Mamici de Martie-Aprilie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Monica - stiu cum e teoria intorsului. Stiu ca mai sunt sanse, dar saptamanal se micsoreaza, iar cezariana imi pare un vis urat. Daca intr-adevar asa va ramane o sa optez tot pt epidurala, si nu anestezie generala, pt ca vreau sa-mi vad bebelusul din prima clipa

Roxana 29 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Buna dimineatza randunici, frumoase pozicile de la intalnire, eu din pacate n-am vazut babyexpo ca m-a carat sotzul la munte. In concluzie nimic cumparat pana acum. Ieri am umblat ca ametzita de la 15 la 20 pe jos si acum bineninteles ma doare burtica, ca sa nu mai spun ca am fost la eco la 4d la Pop si mi-a spus ca artera uterina stanga are IR crescut 0,66 si colac peste pupaza a mai ghicit el pe acolo prin burtica ca o sa am contractzii, ca o sa mi se scurteze colul si...m-a tuflit de tot. Daca stitzi mai multe pleeeeeeeease help cu informatzii... in schimb am cea mai frumoasa fetitza...i-am vazut fetzisoara, dormea si e asa frumusicaaaaaaaaa. Joi merg la analiza pentru RH si mai scriu atunci vestile...bune...

Pupam

Ana 24+ Mara Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

buna dimineatza dragele mele!

e asa urat afara... asta e vreme de dormit,si am un somn in mine de nu ma vad...
ma duc sa citesc restanta si revin cat pot de repede!

pana una alta sa aveti o zi buna, indiferent de vreme!

Mihaela 25+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ana - la eco de 24 sapt si eu aveam IR la uterina dreapta crescut iar acum s-a stabilizat (am fost ieri la 30 sapt). Deci nu-ti face griji. Cat despre co...zau asa, este mediu, ghicitor, de unde stia ca ti se va scurta colul pe viitor? Poate doar daca a factu observatii pertinente ca la Sovi, ca in perioada cutare ti s-a scurtat cu dimensiunea cutare...Eu zic sa nu-ti faci griji Suna ca povestea cu drobul de sare

Roxana 29 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

multumesc Roxana, cat despre ghicitorul sef ce sa zic...dupa ce mi-a zis ca totul e bine mi-a trantit prezicerile ...poate aveam zambetul prea mare pe fatza.

Ana 24+ Mara Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

elara bine ca bebelina ta e ok.Acum linistea ta conteaza.
Pidana azi ma simt bine ,nu m-a mai tinut inima nici azi-noapte nici acum dimineata.Vad ca este ok.
Elevitul l-am luat chiar ieri cu 15 ron,cu reteta de la medicul de familie,asa ca vezi ce vorbesti cu el caci te priveaza de dreptul tau de femeie insarcinata.
soviparerea mea e sa fii foarte atenta daca colul ti s-a scurtat iar in ceea ce priveste drumul de 12 ore catre locatia revelionului in locul tau m-as mai gandi putin.
ariel ai grija ca mana nu trebuie sa se umfle si nici sa te doara asa de tare.Se intampla asta atunci cand nu e pe vena branula si tyrebuie schimbata.Spune-i asistentei sa pompeze mai incet serul!
Monica
natyCum te simti azi?
varunaPana acum cum ti-a iesit dozarea?Mie mi-au iesit absenti in sfarsit.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 27+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Mihaela pana acum au fost absentzi...si sa faca bine sa ramana asa ca altfel ...bataitza.... pana nu mai apar...asa sa ramana si la tine ...absentzi ca cine are nevoie de ei??????

Ana 24+ Mara Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata stol,
Am venit sa va aduc cate o si acum fug sa citesc din urma si revin.
Multi pt toata lumea!

26+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

[blue]Pidana[/blue, in ceea ce priveste Elevit-ul pot sa iti spun ca sigur este gratis pe reteta de la medicul de familie. Imi amintesc ca am mai citit o discutie cum ca daca esti insarcinata si lucrezi nu beneficiezi de gratuitate. Este total fals. Eu analizele curente de sange, urina etc (desi sunt salariata) le fac gratis la medicul de familie. Eu iau Utrogestan si No-spa de la inceputul sarcinii si le iau tot gratuit. Luna asta am luat si Elevit pe reteta. Deci sigur este. Cum spunea si o randunica inaintea mea, aveti grija ca sunteti private de drepturi in cazul in care se intampla altfel.

Va pup pe toate si va doresc o zi minunata lipsita de griji, dureri si alte probleme.

Floriio in 20+ cu RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

buna dimineata gagicutzelor! eu sunt tare somoroasa pentru ca azi noapte am stat pana la 2 fara un sfert si de dimineata m-am trezit la 6 jumate ... culcat tarziua si trezit devreme pe motive de treaba de rezolvat si acum sunt franta ... ma duc sa bag un somnic dulce si mai vorbim ...

in alta ordine de idei, aseara cand m-am culcat, dadea bebe niste picioruse de-mi venea sa mor de dragul lui ... si tati sonoros cum era n-a simtit nimic...si-a pus el manutele pe burtica dar tot in lumea viselor bantuia ... si bebe cred ca era pus de-a latul si ma lovea si in stanga si in dreapta in acelasi timp ...

mami_papatot 23+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput