FIV153

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna fetelor sunt tare dezamagita am fost azi la doctor si mi-a spus sa ma duc pe 7 ianuarie sa-i spun data in care mi-a venit cm-ul luna asta. Eu credeam ca incep si eu tratamentul luna asta dar inca o dezamagire a venit peste mine.
Lamuritima si pe mine mi-a zis azi doctorul ca dureaza 5 saptamani pregatirea mea nu mai inteleg nimic din ce se intampla cu mine doamne ce rau e sa mergi in necunoscut.
Va pup pe toate si cu Dumnezeu inainte ce o vrea Dumnezeu cu mine nu a-mi mai vac planuri si iluzii ca am numai dezamagiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Norocica spune:

quote:
Originally posted by mihaele

Buna fetelor sunt tare dezamagita am fost azi la doctor si mi-a spus sa ma duc pe 7 ianuarie sa-i spun data in care mi-a venit cm-ul luna asta. Eu credeam ca incep si eu tratamentul luna asta dar inca o dezamagire a venit peste mine.
Lamuritima si pe mine mi-a zis azi doctorul ca dureaza 5 saptamani pregatirea mea nu mai inteleg nimic din ce se intampla cu mine doamne ce rau e sa mergi in necunoscut.
Va pup pe toate si cu Dumnezeu inainte ce o vrea Dumnezeu cu mine nu a-mi mai vac planuri si iluzii ca am numai dezamagiri

Mihaele ,capul sus!!! Nu mergi in necunoscut,fetele de aici te ajuta sa deslusesti incet, incet cararile acestui drum.Cred ca toate au avut nelamuriri,nelinisti dar fiind atatea suflete la un loc sigur vom reusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

5 saptamani probabil e protocolul lung. te-ai dus cu analizele?
si nu faci nicio injectie, nimic, luna asta? mi se pare ciudat ca pe 7 te duci doar sa-i spui data cm de luna asta (daca am inteles corect).
probabil o sa incepi in z21 a ciclului urmator... zic si eu. De ce nu l-ai intrebat exact, el stie cel mai bine ce are de gand.

Mergi la inceput

Minad,as vrea sa te intreb ca simptome ai avut in toata aceasta perioada? Sunt disperata,caut peste tot simptome si vad ca multe fete au avut cate un semn,eu nimik
Imi este tare frica,nu stiu cum sa fac sa treaca timpul mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

mihaele nu cumva nu ti-a spus sa nu incepi acum din cauza sarbatorilor?eu tind sa cred ca din cauza asta te-a aminat...poate ecografiile,si tot ce este necesar de facut pe timpul tratamentului,coincide cu perioada sarbatorilor...haide,nu te mai necaji si tu...incearca sa te bucuri de sarbatori,si din din noul an o iei puternic inainte...si poate mai bine asa..decit sa incepi acum in prag de sarbatori cind oamenii au gindul numai la cirnati si fac ce fac de mintuiala...mai bine dupa,cind sint si ei odihniti si cu spor de lucru...
PS...si poate da,vei fi in z 21 de cm si incepi protocolul lung

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Dragelor, puisorul meu a fost un luptator dar nu si un invingator din pacate

Pe 10 Decembrie 2006 eram anuntata ca sunt pentru prima data insarcinata tot pe 10 Decembrie dar anul asta s-a confirmat a treia pierdere.

O sa iau o pauza dar va voi mai citi din cand in cand. Va tin pumnii sa fiti mai norocoase ca mine.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor am fiost cu analizele si mi-a, zis sa ma duc pe 7 ianuarie sai spun cand mi-a venit ciclul si el a zis ca incep tratamentul cam pe la jumatatea luni ianuarie offffff nu stiu ce sa mai inteleg si ca dureaza pregatirea mea 5 saptamani
Analizele sunt bune si ale mele si ale sotului meu.Ma gandesc ca nu poate din cauza sarbatorilor. ZIc si eu dar acum ma-m gandit ca poate asa vrea dumnezeu sa ma duc la medic in zi mare de sarbatoare pe 7 ianuarie este SFANTUL ION

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Norocica bine ai venit pe forum.
Cate zile ai de la ET?
Stai linistita,numai cauta simptome.Stim ca e tare greu ,aproape toate fetele dupa forum(de la FIV)au trecut prin asta.
Altele au avut altele nu.Fiecare organism reactioneaza altfel.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Norocica acum am vazut ca esti in ziua a zecea.
Maine poti face testul de sange si sa vii sa ne zici ca esti

s.m.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iana_mari

Norocica bine ai venit pe forum.
Cate zile ai de la ET?
Stai linistita,numai cauta simptome.Stim ca e tare greu ,aproape toate fetele dupa forum(de la FIV)au trecut prin asta.
Altele au avut altele nu.Fiecare organism reactioneaza altfel.

s.m.

Este a 10 zi de ET,a fost pe 01.12,ma gandeam ca ar fi trebuit sa apara ceva ceva.Imi este tare bine aici pe forum si vreau sa va multumesc pentru asta,stiu ca daca voi avea vreun esec,voi veti intelege exact ce simt.Imi pare rau pentru fiecare nereusita si mor de bucurie,daca pot spune asa de cate ori aud cate o veste buna.

Sunt sigura ca Dumnezeu ne va ajuta.

Mergi la inceput