FIV153
Raspunsuri - Pagina 9
iepurila spune:
Fetili mele dragi va pup dulce.
Avalon, felicitari din tot sufletul. Iarta-ma ca nu te-am pupat mai devreme dar acu am reusit sa intru pe forum. Sa-ti dea bunul Dumnezeu sarcina usoara si la termen.
Dream, te pup si stiu ca nu vei renunta. Ma gandesc la tine si ma rog sa gasesti repede puterea de a o lua de la capat.
Eu am mai bagat ceva analize pentru dosar. Sper sa iau azi-maine rezultatele. Am facut profilul hormonal de ziua 3, HIV, RH, grup sanguin (puteti crede ca nu il aveam pana la ora asta?)listeria si altele.
Am vorbit si cu Dr meu si mi-a propus pt ianuarie stimulare ovariana cu GONAL. Nu fac nici inseminare nici nimic ci doar stimulare si urmarire echografica.
Astept de la voi pareri pro si contra.
Si mai spuneti-mi va rog daca se mai gaseste Gonal, ca aici pe la Moldova...... sper sa reusesc sa fac comanda undeva tot la capitala.
Va pup
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
ladyxe spune:
dream adierea durerii se simte pana la noi, la br, DD sa te intareasca si sa poti spera pe mai departe.
norocica sunt fete care au avut si care nu simptome, nu te mai cauta de ele, asteptam un bhcg cat mai mare
Kora spuneai ca ti-a venit CM la 10 zile dupa test, nu? si mie la fel, dar nu e deloc abundent, acolo cate un strop, chiar mai putin, daca nu as fi facut tesul as putea zice ca e de la implantare.
Asa s-a manifestat si la tine in primele 2 3 zile? Ar trebui sa-mi fac griji?
ladyxe
KoraPop spune:
Dream nu am cuvinte.......sunt alaturi de tine si te rog mult sa nu abandonezi!
ladyxe cm mi-a venit la 7 zile dupa ce am intrerupt progesteronul injectabil,la inceput a fost mai firav,apoi dupa o zi-doua a fost normal ,chiar cu niste cheaguri si chegulete ceea ce nu exista in mod normal.Insa a tinmut fff mult 10 zile,chiar mai mult daca iau in considerare secretia maron care a continuat spre sfarsitul cm zile intregi...Nu te agita asa e acum in prima luna,de luna urmatoare sper sa ne reglam si noi cm-ul asta....
KITTA multam de invitatie,am sa incerc sa vin,inca nu promit.Daca vine Avalon ar fi minunat sa venim impreuna,chiar suntem vecine!
Cristal vad ca te-ai descurcat f bine la T daca te opereaza in 22 decembrie,abia astept sa imi spui cum a fost la el!
luck lunea si joia o fi pt prof. Marinescu,dr. Cocei probabil are alte zile sau SI alte zile,da' sigur programarea mea e in 23 ianuarie,m-am uitat in caietul unde mi-a notat numele si inaintea mea erau deja vreo 6-7 trecute...
Kora
CARPE DIEM!
rubia spune:
dream imi pare rau si nu pot sa-ti zic decat NU RENUNTA
mihaele si eu am avut stupoarea sa aflu ca de fapt ei nu fac lot in ian ci in feruarie de aceea ti-a zis sa mergi pe 7 ian la dansul
Si eu vreau sa-l sun sapt asta ca am inteles ca intra in concediu de pe 17 dec pana pe 5 ian. Cred ca diphe il facem in Z21 desi el mi=-a zis mie ca-l facem in Z2
Vedem dupa ce vb cu Dl Prof
pupik
andicu spune:
Dream, , n-am cuvinte! imi pare asa de rau! important e ca puiutii tai se prind si se va gasi solutia sa si ramana la tine in burtika, sunt sigura!
Iepurici, mi-era dor sa te vad in zona! bafta multa cu analizele si tratamentul si fie ca 2008 sa-ti aduca o burtica frumoasa si un puiut sanatos !
Avalon, sper sa ne mai dai vesti despre tine si burtik si cand esti pregatita, te asteptam la "Garvidutze prin FIV"!
Anto, Anca, sunt cu pumnii stransi pt voi!
Bafta multa tuturor fetelor!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)
Cum crestem noi
Kariris spune:
Dream am citit ieri ce ai patit si imi pare sincer rau. Asa ceva nu ar trebui sa se intample nimanui. Sper insa sa nu renunti sa lupti pentru visul tau.
Avaloane mama, stiu ca ai reusit de cand s-a intamplat minunea si m-am bucurat enorm pentru tine, dar nu am avut cum sa te felicit pt. ca nu am nr. tau de tel. si pe forum nu am mai intrat decat ieri. Deci, felicitari graviduto, sarcina usoara si la termen iti doresc!
Anto, Anca va tin pumnii sa reusiti!
Tuturor fetelor care sunt in pregatiri sau asteptari le doresc mult noroc!
Si sarbatori fericite daca nu mai intru!
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Norocica spune:
Fetelor,am facut dozarea cu bhcg dar rezultatul vine abia joi
Sper sa fie bine,asa cum o sa vrea Dumnezeu.
Norocica spune:
Iertati-ma ,cred ca v-am inebunit dar mai multe am aflat de la voi decat de la cei care trebuiau sa ma lamureasca asa ca apelez inca o data:Credeti ca in functie de valoarea bhcg-ului se poate stii daca s-au prins toti puii?!
KoraPop spune:
Norocica vad ca esti din Bucuresti.Chiar ti-a scris cineva ca poti face bhcg la IDS cu taxa de urgenta si primesti rezultatul la ora 15 si mai sunt cateva laboratoare care dau rezultatul in aceeasi zi ( la Giulesti,la Medlife parca a doua zi ti-l da,de fapt il citesti pe net).In fine acum ca l-ai facut ai putina rabdare pana joi,valoarea trebuie sa fie >50 ca sa fie sarcina si da,daca e f mare iti poti da seama daca sunt gemeni sau chiar trimpleti,dar mai sigur se va vedea la ecografie.Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!