu ma dor sanii sunt foarte putin tensionati asa i-am avut toata sarcina.Bafta multa sa vii cu II

Madalina 31+Sofia

Iubita, vroiam sa mai intreb cum ai trecut peste perioada de asteptare si la cate zile ai facut testul? Sper ca nu te stresez...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

dreamNuuuu...Nu mai stiu ce sa mai zic!Doar ca te si sunt cu gandul alaturi de tine scumpa mea!
norocica-sa dea DD sa vii cu vesti de II!
Kitta-meyy...nu am mai scris de ceva vreme...da telepatia naibii...m-a impins sa deschid forumul..parca stiam ca e rost de intalneala!Confirm... as usually!Asteptam atunci pe toate fetele dragutele la un de vorba...sa mai radem/ barfim putin si sa ne mai innecam amarul ( acolo unde e cazul...desigur)!Sa mai mangaiem o burtica..poate si un plod...daca suntem norocoase!
Va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

kora
23 ianuarie este intr-o zi de miercuri , eu stiu ca pe Av.Zorileanu programul este luni si joi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Dream, nu imi vine sa cred! Imi pare tare rau dar sunt convinsa ca vei merge mai departe si ca va fi bine pana la urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Kitto: miercuri nu scapatzi de mine. Fac pe dracu-n patru shi vin...ca am muuuuuuulte de povestit. Poate apare shi Oana s-o intreb ceva treburi avocatzeshti...
Kora: sper sa reusheshti shi tu sa ajungi, chiar mi-ash dori mult sa te cunosc face-to-face shi sa-tzi pot multzumi pentru tot ajutorul.
Fetelor, va povestesc miercuri mai multe....Pe 22 decembrie ma operez shi FIV 4 la primavara in Israel.
Va pupic shi sa auzim numai veshti bune, ca de alea rele, am eu destule.
Dream: pupici....

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Dream nici nu stiu ce sa zic ... e tare trist !

Eu mi-am luat rezultatul la analize si estradiolul iar e mic, cu toata productia mea.. are valoarea de 183 . Asa ca maine fac 5 fiole de Menogon. Sper ca din cati sunt macar unul sa fie ok ..

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Cristal1995poti conta pe mine ca taxi la intoarcere asa ca sotiorul sa bea o bere linistit! Adu-o si pe prietena ta!Ma bucur f. mult ca ai confirmat caci tu esti subiectul principal, sa zicem la "asa nu". caci la "asa da!) este Avalon.
Korate putem lasa si pe tine prin zona de est sau daca vine Avalonsi mai bine ca doar e vecinica ta!
Danyaloesti in capul mesei, adica la catedra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

DREAM,,imi pare tare rau,nu stiu daca te ajuta cu ceva consolarile noastre,imi inchipui ce este in sufletul tau,dar macar stii ca nu esti singura si ca-ti suntem alaturi,ce sa facem ne consolam una pe cealalta pana vom reusii,si atunci sa te tii. EU trebuia luna asta sa incep contraceptivele,si tot in ziua 2 a CM,sa repet hormonalele la BIOS,dar pt ca CM mi-a venit Sambata,si Duminica laboratorul nu lucreaza,am mai amanat cu o luna inceperea contraceptivelor,apoi a tratamentului nr 2,pt ca primul tratam. a fost un esec,0 ovocite(daca iti mai aduci aminte).SI oricum ca sa fiu sincera ink nu mi-am revenit total,dupa primul esec,si mi s-a parut timpul prea scurt,intre Octombrie ,cand nu am facut nk cu tratam. nr 1,si jum.lui Decembrie cand ar fii trebuit sa incep PROTOCOLUL LUNG(dupa cum am fost anuntata de d-na as.Geta,in lipsa d-lui prof.M.ca era plecat in China).ASA ca la jum lui IANUARIE incep tratamentul(defapt sa vedem ce spune si proful),in felul acesta imi mai incarc bateriile,si buzunarele,pt ceea ce ma asteapta. TE ,si sa treci peste asta ,si sa incercam cu toate sa ne petrecem sarbatoriile de iarna ce vor urma,daca nu fericite macar cu liniste sufleteasca,si sa privim mai optimiste spre 2008. VA ,pe toate fetele acestui forum,fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

quote:
Originally posted by Norocica

Iubita, vroiam sa mai intreb cum ai trecut peste perioada de asteptare si la cate zile ai facut testul? Sper ca nu te stresez...

Pai am trecut destul de usor,nu m-am gndit deloc la ce am in burtica mi-am vazut de activitatile zilnice doar cand oboseam ma puneam in pat,la primul FIV am stat numai in pat si ma miscm de ziceai ca ma sparg in doua si degeaba.Testul se sange l-am facut in Z12.Bafta multa!!!

Madalina 31+Sofia
La mami in burtik

Mergi la inceput