Fetele din America (97)
Raspunsuri - Pagina 5
Andrada spune:
Ruxi, misto Chicago, de cind vreau sa-l vad..
Eu fac si piftia si cirnatii si sarmalele de pui, nu prea mincam porc, numai cind vine mama,
Si eu ma uit la Capsela sau electricity kit,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ruxij spune:
Ma bucur ca in urma sound hose-ului meu il gasirati pe Steve.
Andrada, se pot face sarmale de pui? Cumperi carne tocata de pui? Da' ies bune? As face si eu dc. merge asa.
corinadana spune:
Pune si porc. Eu am facut oadata doar pui dar nu au iesit prea bune. Noi nu papam vita si porculet ff rar.
Combina pui cu porc si pune ceva costita pe acolo. Le da gust buuuun!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ruxij spune:
Ah, pai atunci dc pun porc si costita nu pot sa le dau musafirilor. O sa fac cateva cum stiu eu cu vita amestecata cu porc, plus costita. Sau mai bine o las balta pt. Craciun si fac sarmale doar pt. revelion, ca ne vin niste prieteni romani. Scoatem parleala atunci. De Craciun cred ca o sa fac apricot chicken ala, salata boeuf si o sa mai pun sunca de curcan, branza, d'astea. Oare sa fac si sarmale de post? Nu ma impac cu gandul ca n-am sarmale de Craciun. Ca eu in rest nu fac sarmale.
ciuf spune:
Salutare,
Fetelor, voi ma innebuniti cu cate jucarii ati postat. Ma crucesc cate stiti. La jocuri pe calculator sau TV nu vreau sa ma bag, ca nu sunt amatoare si nici copiii nu vreau sa ii invat.
Luca e genul sportiv, jucat in aer liber, iar daca e in casa ar construi ceva daca l-ar lasa sora-sa. Insa vine ea rapid si da cu mana de ii strica frumusete de constructie si de aici iese un mare scandal. Ca sa nu mai spun ca Eva rupe toate cartile, scoate rotile de la masini, intr-un cuvant e mare stricatoare de jucarii. Nu ii plac papusile sau jucarelele de fetite. Ea vrea sa se joace cu jucarii de baieti, sa scrie pe pereti. Deci sunt in pana de idei si pentru ea.
Daca mai are cineva baietel de 4 ani sau 5 ani si se gandeste la vreun cadou frumos de Craciun, sa imi dea si mie un pont ca sunt intr-o mare pauza de inspiratie.
Azi-noapte a nins si e o vreme superba. Zapada straluceste asa de fain, o sa o rog pe mama sa ii scoata un pic pe copii afara. In timp ce eu ma delectez cu o cafea pe fondul muzical al lui Salvatore Adamo .
Ma bate gandul si pe mine la vara sa il duc pe Luca la gimnastica. Prietena mea cea mai buna a fost gimnasta in Ro. Aici a fost antrenoarea lui Dominic Moceanu cand a luat medalia de aur. Iar acum antreneaza pentru Martha si Bela Caroli (scuze daca nu scriu corect). Insa dezavantajul este ca inca nu are sala ei. Umbla precum tiganul cu cortul. Eh, om vedea.
Miereamara, bafta maine la examen. Am si eu maine finalul la chimie. Dar nu imi fac mari probleme. Insa anatomia ma ingroapa de vie ...
Calatorie faina in Ro.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
De unde asculti Adamo? Eu am mai cautat pe youtube, dar mi-e lene sa tot pun cite o melodie.
Greu cu jucariile. Am o lista mare, acum triez. Trebuie sa stabilesc suma maxima, sa fiu atenta sa aiba cam acelasi nr. de jucarii si apoi vedem cum le plac.
Ciuf, cam tot asa e si la noi cu copiii. Iese scandal la joaca. Nici lui Anuta nu-i plac papusile. Face urit, le arunca si striga ca nu le vrea. Parca mi-e mai greu sa cumpar pentru ea decit pentru Alexandru.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ciuf spune:
Ramona, la fel si la mine. Sunt in mare dubiu ce jucarie sa ii iau Evei ca sa nu se plictiseasca prea repede de ea. Vad ca e pasionata de scris, colorat.
Despre Adamo, ce sa spun, ca l-am furat de pe Youtube. Mi-am inregistrat melodiile preferate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Cum inregistrezi de pe Youtube?
ciuf spune:
Ramona, cu asta inregistrez: http://vixy.net/
Unde scrie URL copiezi linkul melodiei de pe Youtube, iar in casuta de sub, unde scrie "converts to" alegi MP3 (audio only), cred ca e ultima varianta. Dupa care start si astepti sa faca conversia. La sfarsit iti va aparea o fereastra in care trebuie sa salvezi melodia sau sa o asculti. Tu optezi pentru save ca sa o copiezi in calculatorul tau.
Cateodata merge, alteori iti mai spune ca Youtube e down sau busy. Cu rabdare reusesti sa copiezi multe melodii.
Succes.
Ramona J spune:
Multumesc. Salvatore, here I come!