Mamici de Martie-Aprilie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bine ai revenit Mihaaa!!!Sper ca a fost usor drumul pana acasa si ca nu s-a lasat cu picioruse umflate!Sa ne spui cum a fost despartirea de socrii,desi imi inchipui....Imi venea mie sa bocesc-da' lor..
Fetelor-trebuie sa recunosc-stiam despre plecarea MihaeleiDe-asta nici nu v-am povestit prea multe de la intalnire
Cristina spor la smotruiala!
Clau chiar am cumparat multe..Ne-am dat seama abia acasa-atunci cand a trebuit sa le ducem in casa
Nu stiu daca le-am luat chiar pe toate-nu am apucat sa fac inventarul-la munte ne innebunisera prietenii nostri sa le aducem din masina sa vada si ei ce-am luat,insa n-am avut curaj sa le desfacemNici acum n-am scos tot de prin plase si plasuteStiu sigur ca mai avem de luat cadita,carutul-desi la targ le-am studiat pe toate-si parca nu mi-a placut nimicNu stiu ce o sa facem..Sper sa gasim ceva pe placul nostru!Mai scotocesc netul pana una-alta..
Irina am vazut ceva pozici cu o fata..roz..burtica!
Sovi sa stii ca si eu sunt curioasa!!L-am intrebat pe Dan-dar inca nu facuse calculele..Estimez eu-ca undeva la 1500RON..dar nu bag mana in foc!
Cat despre tzaraiala..m-am gandit eu ca n-ai ajuns pana in ora 13.00
Ralu draga,draga!
Ca sa-ti raspund la intrebari(dar fara partea cu experienta)-noi am luat produse Johnson's(sapunele,lotiune pt.corp,ulei gel,o crema cu vit.E si extract de musetel) si Klorane(un lapte de corp,un gel de baie-pt.par si corp,o crema cu oxid de zinc)-iar referitor la masa pt.infasat-am ales sa nu luam,am luat doar salteluta-pe care o putem aseza unde dorim,o putem lua cu noi daca plecam de acasa si nu ocupa mult spatiu(care-i o problemuta pt.noi).
Bai Naty!!Hai-afara din butoi..ca de nu..vin si cu si nu cred ca ti-ar pica bine dupa noaptea nedormita!Iar cu colega..ce sa zic..Eu cred ca e speriata si indurerata,dar totusi-sunteti intr-un spital-unii chai au nevoie si de odihna.Vb. cu ea sa-si aduca o veioza micuta,o lampa de veghe pe baterii,ceva..ca asa nu se poate..Daca nu da rezultate-atunci vb. cu personalul medical sa ia masuri..Pai voi de ce stati internate?!
Cat despre cumparaturi si teoriile despre scutece,suzete si alte cele..stai linistita ca nici noi nu suntem experte.Vb. si noi,schimbam idei..ca deh..inafara de burticile care mai au un bebe acasa..restul sunt doar pareriDespre suzeta..habar n-am..Eu una nu i-as da!De cate ori vad un BB cu suzeta mi-o amintesc pe fetita Simpson-ilor,Maggie-cum trage cu naduf din ea!!In rest..toate vom invata meseria incepand cu momentul in care ne vom tine puiutii in brate,la fel ca si tine.Cumparaturile..deh ce zic..asa e-as fi ipocrita sa-ti spun ca nu-i nicio placere,frumusete-insa nu trebuie sa te amarasti prea tare.Acum nu trebuie decat sa stai cumintica sa creasca bebelina si sa vina pe lume-sanatoasa!Minimul necesar poate fi achizitionat si de randunoi-si tu chiar ii poti face o lista si apoi,dupa ce nasti-puteti merge impreuna sa luati toate cele dorite!!fata draga!Hai afara din butoooi!!
Pupici apasati tuturor randunicilor-mai ales celor ratacitoare!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 25+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza buna si sapt usoara.

Naty , imi pare rau pt noaptea de cosmar, dar am vrut sa-ti spun ca apa in general inseamna grijile care ti le faci , si faptul ca apa este lipede este de bine , inseamna ca este un semn de la DD ca totul este conform planului lui .e normal sa-ti faci griji ( constientul lucra), dar stai linistita ca apa limpede insemna ca esti pe drumul cel bun. Asa cum ti-a explicat si Sovi.
Felicitari celor ce au ajuns la jumate , si doamne ajuta la cat mai putine rele , pana la deloc, pina la sfarsit.

Mihutza sa aveti drum bun si zbor linistit, fara turbulentze, si multa bafta, sa nu regreti nici o clipa!!!!

Bine v-ati distrat la intalneala , si ptiu sa nu va deochi ca fromoase sunteti cu tatili.

Nu va scriu mai multe ca sunt facuta bucati mici ( de la TNT am explodat si m-am facut numai Gianini mici)si acu trebuie sa ma adun..

pupici dragelor.

Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, dragelor!

Eu azi la ora 15.00 ma duc la eco. Ma rog la Dumenezeu sa nu se descopere malformatii la inimioara bebelinei nostre, ca sa fi disparut acea pata ("mica zona hiperecogena la nivelul ventriculului stang")nu mai indraznesc sa sper asa devreme, fiindca la fel am sperat si acum o luna si tare am mai suefrit si plans dupa aceea cand am gasit-o tot acolo (desi am facut 2 eco la 2 dr diferiti). E adevarat ca in mare parte m-a ranit si demoralizat atunci Iosup, care, dupa cum v-am povestit, m-a trimis sa citesc pe internet, m-a ironizat ca nu am facut medicina...de parca imi bagam nasul uned nu-mi fierbea oala....cand, noua tuturor, ne tremura sufeltul pentru copilasii nostri.

Acum voi avea 24 de saptamani si 4 zile si sper sa se poata evalua inimioara cat mai bine, ca la ultima eco mi s-a zis ac e prea devreme. Eram programata pe 17 dec, dar m-au sunat sa-mi zica sa vin azi, ca pe 17 nu mai vine dr. Marin Romeo (la Diagnosis). Ma duc tot la el, ca acum o luna a fost f amabil cu noi si ne-a dat cat ed multe explicatii a putut.

Mihutza, felicitari pentru viza obtinuta, ca vad ca esti foarte fericita si chiar iti doreai acest lucru, chiar daca eu nu as face nicioadata adcest lucru. Sa dea Dumnezeu sa obtii acolo viata mai buna la care speri si sa fiti fericiti.

Naty, te inteleg pe deplin si e foarte justificata reactia ta. Contez insa pe ceea ce, dincolo de senzatia acuta de frustrare, sfarseala, neputintza si tristeze care te incearca acum, contez, spuneam, pe ceea ce ratziunea ta iti dicteaza, chiar daca iti este mult, mult, mult prea greu sa mai si SIMTZI ceea ce MINTEA iti spune: ca esti bine, ca bebe e bine si veti fi bine, ca vei ajunge la final si vei fi recunoscatoare ca ai ajuns cu bine sa iti tii minunea in bratze chiar daca nu ai avut parte de sarbatori ca ale noastre si de pregatiri ca ale altor gravidutze.
Contez ca, intr-o zi, sau chiar in cateva ore, dac ai voie si papi putina ciocolatzica (ca sa creasca serotonina in sange )vei scapa de acesta nesuferita stare de trsiteze si neputintza si vei fi iar optimista.
Pana atunci ai tot dreptul sa te plangi. Chiar face bine. Si eu sunt al fel ca tine. Cand nu mai pot imi place sa ma plang si sa ma smiorcai si mie imi face bine...chiar daca unii ma admonesteaza, ca daca ma plang nu rezolv nimic. Ba...pentru mine e bine...ca macar ma descarc emotzional!
Cam cum te simti tu acum, m-am simtzit eu, in ianuarie 2004 cand iata ce am patzit:
Am facut o gripa (credeam eu) chiar la 12.00 noaptea de Revelion si am cazut la pat cu febra si frisoane. Eram la o caban la Vatra Dornei...in creierii muntzilor. Urmatoarele zile eu am bolit la pat si restul grupului s-a plimbat, distrat. Pe 3 ianuarie am plecat spre Bucuresti. Pe tot drumul eu eram super imbracata si infofolita si cu pulovere si cu costul de ski, cu geaca mea, a sotului si ma si tinea in bratze dar eram numai in frisoane tremurand ca varga. Mai luam un algocalmin, adormeam putin si iar ma trezeam la fel...Avem dureri ed muschi, de cap...de ochi...Groaznic.
Am ajuns in final acasa. Mama insista sa fac antibiotic...eu nu si nu... ca trece. Am facut niste polidin si m-am simtit mai bine vreo 2 zile dar totusi imi plestea capul. Pana in final s-a descoperit o sinuzita maxilara acuta si pe 5 ianuarie am facut prima punctie. Au urmat alte 5-6 la interval de cate 2 zile, ca pna la final, dupa vreo alte 3 radiografii sa ajung, pe 17 ianuarie, la operatie sub anestezie completa. Apoi recuperare.....voma dupa anestezie,fatza umflata jumatate, abia beam cu paiul, stat in spital vreo 3-4 zile, antibiotice in branula pana s-a blocat si am facut in popou, un fir iesind din orbraz prin nara... si ala cusut de nara (daca pueti crede!) ..Intr-un final..spre sfarsitul lunii ajunsesem acasa ... eram din ce in ce mai bine, am incheiat si de luat antibiotice oral, am mai continuat cateva zile doar cu analgezice si antiinfamatorii si, in ziua in care luasem ultima pastila (totul cfm indicatiilor medicului) si ma bucuram sa revin la viata normala..cand...Ce crezi?
In noaptea aceea ma paleste o frumusetze de alergie cum nu am avut in viatza mea! Cu pete mari si rosii pe tot corpul, mai ales langa gat si spre umeri, la axila si in zona inghinala, la genunchi...Am ajuns la urgentza...Se pare ca a fsot de la niste peste afumat ce mancasem in seara aceea. Si nici nu mancasem mai mult de cat ar fi 2 tablete de cioco.
Era cat pe ce sa-mi fac spalaturi stomacale dar am scapat fara... M-au psu pe tratament cu Aerius si a trebuit vreo 2 saptamani sa mananc numai legume fierte fara nimic altceva, fara sare, fara zahar... Oribil! Si apoi..6 luni am avut interdictie la multe, multe..era o lista luuunga: banane, cioco, pepsi si cola, cafea, pui (gaina era voie), kiwi, piersici si muuulte multe altele...ca abia le mai stiam numarul.

