Fetele din America (97)
Raspunsuri - Pagina 12
Ramona J spune:
Bine ca ti-ai mai revenit, vin si bagajele. Cred ca asa ti s-a intimplat, plus oboseala - se explica de ce ti-o fi fost atit de rau.
Bucura-te de bunatati, ce bine e sa fii rasfatata! Peste doua zile vine si mama si capat si eu portia de rasfat!
Distractie placuta, vacanta frumoasa.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Deci in 2 zile vei fii MIA?
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
ocebine spune:
Am hotarit ca pe 19 decembrie si eu si sotul chiulim de la servici (si nu spunem nimic nici acasa)...mergem la cumparaturi, luam lunchul in oras si venim seara acasa (pe usa din dos sa ascundem cadourile). Anul asta il cooptez (gang press) si pe el in operatiunea "Christmas shopping"...
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Ramona J spune:
Fain! Mi-e dor de NY in sezonul asta, desi imi imaginez ca te calca turistii in picioare.
Am sunat ieri la fostul meu job, am mai vorbit cu cei de acolo si m-au apucat nostalgiile. Oh, well...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
adriana spune:
Valeeu, ninge si e o fleoscaiala aici.. o-ri-bil! Ce ma fac, ca trebuie sa conduc cu toti copii pe vremea asta si n-am mai condus pe zapadaa... Vreau soare... sa inceteze ninsoarea
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
ocebine spune:
Azi ninge....
Anamaria
ocebine spune:
quote:
Originally posted by adriana
Valeeu, ninge si e o fleoscaiala aici.. o-ri-bil! Ce ma fac, ca trebuie sa conduc cu toti copii pe vremea asta si n-am mai condus pe zapadaa... Vreau soare... sa inceteze ninsoarea
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Pleaca din timp, stai pe drumuri principale pentru ca le dezapezeste mai repede...
Anamaria
Andrada spune:
Eu am stat acasa (cu Marcu).
Ce cadouri luati ptr soti? Ma gindeam la Fein Multimaster. Are cineva? E o caciula de bani...
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
N-avem asa ceva, Andrada, si nici nu-i arat sotului...avem o camera plina de tools de la DeWalt si Ryobi isi cumpara singur si ma mai pacaleste si pe mine din cind in cind.
Anul asta cica vrea XM Radio portabil (avem unul in masina)...
Remarc ca ti-ai gasit o "pinata" virtuala...si n-o ierti
Anamaria