Fetele din America (97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ramona, prin deduceri ma refeream la ce primesti inapoi la taxe, tax savings cum ai zis. Eu am 529 pt Eric de cand s-a nascut si pana acum nu am dedus nimic, nu stiam ca se poate. Asa cum am zis ca se poate sa salvezi $500 din activitatile sportive, iar noi vrem sa incepem inotul. Stiu de $1000 pt fiecare copil si de prek. Dar apar mereu tot felul de "portite" de care nu afla oricine, uite asa prin stanga-dreapta mai afli. E adevarat ca e vorba de Canada, dar nu m-as supara sa se aplice si aici.
De chestia cu IRA nu stiam. La vremea cand i-am deschis lui Eric 529, nu lucram, deci nu aveam IRA. Acum lucrez, dar lucrez la state si aici avem pension plan, specific celor care lucreaza pt state sau federal. Inainte am avut 401K si ca sa nu pierd banii, il am inca deschis si cotizez lunar, dar putin. Cred ca as avea nevoie sa stau de vorba cu cineva de la 529 plan mai pe indelete, dar eu tot cred ca mai sunt chichite pe care ei se "feresc" sa ti le spuna, deci tot de la cunoscuti afli. De aia ma intrebam daca exista vreun tax-payer printre noi.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sanziana, sunt in Slobozia acum la parinti, dar duminica plec la capitala:). De abia astept, ca Bucurestiul a fost prima mea dragoste, am locuit acolo 8 ani si mi-a placut la nebunie, cu toate ca in ultimii doi ani devenise foarte sufocant si aglomerat totul. Din intamplare, o familie pe care o cunosc din Gainesville, este si ea venita in Bucuresti si probabil o sa ne intalnim.

Stampila aia o vreau ca sa scap de o grija. Nu mai stiu unde citisem ca se uita aia in vama (romanii)daca o ai. Mi se pare cam aberant, chiar, se uita cineva? Am citit un pic de legislatie si se mai vorbea pe un alt forum ca daca nu ai stampila, ar tb sa platesti impozit si in Romania pe veniturile obtinute in strainatate. Si mai este si chestia cu cei 6.5% pt sanatate pe care nu vreau sa ii platesc, pt ca nu beneficiez de nimic (cica daca nu ai stampila aia tb sa ii platesti). A....si am eu hachita asta ca tb sa fac lucrurile ca la carte, cred ca e deformatie profesionala de pe vremea cand eram contabila

Irina

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Mi-aduc aminte de un diapozitiv cind eram mica...se chema Zapisul. Era vorba despre cum pisica l-a pacalit pe ciine sa ramina afara...

Acuma am in casa si ciine si pisica (pe linga altele...)

Cam asa au facut cunostinta in prima zi:

http://travel.webshots.com/photo/2122889000057002410rTmxut

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

ocebine, ce pisicuta dragalasa! acum cat e de mare?

miereamara, spor cu mentiunea aia pe pasaport. eu nu am auzit pe nimeni sa ii fi cerut sa plateasca impozit pe venit din strainatate, dar nu poti sa stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Josephine...poza a fost facuta de Thanksgiving. Pisoiul e inca mititel...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Anamaria, ce frumoase sunt pozele de la ferma.. tare dragute imprejurimile..
Pisoiul e delicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

irina, eu nu am cerut sa-mi aplice stampila, asa mi-au trimis pasaportul. totu' fu voluntar :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by Carmenbr

Ramona, prin deduceri ma refeream la ce primesti inapoi la taxe, tax savings cum ai zis. Eu am 529 pt Eric de cand s-a nascut si pana acum nu am dedus nimic, nu stiam ca se poate. Asa cum am zis ca se poate sa salvezi $500 din activitatile sportive, iar noi vrem sa incepem inotul. Stiu de $1000 pt fiecare copil si de prek. Dar apar mereu tot felul de "portite" de care nu afla oricine, uite asa prin stanga-dreapta mai afli. E adevarat ca e vorba de Canada, dar nu m-as supara sa se aplice si aici.
De chestia cu IRA nu stiam. La vremea cand i-am deschis lui Eric 529, nu lucram, deci nu aveam IRA. Acum lucrez, dar lucrez la state si aici avem pension plan, specific celor care lucreaza pt state sau federal. Inainte am avut 401K si ca sa nu pierd banii, il am inca deschis si cotizez lunar, dar putin. Cred ca as avea nevoie sa stau de vorba cu cineva de la 529 plan mai pe indelete, dar eu tot cred ca mai sunt chichite pe care ei se "feresc" sa ti le spuna, deci tot de la cunoscuti afli. De aia ma intrebam daca exista vreun tax-payer printre noi.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

3 anisori...uraaa!

Am inteles. La nivel federal nu e tax deductible contributia, dar s-ar putea sa fie la state. In mod normal cine iti face taxele ar trebui sa stie chestia asta, n-ar avea de ce sa fie secret.
Restul de tax deductions de care am spus sint tot la nivel federal, poate are state ceva pentru activitatile sportive. Pe unde am locuit eu pina acum n-am intilnit asa ceva, dar vorba ta - ar prinde bine.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vai, Ocebine ce pisoi frumos aveti! Eu sunt moarta dupa pisici, le-as lua pe toate acasa. Aici, in Ro am pisica adolescentei mele, e batranica, are 12 ani, o am din clasa a 12-a. In State am o pisica in casa si doua pe langa casa.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Hihihi, ce simpatica poza aia cum au facut ei cunostinta si pisoiasul un dulcic:)))

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput