Mamici de Martie-Aprilie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

si sanu uit, mi-am luat si revista super bebe, care are ca bonus si un ghid de cumparaturi pentru bebelusi! gata, fug!

mami_papatot 23+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Draga mea NATY,eu nu stiu sa existe in Schei o Manastire,exista mai multe biserici ,dintre care una f veche si importanta,Sf.Nicolae,dar in oras,in BV nu exista manastiri!incearca,pe cat mai poti sa-ti pastrezi optimismul,ca altfel,nu se poate,da?

Dragelor,eu nu am putut dormi aproape deloc azi noapte...ori au fost contractii,ori bebele meu a coborat jos,de tot,ca il simteam aproape in chiloti,(a,si parca si inima mi-o simteam acolo cum bate...sunt paranoica?!)pe cuvant si asa de rau m-am speriat ca nu am putut dormi...plus ca m-a bubuit intruna!miercuri am programare la dr,si daca nu se agraveaza intre timp,o sa il intreb ce e...si eu sunt tare flescaita...asta e!

Simo,mamica lui DAVID,28+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

revin..

Mary ma bucur si eu pt vestea buna cu bebele! sa ai parte de o odisee minunata!
Nicol bine ai revenit din concediu!
Dana si mami nu prea mi-a placut ce am citit de cearta.. dar sper sa fie mai bine pe viitor si randunoii sa percuteze cam ce se vrea de fapt si nu una doua sa se dea vina pe hormoni
Giani m-ai omorat la faza cu taiatul porcului se vede ca
pidana super tare linkul... chiar parca arat o doamna bine si la pensie
Cory ma bucur sa aud ca sunteti bine sanatosi... si ce mi-ai facut cu Mushat, ca mi-ai stricat rima (aveam eu ceva in plan-mai incolo o sa vedeti despre ce e vorba)... acum tre sa ma gandesc la altceva...ufff...
Amina Marina bine ai venit pe crengutza noastra!!sarcina usoara si bebe sanatos!
Delphin ce frumos concediu ati avut si ce frumoa ai povestit!
Clau super burtik... si filmulet!!
Ramo felicitari pt flacau!!
Kitzy bravo pt schimbare! Sa creasca fetita mare!

ufff... ce greu mai apuc sa mai citesc si sa si raspund si treaba... si inca mai am 2 cap aproape... abia astept sa ajung la zi cu noutatile!!
nu cred sa mai apuc sa intru azi, asa ca raman datoare pe maine cu recuperatul!
pana una alta va pupacesc! si garantat revin maine!

Mihaela 25+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

gata ... ciorbica e la fiert, mai am de pus dovlecii, rosiile si borsul, dar asta la sfarsit .. si am primit comanda de cartofi prajitit, asa ca o sa curati sa fie gata de prajit cand vine florinel ... dar fac si pilaf sa aiba pt la servici ...

simo...de ce nu suni tu mami pe dr. tau? ca asa te-ai loinisti cel mai bine si mai bine... iti tin pumnii sa fie tot in regula si senzatia avuta sa ramana la statutul asta ... de senzatie !

la capitolul - noaptea de gravidutza - eu am niste dureri ingrozitoare de coapse ... daca dorm pe stanga, ma doare coapsa dreapta si invers ... imi amortesc foate tare mainile si ma pandesc carceii la tot pasul ... asta e, nu avem incotro ... zilele aste am implinit si noi 5 luni si suntem tare fericiti!

ma duc acum , ca sotiorul e pe drum, in 10 min e acasa si trebuie sa pregatesc alea, alea!

Pupici multi si apasati!

mami_papatot 23+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Sovi - io merg la Giulesti si nu este nevoie de nicio adeverinta de la niciun medic. Insa tu trebuie sa fii cu constiinta impacata ca ai intrebat un doftoroi. Insa Cerasela intra in concediu incepana cu 17 dec si pana pe 7 ian. Eu ma duc joi pt ultima oara. Daca vrei iit pot da nr de tel ca sa te programezi in ian.

Roxana 29 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Uitasem sa-mi schimb semnatura, avem 28 de saptamani!

Fetelor, pe mine au inceput sa ma doara iar sanii, nu foarte tare, dar simt oricum o diferenta si in special, cel drept mai mult ! O fi normal, ca eu nu mai tin minte de la sarcina cu Razvanel????

CLAU 28 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Ralucas - ma amuzam a propos de ideea ta despre suzi...Si-mi aminteam ca si eu eram la fel la Cata, dar dupa 1 luna de colici i-as fi dat orice numai sa-l calmez, nu ma deranja urlatul cat plansul din cauza durerilor de burtica. Si atunci i-am dat suzi, pe care nu a acceptat-o, de fapt nu avea cum sa si-o tina singurel in gurita. Pana la umra s-a obisnuit si se mai calma cu ea...

Cristina - of ce te compatimesc...am citit de durerile tale de spate; menajeaza-e cat poti, desi stiu ca tare e greu si gandeste-te ca mai ai putin si scapi de burtica si poate se amelioreaza si durerile de spate. La mine insa a fost invers...dupa ce-am nascut s-au intensificat nu ma intreba de ce...
Cat despre suzete, ai dreptate, si baiatul meu a fost dintre cei care nu au mai acceptat alta forma decat cea ortodontica siliconata de la Nuk . Deh, copii cu personalitate

Mergi la inceput

Si sa-mi vars si eu amarul: azi am fost la ecografie 2D/4D, la dr Dinu la CMU. Bebelusul meu este sanatos i bine merci, are 1400g dar nu s-a intors ci este intr-o pozitie f ciudata cu picioarele pe fata . Din cand in cand il surprindeam sugand degetul de la picior....E amuzant dar eu am trecut deja la suparare pt ca de acum incolo este f putin probabil sa se mai intoarca cu capul in jos spre a face posibila nasterea normala.

Azi am sunat si pe cei de la CordBloodCenter si miercuri primesc contractele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Uf! Am reusit sa recuperez ce a-ti scris de la ultima mea postare! Gureshe mai sunteti! Da'mi place de nu mai pot de voi!

Pozele de la intalnirea voastra sunt bestiale! Ma bucur sa va vad pe toate asa voioase!

Multam fain pt. aprecierile pt. pozele de concediu si sunteti dragute ca intotdeauna!

Naty, daca apuci sa te odihnesti, ai sa vezi ca va fii mai bine! Deh, asa sunt unele...nu stiu sa se gandeasca si la ceilalti din jur...Nu-i nimic, cineva acolo sus le vede pe toate si stie sa faca dreptate! Te pup si somn dulce!

Continui...dupa o pauza...poate reusesc sa va trimit mesajul azi!

Deci...

Chiar daca dezbaterea pe seama suzetei s-a incheiat...mai adaug si eu ca, atunci cand Seb a acceptat suzeta, am zis ca cel ce a inventat-o n'a fost om prost! Seb nu a folosit-o de cat pt. a adormi, facea parte din ritualul lui de culcare. A renuntat la ea cand in urma unui mic accident, si-a spart buza si nu mai putea sa bage suzeta in gura pt. nani. Doua zile apoi nu a mai cerut-o si nici noi nu i-am dat-o Si zic si eu, mai bine suzeta de cat deget!

Pt. masa de infashat, eu zic sa nu va privati de asa ceva...buna inventie si asta...eu si acum folosesc sa-l dezbrac pe Seb pt. dush. Si cand il scot, il scot pe masuta si il sterg. E cea din lemn de la IKEA, fara salteluta de infasat. Salteluta am luat-o separat. Acum o am in baie, insa cand era Seb micut o mutam in camera lui dupa baita si o aduceam cand in baie cand ii faceam baita. Nu are roti, dar nici grea nu e!

AM vazut ca a-ti facut cumparaturi frumoase...sa le folositi cu placere si bb sa le stapaneasca sanatosi!
Si eu am cumparat ceva pt. Davidutul meu! Doua suzete. Una pe care scrie " il iubesc pe fratiorul meu" si una pe care scrie"il iubesc pe papa". In rest....nu mai am nevoie de nimic pt. moment, zic eu...adica doar de valiza mea de maternitate si cu tot ce trebuie in ea

Fug si eu ca ma cheama datoria, va pupacesc pe toate si mai viu'!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bunaaa!
Am ajuns si eu acasa si am terminat de citit ciripeala!

Roxanicule, eu nu cred ca nu se mai poate intoarce, chiar si cand mai ai 2 sapt se poate intoarce, rabdarica!

Sovi, ti-am scris pm, dar ti-au raspuns si fetele.

Naty, cred ca ti-ajunge spitalizarea si vrei la tine in patut...te pup si sa treaca cat mai repede zilele petrecute acolo!

Azi am cumparat 2 body-uri pt. Stefan , mi-au placut mult si am luat cel mai mic nr, sa-i vina frumos macar o saptamana

Mamico, imi pare rau ca ai facut frigul, dar cine a papat sorici??

Mihutza, felicitari pt. viza! Sa va fie cat mai bine peste ocean!

Bitza, am vazut si eu burtik, bineinteles foaarte frumoasa!

Legat de cosmeticalele de bb, eu am luat numai Nivea Baby, pampersi de la Pampers si servetele umede tot de la Pampers.
Suzete- Nuk
Biberoane- Nuk, Chicco, si din cele ieftine Angel parca.
Masa de infasat nu am avut la Vlad si nici acum nu-mi iau, dupa ce ca mai ocupa si spatiu, aia cred ca mai lipsea de la mine...nu stiu cat de utila e, eu l-am schimbat pe Vlad pe pat si gata.

Despre tv, am tone de dvd-uri cu desene disney, unele dublate in romaneste si dvd-uri cu filmele romanesti Veronica, Maria Mirabela etc...dar chiar si astea, sa stea atat in fata tv-ului sa le vada...
Noi avem acum un fel de program, adica vrea un dvd ii pun, apoi cateva ore se joaca la jucarii, coloreaza, picteaza etc...de obicei cand se trezeste dimineata sta putin la Minimax, apoi joaca sau afara, pe la pranz un desene si mai pe seara iar unul.

Ma bucur ca v-au distrat perlutele lui fi-miu!
Azi zice:"Am senzatia ca stiu raspunsul la acesta intrebare!"- auzi ce raspuns mi-a dat Cateodta daca il intreb daca a facut cutare sau cutare lucru zice "desigur" sau "sigur ca da" si mor de ras cand il vad asa de serios pt. un pitic atat de mic!

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput