Mamici de Martie-Aprilie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

In ceea ce priveste discutia despre suzeta, eu voi cumpara una sa fie in casa si musai ortodontica.La fetita am cumparat-o pentru ca incepuse sa-si suga degetelele si ma deranja mult s-o vad asa,apoi colicii...Doamne ce-a mai plans,nimic nu o alina decat somnul pe burtica lui tati si cu suzi-n gura.A renuntat singura la suzeta pe la 1,5ani.
Naty
Ela super comparatia cu Maggie Simpson.Nici mie nu-mi place.
bitza ce super arati!Frumoase cumparaturi!
Simonu fi speriata caci bb-ul tau s-a facut mai mare si mai puternic.Are nevoie de spatiu pentru tumbe,sa se intoarca sa se intinda.Sa vezi cum e atunci cand se intinde caci se face burta ca o minge de rugbySi pe mine ma bubuie bb-ul meu tot timpul si-mi place ca-l simt mai bine cand stau cu fata-n sus.
bubuAsa este!Iti vine sa-i mananci cand ii vezi plini de intelepciune.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 27+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Fetelor nu stiu ce se intampla dar azi mi s-a intamplat de cateva ori sa ma tina in dreptul inimii ca o ghiara .Nu ma tine puternic ,dar ma deranjeaza si nici durata nu e lunga.Voua vi s-a intamplat?Sa fie oare de la Ca?Iau totusi Ca si Mg de la Aditiva.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 27+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna seara.
Va scriu si eu repejor desi sunt in urma cu cititul, dar sper sa recuperez maine dimineatza.

Am intrat sa va dau 2 vesti:

1. Am fost la eco si am plecat muuuult mia linistita. Eco la inimioara a iesit bine, cu camerele ok, septata cum e normal. E drept ca se mentine acea zona hiperecogena dar dr. a spus din nou ca nu e motiv de ingrijorare si ca e doar o particularitate care cel mai probabil va disparea pana la nastere.

2. Am incarcat poze noi in album: poza cu bebelina de azi de la eco, in 4D; poze de la intalnirea randunicilor, si cateva poze de la nunta mea de acum un an.

Va pup dulce si va urez noapte buna.

Elara
24+
vine Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Simo sper sa-ti urce bb din chiloti. Eu daca simt ca imi apasa pe vezica pun mainile pe burta si ii spun sa urce mai sus sa isi gaseasca alt loc de joaca.

Maia si eu simt ca imi bate inima cu putere si parca ma tine ceva ca obosesc chiar si stand, intepaturi mai rar. Lipsa de calciu stiu ca da palpitatii dar mai ales daca iei n-ar trebui sa fie din cauza lui. Mie dr de familie mi-a dat trimitere la cardiolog, poate ti-ar prinde bine si tie o consultatie, sau poate ne da Naty sfaturi on-line.

In alta ordine de idei med de familie nu a vrut sa imi dea reteta compensata nici macar la elvit si sunt curioasa daca intr-adevar nu se da decat de la ginecologie.

Dana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Am venit si eu de la morfo. Se pare ca s-a scurtat colul meu cu exact 1 cm in ultimele 3 saptamani. Si posed si una bucata fibrom de 3 cm. In rest, bb arata bine din toate pdv. Cam lungan, dar are cu cine sa semene. Mi-a mutat dpn-ul cu o sapt mai devreme. S-o creada el :)
Oricum, mi-a placut de Iosup. Dar ecograful lui Herghelegiu e MULT mai performant.
Atat am stresul ca tre sa mergem cu masina peste 10-12 ore pana la locatia de petrecut revelionul. O sa ii zic colului sa isi bage mintile in cap.
Bitza, plecaciune la adorabila-ti burtica, iar de patut ce sa mai zic! e cool tare! l-am admirat si eu cand l-am vazut pe viu.
Pup si toate randunicile care au dureri. Sa dea DD sa treaca repede.
Roxana, sarumana ca mi-ai raspuns. Iosup mi-a zis sa imi scot gimnastica prenatala din cap :(
POate se intoarce bb, vazusem la tv ca exista si metode de stimulare ca sa se intoarca.
Delfinuta, bine ai mai trecut pe la noi!
Bubu, cu permisiunea ta, o sa te tin minte cu dvd-urile acelea cu filme romanesti pt copii, in caz ca nu fac rost din alta parte. Dar desenele cu miaunel si balanel, "mihaela", exista? Si mai imi placeau mult "povestiri din padurea verde".
Elara, ma bucur mult ca te-ai linistit dupa echo. Vazut/admirat si bebelina si miresica alba-alba si randunicile :)
Ursulica, tu vii cu vreo veste azi?
Pidana, sper ca ai facut pace cu Omu-tau.

Pupici la toate!

sovi 20+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Sovi - chiar ca sa-ti iasa gym-ul din cap...auzi col scurtat cu 1 cm in 3 sapt Al meu are acum la 30 sapt, 40 mm si e inchis si lung ca o zi de post Cat despre bebelozaur, f bine ca e mai mare! Inseamana ca-i copil sanatos si organismul mamei la fel Nu stiu ce sa-ti zic de drumul ala de 12 ore....pare cam lung pt colul tau..

Roxana 29 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, ce lungime are colul, mai exact?
Bb e tot baiat? Sper ca da! Zi-mi mai multe, cate grame are, lungime, alea-alea, cum statea...
Fibromul se poate absorbi, inca nu ai de ce sa-ti faci griji.

Filme romanesti am asa: Veronica, Verenica se intoarce, Maria Mirabela si Dumbrava minunata.

Eu am papat ca o purcica, am facut ciulama cu mamaliga si niste cartofi-acordeoane cu smantana deasupra
Cine pofteste il invit, ca eu gatesc pt. 10 nu pt.3, pardon 4!

Elara, ma bucur ca si la tine e totul ok si bb e sanatos! Bravo, te-ai linistit!

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Elara, ce poze frumoase ai de la nunta!! mai pune una cu rochita rosie sa te admir mai bine! Si imi place mult si rochita cu negru, super de tot!

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele.eu sunt tare necajita. abia va scriu....mi-am luat azi rezultatul la analize si m-am procopsit cu o minune de infectie urinara cu E.colli, din pacate rezistenta la muuuuulte antibiotice, sensibila numai la 1 singur admis in sarcina, care e injectabil. asa ca am robinet la mana (branula) si abia imi misc mana care mi s-a umflat si ma doare, ma duc la spital la 12 ore si imi toarna ditai siringoiul in robinet. uffffff! ca sa nu fie singura, infectia mea are si o sora....o anemie....asa a voi baga si fe in mine. mi-a facut morala dr. ca nu pap carne si oua....nu m-am mai atins de oua de la Paste, cand am mancat doar 1 sg.

am luat rochita. e superba. sfat:daca aveti timp, fuguta la Dragonul Rosu. am dat o fuga scurta si am luat rochita cu numai 300000 lei (are si bolero) si am mai vazut o gramada de hainute superbe si jucari si carucioare si patuturi....am tras cu ochiul putin si-n Niro, afara si am vazut patut pliant rosu cu negru, la 1 mil si 500 mii.
ce mai! eu de acolo ma voi aproviziona. am vazut niste trusouri de botez din satin alb, o minune, dar erau de iarna....un vis!!! si erau doar 450000 lei. aveau si bodyuri cu inscriptii, inclusiv ce ati vazut voi la BE. eu zic ca merita sa trageti o fuga.

suzeta...alexoi nu a vrut-o, chiar a scuipat-o fix in Wc....a supt 2 degete (ca pe fluier) pana acum cateva luni, cand i-am dat cu oja pe unghii....deja nu-i mai cresteau unghiile la degetele alea si avea urmele de la dintisori pe degete....asa ca la Teo, obligat fortat suzeta!!!
masuta de infasat...nu am avut. am schimbat-o pe alex pe pat, stateam in genunchi:))). nu stiu daca imi voi lua acum...
cosmetice....toata gama sanosan. sunt un adevarat fan! imi cumpar chiar si pt mine (crema de bebe). foarte bun samponul si crema pt fundulet.
servetele bella delphi cu lapte si scutece - bella happy.

va las acum ca ma doare mana....poate intru maine dimineata dupa ce vin de la spital.
mami, merci de ajutor, dar aripioarele cica nu sunt chiar necesare, oricum cred ca vom face putin lucru manual daca vom avea chef.

alexutza 4 ani si 21 +Teodor Mihai
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Salut randunici, ce harnicute santeti si umpleti paginile foarte repede. M-am uitat si eu la pozele voastre de la intalnire, sunteti toate asa de frumoase si dragute. Imi pare rau ca eu aici nu am cu cine sa ma intalnesc.

Ela multumesc pt parola!

Delphin mersi pt raspuns legat de testul de diabet, l-am facut si eu astazi, sper sa iasa bine si la mine. M-a cam chinuit asistenta ca tot baga acul si nu iesea nimic.

Naty sper totusi sa te lase acasa de Craciun, iar daca nu, iti doresc putere si rabdare, sigur e foarte greu dar faci pt bebele tau si totul o sa fie bine pana la urma.

Sovi imi pare rau pt colul scurtat, ai grija de tine, nu fa prea mult effort si o sa fie bine. Important e ca bebele e bine.

Ariel nu mai fi necajita, se va rezolva cu infectia aia, ai inceput tratamentul si sigur o sa dispara..

Am vazut ca voi deja ati cumparat multe pt bebe. Eu inca nu am luat nimic, o sa iau in ianuarie, deocamdata nici nu stiu ce si cat trebuie cumparat dar voi vedea. Numai sa nu vina bebe mai repede decat trebuuie. Azi la eco tot asa era, mai mare cu vreo 10 zile, are 1,125 de gr, in rest nu stiu alte detalii ca rezultatul e trimis direct la medic. Am vazut-o putin si eu, cateva secunde, e cuminte, deja sta cu capul in jos si sper sa nu ii vina vreo idée sa se mai intoarca. Mi-am adus aminte ca am citit ca Roxana era suparata ca bebe nu e cu capul in jos, dar eu parca asa am citit ca pana si in ultimul moment se mai poate intoarce, si chiar si inainte de nastere medical poate sa incerce sa intoarca bebele. Poate spun prostii dar parca asa imi aduc aminte ca am citit intr-o carte. Asa ca Roxana, si bebele tau mai are destul timp sa se intoarca, nu-ti fa probleme.

pt fiecare randunica!

Monica 26+ cu

Mergi la inceput