Mamici de Martie-Aprilie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

'neatza!

Zoze, de curiozitate, cati bani ati spart?
Nu te-am sunat ca am ajuns la targ la 13.30 si tu ziceai ca pana in 13 stai. Ca sa nu mai zic ca eram singura randunea care a fo la targ inainte de intalneala, in conditiile in care noi de aceea am organizat intalnirea atunci si acolo, ca sa aterizam direct de la targ :))
Las, poate data viitoare ajungi si tu, impreuna cu Clau.
Mihutza, sa va fie cu noroc, migrare lina va doresc!
Poate asa scapi de inventare :))
Succese in recuperat capitole!
Ahh Cristina, nu prea e idilic ce povestesti tu cu bb :)
Mai ales ca si eu as vrea tare mult sa fac bb2 cat mai repede, cand citesc ce mai destainui tu despre greutati, ma cam scarpin in cap!
Pucca, bine ti-ai revenit! :)
Elara, imi pare rau ca nu te-au bombardat si pe tine cu cadoute la targ, cred si eu ca erau suparati daca i-a navalit garda! Eu cand am vazut stirea la tv numai ce discutasem de vo 5 minute cu randunoiul ca am remarcat ca la targurile astea aproape nimeni nu da chitante! si la targul de nunti cand am fost, n-am primit la nimic, nici la verighete, nici la rochia de mireasa (achizitii serioase!). Numai ca noi i-am iertat, ca aveau si reduceri. altii se pare ca nu.
Simonette, bine ca mai este un targ, numai bine voi definitiva atunci lucrusoarele lui Sasha.
Am admirat lucrusoarele luate de voi... o splendoare!
Bubu, ce m-am distrat cu perlutele lui Vlad Si noi vrem sa sfintim casa, dar cred ca mai bine o facem dupa ce renovam.
Si despre TV, si eu , desi ne batem acum cu pumnul in piept ca ai nostri nu vor vedea tv, eheeee pana la practica mai e!
Mami, despre ce aparat zici tu ca nu e bun, cel de tuns?? ca ma hotarasem sa iau din acela in ianuarie, cand e ziua Randunoiului! Si de ce nu e eficient?
N-am inteles ce hotarare ai luat cu nasterea?

Am bagat la cap tot ce s-a dezbatut despre suzeta. Inca un pas in scoala de mama :)
Va pup! sa aveti o saptamana excelenta!

sovi 20+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata stol , cu toate sa sunt treaza de la 7 nu am apucat sa va scriu ma devreme si sa va aduc cum faceam de obicei...
Am avut o noapte nasoala, am visat tot timpul toate prostiile nici nu le mai stiu pe toate acum, ca sa nu mai zic ca m-a sforait randunoiul rau de tot ca era foarte obosit cand s-a culcat, plus arsurile mele care m-au apucat cand am reusit si eu sa adorm, plus nu mai stiu cate drumuri pana la baie, si ca cireasa de pe tort a fost ca pe la 3 noaptea nu mai puteam de durere de picioare si m-am trezit si mi-am facut un masaj cu o crema speciala ca sa le mai linistesc un pic...
Acum daca vad ca tot am inceput sa vorbim despre diverse lucruri pt bb, vreau sa va pun doua intrebari:
1. ce produse cosmetice recomandati (din experienta proprie) sa folosim pt bb si care sunt ele?
2. ce parere aveti de masa de infasat, vi se pare utila sau nu? ( pt ca mie mi-ar fi cam teama sa o folosesc, de frica sa nu pice bb de pe ea , asa ca as prefera mai mult sa il schimb pe canapea sau pe pat...voi ce ziceti?)
Si vreau sa mentionez ca nimeni nu trebuie sa se supere pt nici o parere, ca doar de asta suntem aici sa discutam si sa schimbam pareri, ca pana la urma sa hotaram cum este cel mai bine sa facem

Clau - cred ca la mine te refereai in mesajul tau, si nu am nici cel mai mic motiv sa ma supar, pt ca de asta suntem aici ca sa schimbam opinii dar eu nu am zis ca nu este buna suzeta, am zis doar ca am eu o idee preconceputa in privinta ei, dar tot ce este posibil ca dupa ce se va naste bb sa mi-o schimb. Iar eu si mama mea am fost crescute fara suzete, poate si de aici ideea asta a mea, ca eu noi voi da suzeta lui bb, dar nu condam pe cei care o fac, fiecare face ce crede ca este mai bine, si repet nu se stie cum va veni un moment in care sa o folosesc si eu, cu toate ca nu as prefera lucrul asta
- si mie mi-au trecut carceii cu magne B6
bubu - nu prea sunt perle,sunt remarci de baiat istet ca bietul Vladic a zis saracul ce gandea el ... oricum este un dulce, si de abia astept sa imi aud si eu comoara spunand "perle" de asta
- si ai perfecta dreptate, trebuie sa iti lasi copilul la TV, e logic, dar nu cred ca este indicat sa il lasi toata ziua in fata televizorului...dar acum dupa cum am zis, fiecare va face cum va crede mai bine, sau cum ii va impune situatia in care se va afla, eu zic acum cum mi-ar place mie sa fac, dar nu stiu de exemplu daca voi putea pune in practica totul la momentul respectiv...
simo - sa poarte sanatos Yannis toate lucrusoarele...si al meu trebuie sa mai dea o fuga in ianuarie pana peste hotare, si de abia astept sa aduca lucrusoare de acolo, pt ca sunt convinsa ca au o calitate superioara fata de cele de aici. De fapt am vazut diferenta intre lucrurile luate d emine de aici si cele aduce de maicamea din Franta...
Ela - ce ma bucur ca ai revenit la ciripeala si de abia asteptam pozele
mihutza - Felicitari pt viza, si sunt sigura ca viata voastra se va schimba in mai bine pe meleaguri straine, si mai ales ii veti oferi Andrei multe lucruri de care aici in Romania nu ar fi avut parte!
pucca - pai aspectul asta ar trebui sa il discuti cu dr ta, sa vezi ce zice
Cristina - mama, ce spectacol la tine in casa, eu de aici rad de nu mai pot, dar tu de acolo cred ca iti pui mainile in cap...
mami - mersi mult de sfat referitor la aparatul de ras pt randunoi, acum cu siguranta ii voi lua un set pt pescuiala ca de mult isi doreste dar nu apuca niciodata sa cumpere

26+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

buna dimineata!
m-am trezit tare tare prost, probabil si dupa somnul total compromis.O colega de salon a primit perfuzie de Gynipral, cum am avut eu la inceput, a facut ca toate alea drept care toata noaptea i s-a cantat in struna, nu ca mie care n-am vrut sa deranjez atunci pe nimeni. A tinut mortis sa stam cu lumina aprinsa ca "ii e frica sa nu moara" si cand la ora 6, fiindu-i mai bine, am rugat-o frumos macar acum 2 ore sa stingem lumina nu a vrut, ca daca nu mai merge perfuzia?...
Simo, noaptea asta, greu dusa, m-am visat la Brasov, la un soi de manastire din Schei care se numea Strei (exista asa ceva?), inconjurata de...apa, o apa verde-albastruie superba pe care nu aveai cum sa o ocolesti ca sa vizitezi manastirea, trebuia sa te descalti si sa mergi prin acea apa care intr-o parte curgea repede, in alta era calda, apoi era inghetata...Stiu Sovi ca acum visam prostii, dar deja la mine aceasta apa inseamna ceva cu siguranta, e un semn pe care nu reusesc suficient sa-l descifrez-doar ca in toate visele IUBESC aceasta apa, parca e singurul lucru/persoana care ma protejeaza de toate necazurile.
V-am citit pe toate si o voi face in continuare, imi sunteti asa dragi, dar, sincer, simt ca eu nu mai am ce va spune. Nu stiu, poate mi-a ajuns si seara de ieri cand pana noaptea tarziu am pus tot sufletul sa o incurajez pe acea colega, desi jur ca mie mi-a fost MULT mai rau cu perfuzia ei si nimeni nu mi-a adus atunci nimic la nas ci umblam ca fantoma cu punga in mana la baie si rezultatul a fost ca nu m-a lasat nici sa sting putin lumina sa dorm. De la prima ora m-am trezit cu tel de la serviciu pt niste hartii nerezolvate, pe care, evident, nimeni n-are timp sa le rezolve in locul meu. m-a apucat plansul si nu-mi mai trebuie nimic, eu nu voi avea parte de nici una din cumparaturile pe care le-ati facut voi, habar n-am de teoriile voastre despre suzete, carut, patut si scutece, voi sta la pat si apoi direct voi invata ce am de facut cu micuta mea, nici nu mai am ce sa va spun, ce sa comunic cu voi si cu incantarea voastra. Nu mi-o luati in nume de rau si nici nu vreau raspunsuri incurajatoare, pur si simplu AZI NU-MI TREBUIE NIMIC!

naty 22+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Mami un mare pupic de la mine, asa ca vad ca nu sunt singra indecisa cu privire la carut.Paturul vi-l arat deseara!!!!Slava Domnului ca la ala m-am hotarat.
Ha tocmai ma pregateam, sa intreb despre ce aparat este vorba????Exact asta ma gandeam sa-i cumpar si eu randunoiului, dar daca zici tru ca nu-i bun????Da-mi nsite detalii!!!De ce nu-i bun??poate ca din cauza ca are barba prea aspra randunoiul tau...eu asa stiam......

Si eu am fost la tara, am mancat sorici si pomana porcului
Naty pupici si de la mine

IRINA
+22
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Of, maiNaty ....imi inchipui prin ce ai trecut, bine ca ai rezistat cu nervii asta noapte. De incurajat, nu te pot incuraja cuvintele mele pe care ti le zic de acasa, ci doar gandul la micuta Iulia ar trebui sa te incurajeze...

