Fetele din America (97)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Andrada spune:
Asigurarile astea noi asa fac, platesc masina oricine ar conduce au limitari cind e personal damage.
Bafta miereamara luni!
Am luat pina la urma cake mix chocolate bundt chocolate delight, si-am mai luat si un gingerhouse. Prima oara cind o sa decoram, sper sa iasa,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ramona J spune:
Avem si noi. Se numeste Permissive User Coverage.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
sinzi_ana spune:
Vina nu a fost a prietenului nostru...deci plateste asigurarea vinovatului (care era un turist din filanda cu o masina inchiriata)...
Dar masina noastra (bine ca nu cea noua) e lovita rau...Ghinion!!!
In rest...azi am avut o zi incarcata...cu kung-fu, accident, gimnastica si un party care s-a terminat tarzzzzzzzziu!!!!!!
Facem gimnastica (fac la sport cu David!!! hihihi...daca va insir aici cate facem va luati de mine ca chinui copilul...da pe bune ca ii place) cu o rusoaica care a fost campioana mondiala la gimnastica (are un corp...si e atat de frumoasa!!!!!) si ii lucreaza in stilul rusesc adica DUR...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
sinzi_ana spune:
Ramona, nu am retinut numele ei de fata (acum e maritata si si-a schimbat numele...) stiu ca numele mic e Lena (si vine de la Elena)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Ramona J spune:
Greu. Rusii au avut mai multe Elene.
corinadana spune:
Fostii mari gimnasti/campioni nu si schimba numele. Ati auzit de Nadia Conor (parca asa l cheama, sper sa nu gresesc)?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Andrada spune:
Cum sa nu isi schimbe mei, Shaposhnicova o cheama Sut acu si e vecina cu mine, vorba vine, rar daca vine la cafea
,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ruxij spune:
Salut! Noi fuseram in Chicago ieri si azi, ne-am facut de cap la oras si acu' inapoi aci la noi la statiune :)) Frumos la Chicago, de vizitat ashea de doua trei ori pe an, dar Thanks God ca nu locuiesc acolo
V-am citit din urma si m-ati convins sa nu ii cumpar lu' fimiu nici xbox nici gameboy, nici wii prea curand. Are si el vreo doua joculete simple pe computer, unu' cu niste curse de masini de care s-a si plictisit ca iese mereu pe locul I deja. Si unu unde construieste diferite imagini. Ajung deocamdata.
Ieri am fost pentru prima oara la un steakhouse brazilian in Chicago, Brazzaz. Am lasat copiii (al nostru si al unor prieteni) cu babysiterul si ne-am facut de cap. Mi s-a parut extrem de interesanta atmosfera si mancarea super buna! M-as hazarda sa spun ca a fost cea mai interesanta/placuta experienta restaurantistica din viata mea. Trebuie neaparat sa il duc si pe tata la vara cand o veni in vizita!
http://www.brazzaz.com/reviews.html
In prima parte a zilei de ieri am mers cu copiii la Navy Pier la Winter Wonderfest, un loc cu tot felul de rides.
http://www.winterwonderfest.com/
La noi de Craciun nu vor fi anul asta nici carnati, nici toba, nici lebar si nici macar sarmale. Petrecem Craciunul, la noi acasa, cu prietena mea musulmanca si fetita ei. Nu din motive religioase, ele nu mananca carne rosie. Prietena mea a fost vegetariana 10 ani si s-a lasat pentru ca are diabet, a introdus insa in alimentatie doar pui si peste. Asa ca voi gati Apricot Chicken cu Asparagus si Brocolli . Dar tot imi fac eu vreo 20 de sarmale pt. mine
Si vreo doi cozonaci, ca sa miroasa frumos.
Ramona J spune:
Ruxij, frumos v-ati facut de cap!
Eu tot compar la jucarii, am gasit multe la Steve omul de stiinta. Batul ala nu cred ca-l cumpar, ma gindesc ca se palesc copiii cu el tot incercind sa faca galagie!
Are multe cu electricitate, celule solare etc. Astea s-ar putea sa-l intereseze pe Alexandru.
Mi s-a mai parut interesanta Capsela, ziceati voi de jucaria asta. Aveti? Cum e?
OK, inca mai caut.