* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (78) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata!
Vad ca tastarnita iar ati avut, dar intre timp n-a mai nascut nimeni :)
Sa speram ca auzim vesti bune curand de la iulia.
Eu sunt treaza si 'high' la ora asta. DC? Pt. ca tocmai l-am urmarit la ProTV pe fiu-meu conversandu-se cu Mos Craciun :) Scumpu' mamii, asa figura a fost, cum vorbea el cu accent, asa, lungind cuvintele, ca un adevarat ardelean ce se afla :)) Si Craciunita il tot imita, dar el isi vedea mai departe de conversatie. In consecinta va mai primi 2 cadouri de Craciun, ca si asa toata ziua ma dispera cu intrebarea: "Dar daca mananc tot/dorm/iau medicamentul etc, CE ZICE MOSUL?" Si sg. raspuns inteligent pe care am putut sa i-l dau, a fost "Mosul iti va aduce mai multe cadouri, nu numai unul!" Noh, acuma cauta Venera MULTE cadouri :)
Luni e ziua lui, asa ca azi sarbatorim, imediat vine femeia sa ma ajute la pregatit aperitive si la decorat putin camera, sa simta copilul ca e ziua lui. Asa ca azi avem 'busy day', sa nu scrieti chiar 10 km de mesaje, sa apuc sa va citesc si eu :) :P

In alta ordine de idei, sunt foarte curioasa cine va naste next. Niste pariuri, ceva? Eu as paria pe GinaM

Ca vorbirati de curatat uterul cu mana de resturi (Gattasalvaje, parca). O prietena de a mea a nascut sapt. trecuta natural. Am vb. cu ea pe mess, scurt, dar mi-a zis ca mai dureroasa si neplacuta decat nasterea in sine a fost 'chiuretarea' uterului, pe care i-a facut-o tocmai pt. ca suspectase dr. ca i-a ramas ceva pe acolo pe dinauntru. Grrrrr, nu mi-a placut cum suna!

La Multi Ani, Raluca!

Venera , mama lui Markus
AMR 18 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Venera la multi ani pentru piticot ! Sa creasca mare, sanatos, voios si fericit !

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

revin cu doua semne de intrebare matinale:
1. mai purtati pantofi cu toc (peste 7cm)?
2. ce-s junghiurile astea ca niste cutite in regiunea inghinala, in zona apendicului si in partea opusa? noaptea trecuta le simteam ca niste arsuri si am fost obligata sa dorm pe spate...asa ca m-am trezit cu picioarele ca plumbul

32+
AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Ven

In alta ordine de idei, sunt foarte curioasa cine va naste next. Niste pariuri, ceva? Eu as paria pe GinaM

Hehehhh....cautati sa ma bagati la incurcatura ei?!
Pana in una, alta am fot la cumparaturi si tocmai ne-am reintors acasa incarcati!
Mi-am cumparat pompa electrica "medela",1 atasament special pentru ea sa pot mulge laptic direct in sticlute/recipiente Avent (sticlutele Avent sunt preferatele mele),pungulite speciale de salvat lapticul ce va fi in plus,1 nasal aspirator + saline spray/drops,gas relief (MYLICON),TYLENOL (Infants' Drops) & Motrin - Pain Reliever/Fever reducer in caz de nevoie,inca o sticluta mai mare AVENT, + Lenjerie de patut.
Nu am cumparat set caci nu am gasit ceva pe gustul meu care sa-mi placa iar pe deasupra, ce am vazut mi s-au parut destul de piperate si nu-si merita banii tinand cont de calitate. (Le am caci pe langa coafura frizerie sunt criotoreasa cu diploma si am ceva experienta).Daca as fi avut masina i-as fi facut eu dar, nu am 'inca.
Asa dar i-am cumparat cearceafuri separate 3 la numar,1 blue crib bumper de la carter's, 1 paturica deosebita si a iesit ceva suuuper frumos iar pe deasupra, am salvat o 'caruta de bani.
Drept urmare am cumparat si www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265136" target="_blank">Glider'ul de care tot va spuneam!Sunt super fericita de targul facut!

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata

Plec la carfurit :)))

Gratiela, junghiurile acelea de care spui sunt normale si au ca rol m.u.i.e.r.e.a. colului, si pe mine m-au apucat cam din saptamana 30 (oricum colul meu e inca lung si tare, mi-e sa nu patesc si eu ca Miri)

Tocuri port numai cand merg undeva cu masina si nu am de umblat pe jos. Adica hop in masina, hop din masina, evantual stat pe scaun si pe urma inapoi in masina. daca merg pe tocuri incepe sa ma doara spatele si burta. De fapt de-acum ma doare spatele daca merg pe jos oricum, chiar si fara toc.

LA MULTI ANI RALLUCA!!!!

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

revin cu doua semne de intrebare matinale:
1. mai purtati pantofi cu toc (peste 7cm)?
2. ce-s junghiurile astea ca niste cutite in regiunea inghinala, in zona apendicului si in partea opusa? noaptea trecuta le simteam ca niste arsuri si am fost obligata sa dorm pe spate...asa ca m-am trezit cu picioarele ca plumbul

32+
AMR 7

Nu mai port tocuri asa inalte deoarece mi se pun carcei .
Junghiuri din astea am doar daca incerc sa ma ridic brusc din pat de pe spate direct la verticala , adica fara a ma rasuci inainte intr-o parte.
Cred ca sunt ligamente.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Buna Dimineata, fetelor! Noi am inceput si azi de dimineata... Vine doamna sa imi faca curatenie, ii dau canapeaua veche, care era in camera Mariucai si parchetul scos din living. Apoi se apuca de treaba in casa. Eu ziceam ca eram cam obosita aseara... ma doare si burta. Nu-mi dau seama daca e febra musculara sau altceva. Sper sa treaca. Si nu pot sa zic ca nu o sa ma agit si azi, ca deh!, sunt o gramada de facut din puzzle-ul ala de l-am inceput.

Miri si Irinouka - va pup pe amandoua!

RALLUCA - LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA, SA AI GRIJA DE BEBELUSUL TAU SI SA ITI ADUCA NUMAI BUCURII SI CLIPE FRUMOASE IN VIATA!

Acum sunt cu 2 pagini deschise, sunt doar la pagina 12 din capitolul trecut. O iau usor cu cititul, sa vad ce s-a mai intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Laurici - Alina a fost luni la studio. Ce chestie! Vorbeam si cu Dani! Ea se astepta pe saptamana viitoare si cred ca s-a dus la plezneala sa faca fotografiile. Probabil a tinut de sotul ei si de zilele lui mai lejere. :) Ce frumooos...

Oricum, ea n-a apucat sa le vada, pentru ca in ziua in care a nascut, trebuia sa se vada cu Dani. Iti dai seama ce emotionata o sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fug la shopping...sper sa gasesc vopsea...ne mai vedem la ora 14? dau un telefon dak nu mai ajung la laptop!

inca n-am plecat....voi ati mai pomenit asa copil mamos?! Ozi cand se trezeste si nu ma vede langa ea incepe si miorlaie...ma duc sa o impac ca sa pot fugi!

32+
AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Zuzici, haideti ca eu mai vin cu o poanta tare, asa de dimineata, la cafea. Sun la laborator sa intreb de testul pt streptococ B si ce credeti, imi raspunde o vaca la celalalt capat cu o greata de zile mari ca ei nu fac asa ceva.. Eu deja nici nu ma mai enervez, ca nu are rost, e clar, traiesc in alt secol in orasul asta. Gata m-am hotarat, imi fac bagajul si ma mut in Africa.

GUGU 36+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 12 ZILE!!!

Mergi la inceput