Fetele din America (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Ciuf, si fetita mea este pasionata de carti, scris, colorat....uite la ce m-am hotarat eu pentru fetita mea:http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/50021076
si poti cumpara si un sul mare de hartie care costa 10$...si niste carioci, creioane....

Aseara am fost in vizita la niste prieteni iar baietelul lor de 5 ani si jum. avea o tablita din asta ...fiica-mea aproape ca nu s-a dezlipit de tablita....
Poate tablita asta rezolva si problema scrisului pe pereti...

Spor la cumparaturi fetelor!

Irina, mami de Cezara (15 ian.2006) si Bianca (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Avem si noi tablita. Anuta face "lectii".
Ciuf, zi-ne ca nu esti la New Life Church.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Quick question: am voie sa bag in bagajul de mana sampoane, pasta de dinti, demachiant si alte alea??

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ramona, nu sunt. Ca ma duc la biserica doar de Pasti si de Craciun . Atat. Insa ma suna prietena mea care e medic sa imi spuna ca au cod negru in spital si nu voie sa paraseasca spitalul.
Stau si eu cu ochii pe TV.
Doamne fereste de asa nebuni!
Elena, merci de pont. Sa stii ca ma gandeam sa ii iau un sul de hartie sau o tablita sa scrijeleasca acolo in voie. Dar parca vad ca iar iese cu cearta, care sta mai intai in fata tablitei ?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

miereamara, sub 3 oz flaconul si le pui separat intr-un ziploc de juma de galon.

Ruxi, eu numai din pui le fac si ies absolut minunate, dar sa nu fie numai carne tocata de piept de pui, mai amesteci si cu din cea obisnuita, sau faci numai din carne tocata de pui obisnuita,
A.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Hm... ia sa incerc si eu sa vad ce o iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi am scapat de gatit!! (adica io, ca sotu contribuie cu mancatu!!!) Mancam la rubedenii numai bunatati in Romania!!! Deja visez cozonaci si vin!!! hihi...
Am 2 geamantane pline si stau la usa...in 2 saptamani vor fi toate gata!!!

Cu cadoul pt David ma descurc...nu stiu insa ce ii voi face sotului...
Voi ce cadouri luati sotilor???

Ah..mai nou David vrea si o bucatarie...caci e pasionat de Rattatoiule si vrea sa se faca bucatar spre fericirea cuscrei

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Tablita/easel ul il pot share ui Ciuf, se scrie si pe o parte si pe alta. Totul e sa nu se impinga dintr o parte si din alta ca nu mai iese nimic.

Raluca are unul cu o parte ptr carioci si cealalta ptr creta.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu am fost la Target si am cumparat Wild Planet Hyper Dash si un Magnetix, dar m-a descurajat sotul ca a zis ca s-a jucat copilul cu Magnetix pe nu stiu unde si nu a fost foarte interesat. Vad eu ce mai gasesc, poate-l duc inapoi.
Lui Anuta i-am cumparat un joc Cootie si altul cu pesti magnetici. Poate-i mai iau de pe Amazon Bull's Eye Bounce & Roll.
Alexandru are inkjet printer si tipareste intr-una. Ne usuca de bani! Am gasit un laser printer cu $100, ma gindesc serios sa-l cumpar.
Mai am niste jucarii cumparate mai demult, le-am pus bine. Plus stocking stuffers maruntele.
Acum sa-i aleg si sotului racheta de ping-pong ca nu ma pot hotari intre doua... si gata!
Abia acum am realizat ca simbata vin musafirii, am intrat in panica!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miereamara,sanzi- drum bun in Romania! distractie placuta si veniti cu poze de acasa!
miereamara- erau cosurile pline cu deo,parfumuri si toate cele,totul sa fie de 3oz.
cadouri- subiect delicat- cea mare prefera tot ce inseamna "crafts"
a mai primit de ziua ei o chestie foarte interesanta barbie- are un mic projector cu diferite imagini si ea le contureaza ,le coloreaza- o tine ocupata cu orele si merita toti bani.
noi vom pleca miercuri spre tarile calde si trebuie sa-mi scot tricourile de la naftalina si nu am nici un chef

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput