* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (78) *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetele.
La Multi Ani Ralluca !!!, sa fii sanatoasa , fericita si sa ai parte de un bebe sanatos .
Noi suntem bine , bebelusa este bine , abia astept sa vina ziua de Marti sa mergem si noi la doctor sa vedem ce ne mai spune de bebelusa.In rest va doresc sa aveti parte de o zi cat mai placuta .Va si aveti grija de burtici .

danybv35Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by danybv

Buna dimineata fetele.
La Multi Ani Ralluca !!!, sa fii sanatoasa , fericita si sa ai parte de un bebe sanatos .
Noi suntem bine , bebelusa este bine , abia astept sa vina ziua de Marti sa mergem si noi la doctor sa vedem ce ne mai spune de bebelusa.In rest va doresc sa aveti parte de o zi cat mai placuta .Va si aveti grija de burtici .

danybv35Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

DANY, tocmai m-am uitat putin pe ghidul viitoarei mame, de la semnatura ta. ce exprimare caraghioasa.

GUGU 36+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 12 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Neata'. Maamaaa da' cat ati scris de aseara!!!
M-a luat aseara pe la 10 Andrei la o discutie (ca noi avem diverse discutii inainte de culcare, nu se culca fara o discutie cu mami sau tati ), si dupa "discutie" am adormit bustean si eu... desi intentionam sa nu ma culc asa devreme si sa mai stau pe net... Eram nerabdatoare sa schimb semnatura la 12 noaptea , da' las ca am schimbat-o acum!!
Am intrat in saptamana 31!!!!

Tina 30+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 10 saptamani !!!

Mergi la inceput

La multi ani Ralluca!!!
Sa ai parte de o nastere usoara si de un bebic frumos si sanatos!!!

Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 10 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

A mai trecut o zi!

GUGU 36+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 11 ZILE!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gugushtiuc

A mai trecut o zi!

GUGU 36+ Alex?

AMR 11 ZILE!!!

Gugule, eu de-abia am pus AMR 10 sapt, iar tu ai AMR 11 zile!!! Hai ca ma ia durerea de burta de emotie!!!

Bb2 e tot baietel!

AMR 10 saptamani !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

o ushchesc si eu in pat:) maine e zi "mare"
dar inainte, e o reclama pe TF1, mor, cu unul care-si cumpara un calculator de pe www. cretin.fr si in loc de mouse ar eun shoarece pe care-l tot freaca de masa cu burta:))) saracu shoricel))

pusi pusi

ps, gina, in loc de gina, pun atunci gugu pe lista:))) ca o uitasem la repezeala:)

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Bb2 e tot baietel!

AMR 10 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

toate zuzele.
Mey, da' muuuuult mai vorbiti! Voi nu aveti somn noaptea? O sa plangeti dupa nastere, ca nu mai aveti cand sa trageti un puiut de somn! Io ma mir de mine ca dorm asa bine noaptea, ptiu sa nu ma deochi! Chiar daca merg de 5-6 ori / noapte la pipi, adorm imediat la loc
Gugule pe mine nu ma mira nimic la astia cu laboratoarele lor! Zici ca traim in Congo si nu se poate face nik Felicitari pt AMR 11 zile, ce emotionant! Ai terminat totul pt camera lui bebe? Bagajul e la usa?
Tina felicitari si tie pt AMR! Hai ca mai e un pic si la tine, de fapt toate suntem pe ultima suta de metri
Raluca

Si eu sper din suflet sa fie bine Iulia si fetita ei! Poate e in spital si o supravegheaza sa nu nasca prematur sau poate a nascut si bebe e perfect! Doamne ajuta! Trebuie sa gandim pozitiv!

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Irinouka - intrebai capitolul trecut daca eu nu beau vin fiert. Nici inainte de sarcina eu nu beam alcool. Da, o gura de vin fiert, o gura de Bailey's sau o gura de bere. Dar cand zic "gura, asta inseamna. Iar acum, cu atat mai mult nu ma bag la .

Gugu, super sosonei! Sa ii poarte cu placere!

Fug la treaba, a venit prietenul nostru cu mobila. Si doamna care face curatenie. A inceput agitatia. Ne vedem mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata si de la mine !

La multi ani Raluca!Fericire,sanatate,nastere usoara si bebe sanatos,frumos si mancacios!

Gina eu pariez pe tine ca fiind a doua!Dar iti doresc ca bebicul sa mai stea in burtica daca asa vrei tu!

Eu sper Khaled sa mai stea macar pana vineri,cand vine mama.
Am cumparat perie de par+pieptan de la chicco,cica firele de la perie sunt naturale.
Maine merg iar la maternitate pt control si eco.Abia astept sa vad cat a mai crescut/ingrasat.
Aici se tin bebeii in camera cu mama,ceea ce mi se pare excelent pt ca bebe are nevoie la inceput sa pape des,nu as vrea sa ma deplasez o data la 2 ore pana la neonato;in plus nu mi-ar conveni sa i se dea glucoza sau lapte praf - dupa poate nu mai vrea sa suga sau "suge mai lenes".

Poze
Elena
36+

AMR 22 zile

Mergi la inceput