Fetele din America (97)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by ocebine
Pleaca din timp, stai pe drumuri principale pentru ca le dezapezeste mai repede...

Anamaria

Da, asa o sa fac.. mi-era frica de derapari, dar o sa plec cu ouale pe bord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

adriana,
Marcu are un coleg de scoala, maica-sa are un trac cu balls d-alea la spate, ati vazut?,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Trac cu balls? Nu pricep...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

pick-up truck si are balls d-alea de fier care atirna la bara din spate
n-ati vazut? arata chiar ca un sac cu doua balls, semnificatie e ca e curajoasa...cred
a

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

N-am remarcat pina astfel de ornamente...

Nu cumva e trailer hitch?
Aha, m-am lamurit: www.bullsballs.com/mount/myballs.html" target="_blank">http://www.bullsballs.com/mount/myballs.html

Nu pot spune decit

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Am ajuns, intreaga si nevatamata..
pacat ca nu se da un premiu, ceva..

Andrada, nu stiam de astea. Sincer, nu m-am gandit la conotatii... falice cand am spus

sunt cam oribile, asa-i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

E cineva aici venit cu loteria vizelor care si-a pus mentiunea aceea de "cetatean roman cu domiciliul in strainatate" pe pasaport? Am fost azi la pasapoarte, da am dat peste o tanti foarte nervoasa care m-a trimis sa imi traduc in romaneste GC-ulsi dupa aia sa mai vin sa discutam. In rest toata lumea imi da bani, mama imi da bani, tata mi-a dat cardul lui, fostul sef mi-a zis ca imi da restul de bonus datorat de acum doi ani, ptiu, ptiu, sa nu le fie de deochi!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Stiu adriana...numa eu ma gindesc...pe toate forumurile.
Anamaria, Radio ala suna bine, sotu e cu posturi straine, se prind?.
Aasa e cu ballsurile alea, it doesn't get any...worse then that
Miereamara, uite ca e free lunch in Romania, enjoy!
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, da..eu le-am zis ca vin si la vara, ca e mai frumos litoralul nostru decat Florida:))si daca e si free lunch....

Edit:
Domle' nu pot dormi, am ramas pe ora din state, stau ca un huhurez si am mai citit si niste postari care mi-au urcat tensiunea instantaneu.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Uite ca eu nu avui ce citi azi si mi-am bagat nasul la canadeze si ele discuta despre deduceri la banii din fondurile speciale pt college, gen 529 Plan la noi. Ele zic ceva de CAN 5,000 deduceri anuale, daca am inteles eu bine. Voi stiti ceva de asemenea deduceri aici? se impoziteaza aceste fonduri la retragere, atunci cand copilul merge la college?
Tot de la ele am aflat ca se deduc 500, cred ca CAN nu $ din activitatile sportive ale copiilor. Avem vreun tax-payer printre noi sa ne dea si noua niste tipuri?

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput