Fetele din America (97)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
corinadana spune:
Au dansat fetele. Foarte frumos a fost.
Mai party la clasa de dans si Uca il asteapta linistita pe Mos.
Eu la ToysRus nu mai merg de ceva vreme. Parca nu au mai nimic ptr cei mari.
Ne am cumparat ieri de la BestBuy o camera Nikon Coolpix S51. Are lentilele incorporate. Ce usurare!!! ca pe cealalta Ralu a rezolvat o cand tocmai isi scosese lentila ea a scapat o...Aseara ne am tot fotografiat, face poze dragute.
O saptamana buna va doresc!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andrada spune:
Canapele albe, da esti curajoasa, io am zis ca d-alea imi iau la penzie, la mine vin la pachet cu helanca alba, ochelari largi de soare si vin Beaujolais
.
Vrem poze!
Si eu on-line majoritatea le-am luat, acu sa vedem daca vin pina de Craciun,
Onel asa de Craciun sa-i dam si noi vreo citiva penny (stii cit sintem de chibzuiti cu banii). Sa-ti pun filmul cu Sorcova de acu 2 ani, sa vezi de ce am renuntat la minunatele traditii romanesti, (greed a middle name
)
Cum adica lentile incorporate..se poate fara??
A
PS am fost simbata la Muncan sa ne luam porcul(facusem rezervare de rulada de pui din timpul saptaminii), $280 am lasat
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Andrada, nu-s chiar asa de curajoasa...probabil inconstienta - dar ma consolez cu ideea ca acoperitoarea este 100% bumbac si "machine washable" (cuvintul magic care mi-a dat brinci).
De cind cu online shopping, zau daca mai imi vine sa intru in magazine. Strict pentru ceea ce port (si trebuie probat) dar restul...sa vina acasa. Am observat ca tind sa cheltui mai mult in magazin decit online...ma vad acolo cu obektu' in mina si dintr-o data am o mare NEVOIE pentru obektu' cu pricina...asa la online, tot vad totalul si imi pun frine
Poze inca nu am ca n-am pus pomul (stiu, mama rea ce sint)...sper sa il punem miine totusi.
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Misto nikonul ala. Imi place reclama aia cu kate moss, incepe background voice de zice sleek, sexy bla bla bla...kate is not bad either
Chiar curajoasa cu canapele albe, si eu am intr-un living canapele alburii, covorul alb...si tin florile peste iarna acolo ca n-am unde le pune
. Nu stiu de ce le-am cumparat canapelele alea, ne gandeam o data sa scoatem tot si sa punem o masa de biliard barem sa aiba o utilitate camera aia.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
corinadana spune:
Adica le are in el. O descopera si o acopera (aluneca jos si sus ).Nu mai face zoom afara si inauntru.
Ne a explicat si noua baiatul de acolo ca noi tantalai cum suntem observam ca asta i mai scump si nici macar nu face zoom afara si inauntru... Ne a zis ca i si mai viabil ca, cu cat mai putine parti miscatoare cu atat mai bine.
Ce mi place mult e ca are display ul de 3". Sa vada tot omul...
Anamaria nu o ai tu pe Uca n casa cu canapelele tale albe...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ocebine spune:
OanaB...si sotul spera la o camera cu masa de biliard...dar are rabdare sa mai creasca copiii si sa aiba votul majoritar
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
ocebine spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Anamaria nu o ai tu pe Uca n casa cu canapelele tale albe...
Nu...dar am 2 nazdravani...care nu asteapta linistiti Mosul...
Anamaria
adana. spune:
quote:
Initial creeata de .
nu stiu daca subiectul asta exista. am mers cateva pagini in urma si nu am gasit. daca exista imi cer scuze.
deci mi-ar fi tare drag sa intalnesc online si apoi sper ca si pe bune mamici care stau pe aici. ar fi fain sa impartasim ce lucruri faine facem cu copiii, ce locuri de joaca si de stimularea lor sunt in new york, ce descoperiri am mai facut.
noi suntem de un an aici si vom mai sta undeva intre jumatate de an si un an jumate. as vrea sa profit cat mai mult de timpul asta.
eu nu lucrez si ce imi doresc cel mai tare este sa ofer cat mai multe copilului meu in materie de activitati si distractie.
as mai vrea sa-mi ofer si mie din toate lucrurile pe care le are de oferit new yorkul, dar asta doar daca gasesc ceva varianta care sa-mi convina pentru fata. o gradinita de exemplu cu program redus, in care sa se poata obisnui treptat, poate montessori (am vazut una dar era doar cu numele), timp in care sa pot merge la ceva curs de engleza.
ei...as avea multe de povestit cu voi, dar am sa astept intai sa apareti.
rog moderatorii, in cazul in care un astfel de subiect exista, sa imi mute si mie mesajul acolo.
multumesc tuturor,
cu delia, doi ani jumatate
am repostat ce scrisesem incercand sa creez subiectul fetele de new york.
acum mi-ar placea sa existe si subiectul asta, daca se poate. nu prea stiu care-s regulile pe aici.
dau oricum link.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113029
si astept cu nerabdare sa-mi povestiti cate ceva pe temele pe care le-am deschis mai sus. de fapt cam este unul mare: distractie-educatie copii mici.
ocebine spune:
Adana, eu sint in NY...am 2 baieti maricei (aproape 10 ani si 7 ani).
Anamaria
adana. spune:
ce fain...
de cand sunteti?
si pe unde stati in new york. noi in astoria, ditmars.
si pe unde va distrati?
eu merg cu fata la muzeul de arta pentru copii si pe la bibliotecile queens din zona pentru activitatile pe care le au penru copii. cam asta iarna, dar as vrea sa gasesc mai multe chestii faine.