Fetele din America (97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

iar imi faceti dor de pisoi mici si pufosi.
am pe langa mine o pisica mai mare. am tot incercat sa ma apropii de ea, sa ii dau de mancare, eventual sa o aduc in casa daca era prietenoasa. dar nu vrea si pace. chiar ma gandeam ca e o fraiera, asa statea si ea la caldurica pe timp de iarna. asa ca acum doarme pe un fotoliu lasat afara, ma amuza in fiecare seara e acolo. nici sa ii chem pe aia cu protectia animalelor, ca daca nu o adopta nimeni, nu stiu ce pateste.
si am mai vazut un pisoi mic mic; si pe asta am vrut sa il prind si sa il iau in casa, era fricos tare. bine, ca era si cu mama lui, nu am vrut sa ii despart.

eu nu am voie cu pets-uri in casa, ca altfel nu as fi ezitat.

ocebine, sa-ti traiasca miorlaila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Hihihi, ce simpatica poza aia cum au facut ei cunostinta si pisoiasul un dulcic:)))

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

A cam durat 2 saptamini acomodarea ciinelui cu pisoiul...Blue vroia sa se joace nonstop dar pisoiul il scuipa la fiecare cotitura. Isi arcuia spatele, si trosc ii tragea 2 gherute peste bot...fraierutul de Blue, se lingea si apoi iar il lua la mirosit si alergat.

Acuma plinge pisoiul la usa daca din greseala inchidem usa la camera lui (camera cu jucarii)...duce dorul ciinelui.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Fetelor, vroiam sa va intreb voi cum trimiteti bani acasa? Noi suntem de cateva luni aici si nu stiu care e cea mai sigura si ieftina metoda.

Multumesc

Silvana si Spidermanu' Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Stiu ca moneygram e ieftin si e rapid.

Ati auzit de filmul youth without youth? (http://www.imdb.com/title/tt0481797/) Din pacate, ruleaza in prea putine cinematografe. Coppola cica spunea intr-un interviu ca filmul asta a fost facut din pasiune, din banii lui si nu intr-un scop comercial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Gata fetelor, mi am luat o grija cu Craciunul. Scrisoarea la Mos a fost trimisa, Mosul a "adus" cadourile cerute asa ca poate veni Craciunul.

Maine Ralu are spectacol cu dansul, bucurie mare- trebuie sa se rujeze iar pe par isi vor pune sparkling spray.
Suntem in vacanta!!! E soare, mergem la plaja!

Un weekend placut va doresc!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bau! Cam liniste pe aici.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Yay!!! Am terminat cu cumparaturile de Craciun pentru toti. Pina la urma i-am luat si un ATM machine lui Marcu,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Da' ii pui si bani in ea? Nu de alta dar e inca prea mic sa stie cruda realitate.

Aaa, daca obisnuiti sa cumparati celulare online feriti-va de www.cellular-blowout.com cred ca e ceva frauda pe acolo. Asa am aflat ce primesc de Craciun ca a venit si mi-a zis ca a comandat un celular de acolo si trecuse o saptamana si aia nu trimisesera nici un email, la telefon nu raspundeau si atunci a sunat la banca sa opreasca tranzactia ca aia sunt frauda.
Si o sa sune la banca din nou sa schimbe numarul de credit card ca e posibil daca au acum numarul de la card ne pomenim peste vreun timp ca se folosesc de ea.

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si eu aproape am terminat...am lasat-o pe mama la urma. Ma mai gindesc inca ce sa ii iau.

Am fost vineri (dupa servici) la ToysRUs pentru ultimele lucruri si mi-am dat seama de ce ador online shopping. Noroc ca nu aveam multe pe lista (doar chestii pentru Secret Santa la scoala). Unde te intorceai dadeai peste un copil nemultumit, in fiecare aisle era cel putin un copil urlator si la fiecare casa parinti exasperati...Ori am imbratrinit si am devenit cranky, ori s-au multiplicat numarul copiilor urlatori (prima varianta este mult mai plauzibila).

Mi-am cumparat canapele albe in weekend (pentru sus) ori sint nebuna ori masochista. Una din doua. Mi-am disperat barbatul cu cerinte imposibile (una dintre ele a "involvat" urcatul tirish pe burta in pod aproape toata lungimea casei)...dar mai am doar de confectionat niscai pernute si sint oficial GATA cu renovarea

Ma duc sa mai imi iau o cafea...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput