* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (78) *
Raspunsuri - Pagina 19
ceska777 spune:
In sfarsit si Doamne-ajuta!
Am ajuns la zi cu cititul capitolelor din urma. Saptamana asta am cam tras chiulul dar am avut scuze. In momentul in care hotarasem sa sar 1 capitol mi-a trecut prin cap sa mai dau o pagina: si surpriza -am aflat despre Alina si Ana. M-a luat cu tremurat si piele de gaina si de bucurie era sa sar pe telefon sa imi anunt sotul ca ni s-a nascut primul bebe. Ar fi inteles -in surescitarea mea- gresit probabil ca as naste eu. Asa ca i-am dat vestea seara.
ALINA -felicitari, o recuperare usoara si multe bucurii alaturi de ANA. Stelutei tale - Bun venit!
Inca nu mi-am revenit complet dupa asa o veste. Acum 2-3 saptamani ne povestea de dop, apoi ca e tot ok si apoi ......
Parca as prefera sa ma ia si pe mine asa pe sus si sa il am maine pe Benji in brate. Cursul ar fi neterminat, camera inca in organizare, alte detalii nelamurite etc. Cel mai panicat ar fi sotul meu! Asa simt eu. Soacra mea insa ar fi cu capul limpede, asa sper.
Miri_mik daca ai fi putut urmari conversatia mea cu Honey!!!!!!!! Un laudatio soacrelor noastre! Sper sa nu ma dezamageasca vreodata soacra mea si presimt ca nasterea lui Benji va fi o piatra de incercare dar .... Pana o am pe mama aici o sa fie soacra langa mine care m-a anuntat din timp ca vine. Si ca sa ma linisteasca a zis ca vine sa il sustina moral pe fiul ei! Pe el mi-l trimite in sala de nasteri sa ma asiste si in caz ca nu rezista il salveaza ea! ![]()
Aha-miri_mik imi faci un cadou frumos la o zi dupa ziua mea de nastere? Inca un cret mic si scump? Ca si consolare daca bebe Benji o sa fie lins de vaca?
Cred ca as avea mari emotii, ca la examen. Sa stiu ziua si ora!!!!!!!
Si se anunta atatea zuze cu termene din ce in ce mai apropiate!!!!! Mi se taie picioarele ca astfel realizez ca e ceva serios si o sa mi se intample si mie ....
Eu am asa... o imaginatie mai pe dos... De exemplu... cand am aflat ca o prietena din RO a ramas gravida prin 2005 in august mi se invartea prin cap ideea si intrebarea oare cum mi-ar sta mie gravida? Apoi in aprilie anul asta a nascut si eu iar imi imaginam: oare cum e sa nasti. Aveam 10 ani cand s-a nascut sora mea mai mica si la scurt timp dupa ce a inceput mama sa ne lamureasca ce si cum am inceput sa intrebam cum e o nastere si ce se intampla. Si toate astea cumva vazute si imaginate din afara. Adica intrebarea mi se punea mie dar raspunsul venea din exterior? Era putin ireal si parca nu ma privea direct. Pricepe cineva ce zic?
Cand ma plangeam ca eu cine stie cand imi voi tine pruncul in brate, daca vreodata etc. sotul ma linistea ca vine...... Frica mea era ca nu ajung sa cunosc asa un moment. Aberatiii.... Ieri mi-a adus sotul aminte - facea bilantul fiindca marti implineste 35 de ani- ca eu imi propusesem candva inainte de anul 2000 ca eu la 30 de ani ma marit si in acelasi an fac si un copil. Si parca imi atragea atentia ca mai am putin pana expira termenul autoimpus. Asa am inceput sa realizez ca da si noi asteptm un pui mic si ca mai sunt pana la sf de an 2007 putine zile...........
Citind sa ajung la zi mi-am mai notat cate ceva:
*Cretei ii urez la multi ani si tot ce isi doreste mai ales legat de puiul ei! La fel -cu intarziere- si celorlalte zuze care au mai avut aniversari! Tot Cretei: merci de compliment-cica scriu/descriu frumos. Stii insa ce imi pare rau? Nu pot sa scriu bine sau frumos de ex cand e sa devin personala: urarile mele pt Alina si Ana si chiar pt tine sunt asa de saracacioase ......dar vin din inima.
* M-a lamurit si pe mine pana la urma explicatia despre Elodie pt ca nu imi era deloc cunoscut personajul. Mi se pare macabru ce au experimentat cei de la OTV! Poate isi inchipuie DD ce distractiv ar fi sa se experimenteze asupra lui! ![]()
*Pt Adiagrozav-daca citeste acest mesaj: am observat in lista ca ai trecut la maternitate Bega si nu ma pot opri sa intreb: Bega in Timisoara? Si eu sunt din Timisoara! O alta coincidenta -daca se confirma prima -ai acelasi DPN ca si noi: 10 ian. Apoi pe bebelina ta o va chema din cate inteleg Karla ca pe una din nepoatele mele?
Si ma apuca marea tristete: pe mine cine ma adopta????? Imi place ideea lui docdecap sa tinem legatura printr-un lant asa,invizibil. Sa nu ne facem griji ci doar sperante ca e tot bine asa cum speram asta pt Julia din Baia Mare. Nu am mai remarcat sa fie vreo zuza ce locuieste in Germania, Tobias al meu nu vb o boaba romaneste desi e familiarizat cu forumul, mama vine dupa ce nasc dar nu se pricepe la calculatoare -abia a invata sa se descurce pe messenger. Si ceea ce pune capac tuturor temerilor mele: nici in momentul de fata sotul meu nu realizeaza utilitatea unui telefon mobil!!!!!!!!!! Pe al meu l-am dat retur in Ro ca nu era compatibil cu retelele de aici si m-am lasat contaminata de ideea ca sfera mea privata trebuie sa ramana intacta!
Primul lucru sapt viitoare ar fi sa iau un mobil si i-l fac cadou de ziua lui! Sim avem deja ca luasem eu in primavara o cartela pre-payed.
Deci e usor sa ma pierd de voi..... F usor. Ma ia cineva pe langa fusta ei???
Asta daca vreti vrea sa aveti vesti proaspete despre noi in jurul marelui moment.... ![]()
si acuma ma intorc la noi in culcus. Iar am aberat,asta fiindca de la 5 dimineata nu mai aveam somn........Sa aveti o zi superba!
Ceska, 34 sapt+ cu Benji
AMR 6 Saptamani
ceska777 spune:
Desi im pica ochii de somn am actualizat semnatura si promit sa va admir in pozele de la intalnire cand revin.........
Ceska, 34 sapt+ cu Benji
AMR 6 Saptamani
creata2008 spune:
Daaaaa, azi e ziua mea! Pot sa spun ca e cea mai frumoasa de pana acum! Este primul an in care imi mai ureaza cineva "La Multi Ani!", in stilul pe care il stie - da din picioruse.
Va multumesc tuturor fetelor de urari, am vazut ca iar ati fost matinale sau nocturne (Natalia). :) Va iubesc pe toate! Ma duc sa mananc ceva, ca mi-e o foameee... Poate ne vedem mai incolo. Daca nu, poate pe seara!
Am citit ceva de poze, asa ca de-abia astept sa le vad si eu!
ceska777 spune:
aaaaaaaa, se vede ca pic de somn, abia acuma e actualizata semnatura.....
Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani
Ereena spune:
LA MULTI ANI , CREATA2008 !!!!!!!!
Vreau si eu zuza pereche .Mi-as fi ales tiza , irinouka dar vad ca deja are o cresa de supravegheat:-) Eu am luat ceva nr de tel de pe mailul comun , si cu siguranta nu veti ramane neanuntate .Am pus si eu cu ceva vreme in urma nr meu de tel acolo .
Acum ma apuc sa incarc pozele cu ce am luat de la baby expo . Ma simt mult mai pregatita acum pt venirea lui bebe chiar daca mai sunt destule de laut , dar va spuneam intr-un mesaj mai devreme motivele pt care nu am luat chiar tot.
Am luat patut de lemn cu sertar si sistem de leganare , imi place tare mult, asta nopae mai deschideam un ochi sa ma uitam la el , lenjerie, saltea de cocos , cateva hainute , mai mult pijamalute , bibe, susete, forfecuta, perie , pieptene , pompa san , nu aveau sterilizatorul la primii pasii , am luat cadita de la baby ok , cu forma anatomica pt 0-12 luni si botosei de la baby fox parca.......
ma duc sa pun pozele sa ne laudam si noi cu primele lucrusoare pt bebe Matei ..... Voi fi mamica in curand :-)
32+ 
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Ereena spune:
Cred ca am reusit sa pun linkuri catre poze........dar nu-i usor![]()
32+ 
Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse
Ven spune:
'neata dragelor.
Tare frumoase sunteti, radiati fericire! Pupam zuzele care s-au intalnit. Si din ultima poza reiese clar ca gratiela v-a lamurit cu numerele alea ![]()
La Multi Ani, Creata! Tot ce e mai bun pe lume pt. tine, bebe, si familia ta!
Noi am petrecut ieri frumos, doar ca eu m-am supraestimat putin. Adica am facut mancare de la 9 dimineata la 14, pe urma curatenie la locul 'faptei', imbaiat copul, imbaiat pe mine, si era ora 16
Iar musafirii au venit la 18. Va dati seama ca era ruuuuuuuuuuuupta de oboseala. Au stat pana la ora 24, Markus a primit cadouri mortale, adica exact robotii pe care si-i dorea (fara ca eu sa sugerez ceva invitatilor), deci a fost frumos. Dar foooooooaaaaaarte obositor. Cand m-am pus in pat ma dureau coloana si oasele bazinului infiorator.
Dimineata, alta belea. M-am trezit umflata rau de tot. La mana drepata nu pot inchide pumnul, nici sa apropii degetele de palma
La fel, picioarele ca butucile, fata umflata, ca dreq arat 
Nush ce sa fac sa mai elimin din apa........any suggestions??
Inca ceva. As vrea si eu daca se poate parola la mailul comun. Sau cum sa fac sa las si eu un nr. de tel. / sa salvez 2-3 nr. de ale voastre?? Mersi mult cui ma lumineaza si ajuta!

Venera
, mama lui Markus
AMR 17 zile
Markus e mare!
Ereena spune:
Ven , eu de obicei daca mi se umfla picioarele incerc sa beau si mai multa apa.AM inteles ca trebuie fortati rinichii sa lucreze "peste program" :-)La mine functioneaza
32+ 
Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse
danybv spune:
Pentru CREATA 2008:
Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!
Am vazut si eu pozele sunt foarte frumoase .Sa aveti parte de o zi cat mai placuta alaturi de cei dragi .
Noi acum plecam la biserica
dar revenim mai tarziu sa mai citim .Va 
danybv
35
Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf
stoisor spune:

la multi ani Creata ,multa sanatate ,fericire un bebe sanatos,mancacios si plin de voie buna
Eu ma simt mai bine am reusit sa nu intru in criya de astm....tati este tot exilat in alta camera pt ca tuseste ,asa ca sper sa ne revenim cat mai repede avand in vedere ca Duminica boteyam pe micutul David
29+ cu Sara Ioana