Ei bine, cand m-a plait alergia tin minte ca am avut vreo 2 zile de cadere nervoasa cu lacrimi si ma tot vaitam: Dar eu nu ma mai fac bine? Nu puteam sa mai lupt..ma simtzeam la capatul rabdarii!

Acum, ma uit in urma si imi dau seama ca ce am patit eu a fost mizilic pe langa cat de GREU INCERCATZI sunt unii oameni. Asa, ca, sperand ca nu te-am obosit si plictisit, te rog incearca sa iti repetzi ca tu esti totusi un caz cu sperantza, cu o sperantza din cele mai frumoase...vei pleca acasa cu fetitza ta... si toate vor fi uitate.
Alti oameni, saracii, nu au sansa asta! Pentru unii boala e incurabila.. Ei nu pot face decat sa capituleze in fata suferintzei si sa incerce sa o suporte cum pot mai bine...

Te pup si imbratisez cu drag. O sa fie bine!

Elara
24+
vine Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty... fara cuvinte azi...
Elara, soro... grea trecere ai avut tu in 2004!

Va rog, cine merge sau a mers la gym la Giulesti, v-a cerut o adeverinta de la medic, cum ca aveti voie efort? Ca poate ii cer lui Iosup diseara.
Si stiti daca se mai leaga si de fofo in morfo de trim 2? ca asa nu m-as chinui la epilare daca e numai echo abdominal...
sar'na

si bafta tuturor celor care mai merg azi la control!

sovi 20+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sovi, la morfo de trim 2 , eco este abdominala, asa ca lasa fofo in pace, n-are nici-o treaba cu ea!
Mult, mult succes!

CLAU 27 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

ce bine :) multumesc
Happy fofo

sovi 20+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Zoze esti fantastica,noroc cu tine, ca eu am uitata efectiv ca am facut chestia asta de vineri seara ,adica imi pusesem pozele la semnatura.....Doamne ce uituca sunt!!!!!!!
Asa ca fetelor daca vreti sa-mi vedeti burtica va poftesc la semnatura mea, ca eu mult nu am sa le tin!!!!!!!!!

IRINA
+22
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Buna fetelor!
Va rog sa ma ajutati si pe mine daca puteti. De ieri dimineata m-am trezit cu dureri de burtica, foarte jos, in linie ma doare. Durerea se manifesta numai cand stau in picioare, ma doare de ma indoi, nu pot sa stau dreapta. Daca ma asez, durerea trece...cum ma ridic cum ma ia si se si intareste burtica in zona aia.
Oare ce ar putea fi? Sunt foarte suparata si nu mai am rabdare pana miercuri cand merg la control la doctorita mea.

Va pup pe toate si aveti mare grija!

Floriio in 20+ cu RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Floriio, nu stiu ce sa zic de durerea pe care o ai tu, nu am simtit asa pana acum...Dar ma gandesc ca ar trebui macar sa o suni pe doctorita sa-i povestesti, poate este nevoie sa te vada mai devreme. Nu stiu, zic si eu.

Bitza, frumoase lucrusoarele lui bebe si frumoasa burtica! Si patutul pe care l-ai ales imi place mult! Sa le poarte bebe sanatos pe toate si sa aiba numai vise dulci in frumosul patut!

CLAU 27 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

gata gagicutzelor, m-am intors de la cumparatureala ... mi-am luat o gramada de fructe si legume + niste lacatate, ca de azi renunt si eu la carnuri, dar saptamana asta mai pap lactate si branzeturi ...

am bagat la ghiozdan un fagaras cat v-am mai citi asa printre randuri si acus ma duc sa fac o cirobitza de legume si un pilafior cu ciuperci ...

pupici dulci si ne auzim!

mami_papatot 23+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput