* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (78) *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Neatza Zuzici !

Silvia-Creatza , sa ne traiesti , mama ! La multi ani , , , , sa fi fericita , iubita si sanatoasa si Mariuca-Cretzulina mica sa fie o papushica perfecta !

Ereena , eu iti dau voie sa urli , tare , cat potzi tu...da-i dreak de vecini ...descarca-te.
Tare rau imi pare ca nu ne-am cunoscut ...am fost atat de aproape...Noi ne-am adunat pe la 14.30 la Daimon , chiar vis-a-vis de intrarea principala la targ. Botoshii aia de la Baby Fox sunt bestiali , cred ca ma bag si eu la vreo 2 perechi si mi-a placut si lenjeria , m-am uitat si eu la ea aseara la targ...potzi sa-mi zici si mie cat a costat ? Pe mine ma tentau si alea de la Ferreti , insa sunt cam scumpe ...la targ erau 3 mil. , e adevarat ...mai ieftin ca in oras ( le-am mai vazut la Babyconfort la 4 mil. si la Home Design , la 3.8 mil. )

Ven , cred ca Markus a petrecut pe cinste...sa-ti traiasca si sa se faca mare...!Pt eliminarea apei , nu prea ai ce face ...incearca totusi un ceai de cozi de cirese , desi ...e cam apa de ploaie . Nu manca nimic cu sare vreo cateva zile si neaparat , ia-ti tensiunea cat de repede posibil.

Ma duc si eu sa ma pregatesc sa plec la Baby Expo...aseara am ajuns cand se inchideau toate standurile si n-am reusit sa iau nimic.

Va doresc o duminica placuta !

35+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa:)

ceska, te iau pe langa cracul de la pantalon! ca io n-am fusta:))) iti trimit pm cu nr de mobil. ok?

mor de somn, dar nu mis e arata. am avut o noapte de cosmar: ba prea cald, ba prea rece, dureri ligamentare la intorsul d epe o parte pe alta.. grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

o cafea rezolva neajunsul?

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

gattasalvaje , serios ca am bagat un usor plans ...........asta e , s-a dus:-)
Tati ne-a promis ca ne mai ia o pereche de botosei din cei in doua culori cu cusaturi dar acolo nu mai aveau decat pe bleumarin si eu vroiam mai colorati ,suficient ca i-am luat pe astia neutru.Lenjeria a fost 135ron ,cearsaf pat , pilota foarte mare , cred ca o poate folosi si pe la 3-4 ani e enorma, pernuta si 4 aparatori de pat pufoase , nu sunt din cele subtiri dar sunt mai marunte.Cu siguranta ai vazut in poza.Eu mai vreau una pe albastru dar nu aveau acolo.De fapt nici pe asta nu o mai aveau si I-am zis ca nu iau patul si salteaua daca nu imi da lenjeria:-))S-au conformat , au scos-o de la prezentare au impachetat-o si la revedere.Ma bucur ca ti-au placut .Acum realizez ca am fugit de lucruri albastre si am luat foarte verzi pana la urma:-))))

32+

Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

neatza fetelor intru si eu sa citesc din urma si revin
aaaaaa....LA MULTI ANI CREATZA- sa fii sanatoasa, fericita si iubita toata viata

35+cu Alexsandra-Elena
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

eu mi-am trimis nr la deriva,dar imi trimite si mie cineva nr ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

La multi ani Creato !!!
Sa fii fericita si sa ramai mereu asa vesela si frumoasa cum esti acum, sa ai o nastere usoara si Mariuca sa fie cuminte si papacioasa!!!
Te pup mult,

Tina 30+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 10 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

creato la multi ani sa fii sanatoasa sa ai nastere usoara si o creata frumoasa

Ralluca cu intarziere al multi ani si tie

miri noi avem acelasi UM, si acum vad ca si tu esti programata cu sasha pe 8 ianuarie asa ca daca totul decurge bine si bebeii nostri sunt cuminti vor veni pe lume in aceasi zi

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

cum eu nu prea intru duminica am uita ca azi schim semnatura, va pup si va doresc weekend placut in continuare, eu am plecat la treburi prin oras cu sotu

Louiza 34s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by stoisor

eu mi-am trimis nr la deriva,dar imi trimite si mie cineva nr ???

stoisor, vb aseara cu jelimoni, cred ca ar fi o idee f buna sa aveti grija una de cealalta, fiind si din acelasi oras. parca va duceati si la acelasi medic sau eco, nu mai tin minte exact. voi veti avea si avantajul de a va putea vizita...bine, si eu m-as vizita intens mai ales cu miri la briusel si cu miki in finlanda...:-)))

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ereena, m-am enervat si eu in contul tau citind pataniile de la baby expo. si eu sunt rea la fazele astea, cand apar cate unii gata sa imi faca program. ma enervez de numa'. bine c-ai plans si te-ai descarcat. iar faza cu "luati microbuzul ca sa stea cumparaturile pe bancheta din spate" bate orice scenariu.
cred ca, daca e de emrs cu sotul la cumparaturi de genul asta, trebuie mers doar voi doi si cu asta gata. pe urma mai sunt variantele: cu mama (la mine e f utila) sau cu o zuza (e misto tare!) sau cu o ruda sau prietena care e experiemntata la cumparaturi pt bebei. mersul in grup, mai ales in doua familii, mi se pare toxic.

m-a distrat faza cu feritul de albastru. si eu fac la fel. nu-mi plac cliseele coliristice legate de bebelusi. si palugel are multe chestii verzi. plus galbene si portocalii.

cat despre chestia cu cresa...:-))) eu am nr tau, il ai si tu pe al meu, daca vrei, din contul comun, asa ca nu iti face griji, ne putem supraveghea fara probleme.

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput