Fetele din America (97)
Raspunsuri - Pagina 11
ocebine spune:
Buna dimineata, fetelor...Multumesc de urari pentru tatal meu. Am iesit si noi seara la restaurant cu totii si l-am sarbatorit ca la carte
. Copiii au fost incintati de iesire intr-o "school night", ca nu prea "pupa" ei asa ceva. Bineinteles, azi erau "cranky"
Azi am petrecere de Craciun la servici (prima din vreo 6
)...anul asta parca sint mai multe ca de obicei. Criza la imbracat ca nu rezist la tzol festiv o zi intreaga si nici nu am nici un fel de tragere de inima sa imi iau haine la pachet...Am o jacketa care se intoarce pe dos si se transforma in saten
asa ca azi am scapat!
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
adriana spune:
Anamaria, la multi ani pentru tatal tau
..
Noi suntem super incantati de gradinita lui C, adica eu cel putin, apoi fi-miu, si la coada coadei, sotu
, ca el tre sa-l duca dimineata, hehe...
Ce e snap-circuit?
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
ocebine spune:
Adriana, pina la urma la ce gradinita mergeti?
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
miereamara spune:
Am ajuns si eu, calatorie de cosmar.Orlando-Dc a fost intarziat 50 de minute din cauza unei probleme la sistemul hidraulic:)), pe transatlantic m-am pomenit cu o hemoragie de toata frumuseatea, mi
s-a facut rau, la zurich mi-am scapat laptop-ul pe jos si a crapat, nu cred ca mai merge ca s-a spart, iar in otopeni nu mi-au ajuns bagajele. In rest, sunt bine:))
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
adriana spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Anamaria
Pai acolo Anamaria... La St. Demetrios..
ocebine spune:
quote:
Originally posted by adrianaquote:
Originally posted by ocebine
Anamaria
Pai acolo Anamaria... La St. Demetrios..
Super

Veniti vineri la party?
Anamaria
adriana spune:
Hihi, ce party?
..
Drept sa spun, sunt cam ametita acolo, nu-i stiu prea bine orarul, literele alea de la greaca sunt misterioase pentru mine(nu stiu decat putine din ele).. Grecii mi se par toti la fel![]()
Lui ii place
E spre bine, mie imi convine![]()
Ramona J spune:
Miereamara, sorry pentru calatoria de cosmar. Sper ca se indreapta spre bine vacanta!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Vineri de la 6-9pm este party pentru piticii pina in clasa IV...este in scoala mare (linga catedrala)...Saptamina trecuta au avut cei mari (V-VIII)
Anamaria
miereamara spune:
Mi-am mai revenit! Fetelor, mi-a fost asa de rau, am crezut ca mor pe transatlantic, la un moment dat cred ca am lesinat, stiu doar ca erau niste oameni pe langa mine si imi faceau vant cu o revista:)), mi s-a mai intamplat chestia sta o data pe strada in Romania, m-a durat burta atat de rau si probabil din cauza hemoragiei, corpul meu intra intr-o stare de soc, nu am putut manca nimic, nu am putut dormi, chiar faceam o socoteala cand am ajuns in ro aveam 24 de ore de nesomn, i-am vazut pe ai mei in ceata, saracutii au asteptat mai bine de doua ore la aeroport. Am dormit 15 ore si acum sunt bine. Noroc ca am ascultat de tine, Ramona si mi-am pus haine in bagajul de mana...si cadourile:))inca nu mi-au sosit valizele, cica maine mi le trimit acasa.
Mi-a facut mama saraca numai bunataturi, dar nu m-am putut atinge de nimic, nici acum nu pot manca, nu stiu ce naiba mi s-a intamplat...de ce m-am simtit asa de rau, ma gandesc sa nu fi avut vreun avort menstrual, ca mie imi intarziase menstruatia vreo sase zile. In fine...sorry ca va plictisesc cu astfel de amanunte, dar nu aveam la cine sa ma plang si eu:))
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album