FIV153
Raspunsuri - Pagina 7
Norocica spune:
quote:
Originally posted by iana_mari
Norocica acum am vazut ca esti in ziua a zecea.
Maine poti face testul de sange si sa vii sa ne zici ca esti
s.m.
Sa te auda Dumnezeu!!!
M-am interesat dar nu am gasit decat laboratoare care dau rezultatul abia dupa 3 zile.Daca stie cineva vreunul care da rezultatul in aceeasi zi va rog sa-mi spuneti si mie.
Va pup pe toate
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by dream1971
Dragelor, puisorul meu a fost un luptator dar nu si un invingator din pacate
Pe 10 Decembrie 2006 eram anuntata ca sunt pentru prima data insarcinata tot pe 10 Decembrie dar anul asta s-a confirmat a treia pierdere.
O sa iau o pauza dar va voi mai citi din cand in cand. Va tin pumnii sa fiti mai norocoase ca mine.
Dream
vai Doamne,Dreamam ramas fara cuvinte:(((((((...nici nu-mi pot imagina ce este in sufletelul tau...nu stiu ce as putea sa-ti spun ca sa te linisteasca cit de cit...doar ca sint alaturi de tine si sa nu te lasi,pt ca sigur un puiut vei aduce intr-o zi pe lume....
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
zouzounaki spune:
Norocina in primul rind bine ai venit pe forum...despre simptome,da-le-ncolo de simptome...mai multe au reusit neavind simptome...fiecare organism e altfel...eu si am avut si n-am avut..de fiecare data alte simtiri si n-a fost sa fie...dar citind pe aici,am tot vazut ca cele mai multe reusite sint fara simptome...vin ele dupa aceea,stai fara grija...haide ca nici n-ai apucat sa "pasesti"bine pe acest subiect,si o vei lua "la fuga" la odisee...de obicei,noile venite sint si cele mai norocoase...si sa nu uitam si numele tau....plin de noroc...dar cel mai important este sa ne lasam in voia lui Dumnezeu,ca stie EL mai bine ...eu iti doresc sa ai parte de o reusita din prima...numai bine
Mihaele iti multumesc din suflet
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
Norocica spune:
quote:
Originally posted by dream1971
Dragelor, puisorul meu a fost un luptator dar nu si un invingator din pacate
Pe 10 Decembrie 2006 eram anuntata ca sunt pentru prima data insarcinata tot pe 10 Decembrie dar anul asta s-a confirmat a treia pierdere.
O sa iau o pauza dar va voi mai citi din cand in cand. Va tin pumnii sa fiti mai norocoase ca mine.
Dream,orice ti-as spune ar parea banal si sec,pot doar sa-ti spun ca ma doare sa aud asa ceva,sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta mai usor si sa te ajute sa te ridici sa o iei de la capat.
Dream
Norocica spune:
quote:
Originally posted by zouzounaki
Norocina in primul rind bine ai venit pe forum...despre simptome,da-le-ncolo de simptome...mai multe au reusit neavind simptome...fiecare organism e altfel...eu si am avut si n-am avut..de fiecare data alte simtiri si n-a fost sa fie...dar citind pe aici,am tot vazut ca cele mai multe reusite sint fara simptome...vin ele dupa aceea,stai fara grija...haide ca nici n-ai apucat sa "pasesti"bine pe acest subiect,si o vei lua "la fuga" la odisee...de obicei,noile venite sint si cele mai norocoase...si sa nu uitam si numele tau....plin de noroc...dar cel mai important este sa ne lasam in voia lui Dumnezeu,ca stie EL mai bine ...eu iti doresc sa ai parte de o reusita din prima...numai bine
Mihaele iti multumesc din suflet"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">iconita
Iti multumesc mult pentru gandurile bune,sunt sigura ca ce este al tau e pus deoparte si ca iti vei strange in brate puisorul cat de curand,cand iti doresti ceva nimic nu te opreste,asa te percep eu.
VERET spune:
Norocica incearca la IDS TEL2115862/63/64,CALEA DOROBANTILOR NR.58. Recolteaza dimineata si dau rezultatul dupa ora 15.
mult noroc sa ne anunti ca ai o valoare mare
Norocica spune:
quote:
Originally posted by VERET
Norocica incearca la IDS TEL2115862/63/64,CALEA DOROBANTILOR NR.58. Recolteaza dimineata si dau rezultatul dupa ora 15.
mult noroc sa ne anunti ca ai o valoare mare
VERET
http://community.webshots.com/album/560584068IbxdOg
Multumesc mult!
http://verett.hi5.com
stuart spune:
Dream, iubita, am sperat si m-am rugat pt. tine si puiutul tau dar se pare ca DD are alte planuri pt. fiecare dintre noi. alaturi de tine si te ca pe surioara mea.
Ajutati-o pe Sonia
Stu
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
madalina28 spune:
Dream
Norocica eu nu am avut nici un simptom,sanii m-au durut muult mai tarziu prin s4 de la ET ,iar greturile la fel,in rest cateva ameteli si nimic mai mult.Vreau sa spun ca nici acum desi sunt in s31 nu ma dor sanii sunt foarte putin tensionati asa i-am avut toata sarcina.Bafta multa sa vii cu II
Madalina 31+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
KITTA spune:
Fetelor, se anunta mare intalneala mare miercuri 12.12.2007 (uite ca nici nu mi-am dat seama ce data e)dupa ora 18.00 fiecare cum poate, la restaurantul Dantes (unde ne-am intalnit de ceel mai multe ori! nu de alta dar trebuie updatati si ospatarii despre fisele noastre!)
Cristal 1995daca ne citesti am vrea sa te avem printre mai vechile prietene sa ne povestesti pe viu grai povestea ta, sa te spijinim si sa te ajutam cum putem....
Avalontu trebuie sa vii musia, stii ca tinem sa avem si cate o graviduta printre noi, cine se nimereste!
KoraPoppentru tine invitatia a fost deschisa tot timpul si nu ai venit deloc! Te asteptam si de acum incolo!
Cine ar mai fii, stiti voi, pe cele vechi nu le strig la catalog ca o sa le strige D-na Profesoara Danyalosi daca nu sunt acolo au incurcat-o.
Dati un semn de confirmare!