26+ Lucas

Mergi la inceput

Irina - mai bine puneai niste beep-uri vorba lui Sovi in loc de sorici si ce ai mai zis tu acolo ....

26+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Ziua buna, randunici!

Ce bine ca azi e luni! Macar la serviciu am ce face, desi imi ies peri albi de la inventaru' lu' peste. Daca il faceam eu terminam de saptamana trecuta cu toate ca ma misc in reluare, dar asa trebuie sa astept numaratoarea de la altii.

Ieri am innebunit in casa, am stat numai in dormitor in pat, am mancat atunci cand nu mai puteam de foame si seara cand a venit al meu de la facultate am reusit sa ne bombanim si s-a culcat dupa ce a mancat si m-am suparat ca imi venea sa imi iau catrafusele si sa plec- nici eu nu stiu unde. Noroc cu piticul miscaret ca la fiecare semn mi se umple inima de bucurie si parca uit de toate.
Mi-e ciuda ca n-am fost si eu la babyexpo, dar pe uscat, fara sa cumpar nimic sigur nu mi-ar fi placut.

Naty vad ca si tu esti suparata, iti trimit sa treaca.

Dana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Buna ziua, dragele mele!
In primul rand vreau sa multumesc din suflet randunicilor care m-au felicitat de ziua mea. Va pup pe toate si va doresc si voua tot binele din lume
Am fost si noi la BE si am tocat o gramada de bani dar sunt incantata de achizitiile facute, mai ales de carucior( Graco quattro tour deluxe) si de niste body-uri inscriptionate "eu si mami il iubim pe tati" si "eu si tati o iubim pe mami"(de la "Z").
In privinta suzetei, Alex a folosit-o pana pe la 6 luni cu succes iar apoi a renuntat singura la ea. Va pot spune ca a facut minuni in zilele si noptile agitate.
Imi pare tare rau ca nu am putut ajunge la intalnire dar noi sambata pe la 13 am plecat din Bucuresti...mi-ar fi placut tare mult sa va cunosc.
Oricum, v-am vazut in poze si sunteti superbe toate

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 23+Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

sovicule, e vba despre aparatul de ras, nu de tuns ... nu este eficient in sensul ca nu se rade bine cu el ... sunt zone unde da si da degeaba ... si nu are vreo barda super deasa sau aspra ... pur si simplu ap astea sunt f proaste ... florin dupa ce se rade cu spuma si ap de ras are o ftza fina ca de bebe ... dar dupa ap de ras electric ... ciuciu...zici ca e arici

la capitolul nascare, voi merge la medlife ... e mult mai linisitor asa in primul ran pentru mine si bebe si in al doilea rand pentru cei din urul meu care ar fi trebuit sa faca maraton cu spaga prin spital ...

bitzule, cum i-am spus si lui sovi, nu e vba de barba lui ... sunt multi barbati din cercul nostru care se vaieta de asta ... pur si simplu sunt proaste ... si te ustura si fatza de la ele ... adica asa, de luat in delegatii merge ...dar de zi cu zi ... no way ... asta al lui e un philips pe care am dat vreo 2 mil si ceva ... bani aruncati degeaba ...

cu soricul si pomana porcului m-am descurcat si eu, n-am avut pobleme ..afost tare frumos si tot timpul ii povesteam lui bebe mic ce facem ...

haideti ca acum plec si eu la corica sa fac niste cumparaturici si sa pun si niste mancarica la facut ca vine sotiorukl acasa si trebuie papaica noua , ca de azi tine post...

pupici dulci tuturor!

natynicule, na, ca nu-ti dau nimic, nici macar un pup (il pun la dospit si cand te-oi hotara , primesti inmultit)... lasa ca trece pasa asta proasta si o sa te veselesti tu la un moment dat!

mami_papatot 23+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Raluca, nu ma refeream numai la tine...oricum ma bucur mult ca nu te-ai suparat! Incerc sa raspund si eu la intrebarile tale la liniuta asa:
- ca produse cosmetice am inceput sa cumpar din gama Sanosan, nu stiu cat sunt de bune, dar mai multe mamici mi-au recomandat ( si nu sunt nici foarte scumpe )
- referitor la masa de infasat, la Razvanel nu am avut , il schimbam pe pat, deci ma aplecam mereu asupra lui si m-am ales cu niste dureri cumplite de spate care m-au tinut multe luni de zile. Ca atare, acum am cumparat-o si mi se pare foarte utila fiind la inaltimea noastra, nu mai stam cocosate cand il schimbam pe bebe. Si teama nu cred ca trebuie sa-ti fie pentru ca bebe sta pe masa de infasat doar cand il schimbi si atat, nu-l lasi acolo si tu pleci prin casa cu treaba. Fiecare mamica face cum crede ea ca e mai bine pentru puiul ei, noi doar ne spunem niste pareri personale si atat.

Naty, ai avut o noapte grea, imi pare rau. Sper sa-ti revii repede si sa invinga optimismul tau!

CLAU 27 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput