Mamici de Martie-Aprilie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 12
diana_g spune:
buna seara,burtici!
e cam greu cu ciocolata,nu?si mie imi place multttttttttt.de fapt nu imi place numai ciocolata ci tot,mananc orice,fapt ce se si vede cand urc pe cantar.dar ce pot face?daca mi-e pofta;important e sa fie bebele bine,kg le dam jos dupa aia.
SIMO-frumoase lucrusoare,are gusturi bune sotiorul tau.cat despre carcei si eu am avut tocmai azi noapte unul asa de dureros ca am plans.sotul meu,saracul buimacit de cap incerca sa maseze,dar nu-l lasam nici sa ma atinga.dupa vreo cateva minute a trecut dar si acum mai simt durere.
acum va las ,ma duc sa fac un dus si sa-mi astept sotul,tre sa apara de la munca,saracutul
va pup pe toate si va urez noapte buna.
diana_g 28+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png
zozela spune:
Cucu-bau!!
Am ajuns si noi acasa-in sfarsit!
Sa va spun pe scurt ce am facut..Ieri-am mers la targ(am asteptat tzrr..dar..) de unde n-am cumparat mare lucru.Am achizitionat cateva hainute,ghetutze(pt.iarna urmatoare),o paturica,cateva stikere pt.pereti,burtiera chicco(postpartum),am primit cadouase si pliante zeci..si cam atat..Din Cora si Carrefour am luat patut,saltea,salteluta pt.infasat scaun auto,body-uri si o salopetica(de rama-zice Dan),biberoane,forfecuta,perie pt.par,sol.de sterilizat(la rece),produse pt.toaleta/igiena(atat pt.BB cat si pt.mine),2seturi de prosopele si numai stiu ce-pt.baita,o jucarie muzicala,sosetele,etc.O sa le fac si pozici sa vi le arat
La munte a fost frumos-desi ieri am dormit vreo 3 ore-dupa ce am ajuns
Una peste alta..am savurat pozele de la intalnireCel mai mare regret este ca n-am fost si euLa targ-studiam fiecare -doar,doar o-i recunoaste vreo randuneaVa pot spune ca sunteti niste burticoase superbe!!!Kya-randunoiul meu zice ca semanam tare!Abia astept sa vad si pozicile Roxanei!!
Fug la dush si apoi la somnic-pt.ca-s rupta de somn..Astept cu nerabdare ciripeala de maine!!
Va apasat si va urez-noapte buna!!
Fiti pe faza randunici!!Vine !!
Ela.. in 25+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
mihutza11 spune:
Buna dimineatza!
pe crengutza dupa o sapt si ceva lipsa... am de recuperat cateva capitole bune... lasa ca asa e frumos
pana una alta trebuie sa va dau vestea cea mare:
Ma alatur si eu randunicilor migratoare! si asta pentru ca Mos Nicolae a fost tare bun anul asta cu noi (chiar pe 5 am avut interviul la ambasada) si ne-a adus viza de ! asa ca dupa sarbatori ne vom lua zborul peste ocean. Sper sa fie bine si sa avem mult mai mult noroc decat am avut pana acum!
ma duc sa citesc din urma si revin cat pot de repede! randunicile dragi! ca mi-a fost dor de voi!
Mihaela 23+ cu Andra
Pozici
Bebitza
pucca spune:
Neatza randunici!
Da' v-ati disrat in week-end nu gluma. Am vazut si eu pozele, sunteti niste mamici frumoase toate. Sa nu va mai aud cu declaratii cum ca sunteti grase.
Eu m-am odihnit in week-endul asta. Apropo stiti de problema mea cu colul care cica e scurtat de 25 mm dupa cum a spus doctoritza. Ei bine, ieri ma apuc sa-mi citesc si eu ecografia, si surpriza, scrie asa: grosimea placentei: 25mm si cateva randuri mai jos lungimea canalului cervical: 30mm. Dau si caut disperata pe net ce inseamna canal cervical, si descopar ca este acelasi lucru cu, colul. Deci se pare ca doctoritza mea a citit gresit. 25mm este de fapt grosimea placentei nu lungimea colului, care scrie clar ca este de 30mm. Si eu care am stat tot intr-un stress, gandindu-ma sa nu care cumva sa ajung la 20mm, de la 25mm.
Ce zicetzi de asta?
+23, Bianca Maria
CristinaGoji spune:
Neatza si de la noi!
Am o groaza de treburi, curat, mancare, care dureaza dublu fatA DE CAT AR FI NORMAL, CA MA AJUTA SI PRUNCUL, SCOTAND CE BAG EU LA LOCURILE LOR. Si acum, dupa ce i-am servit portia de cereale, m-am pus si eu sa mananc ca omu ceva macaroane, si el ii numa cu manuta in farfuria mea, imprastiind macaroane prin toata casa, iar inainte de asta mi-a scos cosul de gunoi de la locul lui si s-a adus in mijlocul case, noroc ca era gol, plus ca a imprastiat si vreo 4 pampersi prin casa, ca o apucat la punga de pampersi, si niste globuri, scoase din dulap si, bineinteles din cutia lor, completeaza tabloul final de dezastru artistic. No, am terminat macaroanele, stat la o mica barfa, si ma apuc iar de smotru, sper sa reusesc cat de cat pana diseara.
Pucca - bine ca e bine totusi si ai mai scapat de stres!
Mami 21+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
clauclau spune:
Neata dragelor!
am ajuns si eu la birou, dar n-am nici-un chef!!!! Tare as vrea sa fiu acasica in patuc sa mai motai putin!
Mihuta, felicitari pentru viza de State. este super, super! Vreti sa va stabiliti acolo? Te cred ca esti fericita, bravo! Felicitari inca o data!
Pucca, bine ca te-ai linistit.
Zoze, ce de cumparaturi ati facut!!!!! Le-ati luat cam pe toate, nu-i asa? Sa le pozezi sa vedem si noi. Mamaaaaa, ce mi-ar place sa cumpar si eu asa multe dintr-o data!
CLAU 27 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
mami_papatot spune:
neata randunici frumoase! ne-am intors si noi cu bine de pe unde am umblat si am avut ceva de citit din urma! din pacate eu nu am vazut decat pozicile lui simonett de la intalneala...restul unde sunt ca nu le gasesc?????
nicol, pupici dulci de la mami calatoare !
Raluca S te pupacesc si pe tine ... asta nu inteleg nici eu, cum fac unii copii si pe urma ii plaseze sa-i creasca mama sau soacra ... si mie imi va fi greu (chiar f greu ) cu bebe anul viitor pentru ca la mine nu se pune problema sa-mi iau “concediu”...decatr sa platesc pe cineva sa stea cu bebe,mai bine platesc pe cineva sa-mi faca treaba acolo ... e mai riscant pt afacerea mea dar mai sigur pentru bebele meu scump ... DD sa aiba grija de bunicuza ta draga si s-o faca stra-stra-bunica...subscriu si eu mesajului pentru randunicile ratacitoare ... peseu (vazut si ochit paturicile cu pernutzele cele dragutze ... tati ia masurin in acest sens)... multunesc si eu pt listutza caci dupa sarbatori ne punem si noi pe treaba cu aprovizionarile la capitol, camera bebe, etc ... si ne va fi de mare folos cu sigurantza! cat despre cadoul pt randunoiul tau NU DA BANII PE APARAT, CA II IROSESTI DEGEABA ... si daca chiar te mananca undeva, iti dau eu unul aproape nou-noutza, adica folosit cu maxim esec de 2 ori, un philips de vreo 2 milioane carora le-am pus cu regret in glas o mare cruce ... si am ami auzit multe persoane care s-au plans ca nu sunt bune (adica eficiente)...
natynicule, stiu senzatia de 2 pijamale pe tine ca am facut un frig la tzaranoaia de numa ... nasa mea de botez (sta in curte cu baunicii mei) are o hardughie de casa pe care evident ca nu o incalzeste pentru ca ei stau doar la parter (ma rog, acolo dorm , ca la tzaranoaia nu prea se foloseste verbul a sta...)...si cum noi am dormit intr-una din camerele de sus care nu mai fusese incalzita since years... cel putin sambata seara am zis, ia stai sa va arat eu ceva ... si m-am culca ca purcica in strat , adica am dat jos puloverul si blugeii si am pus sapamalele ... in rest, cu tot tacamul ... dresuri, 3 perechi de ciorapi ... eram ca butoiul nu mai puteam face nicio miscare ... dar am fost belfer la caldura ... cat despre nastere, am luat o hotarare 99% care-mi va alunga multe dintre temeri ... Doamne Ajuta! cat despre partea cu sexi time, la mine era o poblema din sens inversa ca de 5 luni nu am mai primit nicio solicitare din partea mnealui pe motiv de ca mi-e frica sa nu patzeasca bebe ceva ... si aseara minune ! eu deja ma culcasem si simteam ca-mi explodeaza burta si nici prin gand nu-mi trecea! si mi-a zis ca cica asta a fost asa, ca chestie !dar ca a aflat el ca in seara asta i-am pus eu gand rau!
ariel, o sa razi, dar si eu vazand pozele , tot asa aveam in minte ca bebela tau va fi brunet ! hi hih hi cat despre comentariile drei cu “vanatoarea de vrajitoare” transimte-i din partea mea ca e de toata jena ... adica mor mame si bebei si ei ce se gandesc ... nu sunt domne devina medicii ... da’fac astia tam-tam ... penibil si total lipsit de cmpasiune fata de niste oameni care si-au distrus vietile datorita acestor atitudini de maxima ignoranta ! si eu am medici in familie si printre prieteni , si nu putini, dar daca i-as auzi spunand chestia asta , i-as scuipa ! daca vrei iti pot face rost de aripi de ingeras si nu sunt deloc scumpe dar trebuie sa dau comanda cu 1-2 saptamani inainte ... daca ma suni pana marti la 12 cel tarziu, pana la sf saptamanii viitoare le ai!si in rest, te trimit la o tanti sa-ti faca o rochitza alba si gata costumasul (stiu ca tu stai tot prin Pantelimon si am rezolva treaba repede!)
ramo ... spor la petrecut cu cumnateii tai si intelegere maximaa cu socrela! asteptam povestioare!
clau, am ras de vizorul lui bebe de numa!mai, voi ar trebui dupa fiecare nazbatie pe care o face razvanel sa-i puneti niste banuti in cont ! pai ce, voi vreti asa, spectacol fara bilete? nici nu vreau sa ma gandesc de ce momente tandre sau haioase veti avea parte cu baietel haios si iubitor si fetitza mica si pufoasa! ai sarcina in seara asta sa-i dai un pupic dulce si din partea noastra!
ursuleto, super bancul! eu aveam in clasa, in generala , pe unul tot asa ii ziceam Tziganu’repetent din tata-n fiu! era super inalt si la un moment dat mai purta saracul si un corset din ala de plastic pt coloana ... noi ne intelegeam cu el pt ca era f haios ... si tin minte ca o data, a luat harta (care ajunsese un fel de cearsaf desenat, pt ca nu mai avea stinghiile alea si era f moale) si si-a infasurat-o in jurul taliei ca pe o fusta, aluat icoana din cui si o tinea in mana, flosile din vaza si un “diacon ” sa-i tina vaza cu apa si a iesit cu botezul pe hol ... si mai si canta, avea un defect la vorbire si era umva rarait ... si eu, ii mai faceam observatii si ma asculta .... si i-am zis “Bai Tzigane, gluma, gluma, dar lasa ma icoana, nu-ti bate joc!”... la care el ... “Auzi gRRRaso, vezi ca tz-am cam permis cam multe!” ... am ras de ma durea burta! ce-i drept ca si el era haios...cat despre intalneala, as fi vrut si eu sa va vad, nu-i vorba, dar a trebuit sa merg la tzaranoaia!
sovi, eu la capitolul cadou de Craciun, cred ca ii voi lua in primul rand un tricou ceva incriptionat cu “father cu bee (cu o albinutza)”, ceva haios oicum ... in rest ma mai gandesc si eu ca si el e la fel cu hainele ... daca nu ii plac nu le poarta si eu ma zgarii pe ochi ...
bitza si eu am problema asta la cap carutz, ca in rest e totul in mintea mea si va fi facut pe comanda (inclusiv aparatorile de pat, lenjeria, draperiile, perdelutza, etc.)...
bubule, felicitari pentru baietel! cat despre tv, cred ca putem renunta la posturile existente si sa-i punme lui bebe desene de la disney sau alte dvd-uri cu povesti romanesti ! varul meu are 4 copilasi si tpti au crescut asa ... si se vede , pt ca nu vbesc urat (asa cum se intampla pe anunmite posturi de desene animate)...
deeapui, sa-ti traiasca bebelusha!
monica9, pupici de la papacios si te asteptam mai des pe aici!
simo, dar vad ca esti aprovizionata deja, nu gluma! felicitari pt achizitii!
underqueen, ai mare grija de tine! da-i in continuare cu miere si lamaie, eventual fati un sodou!
clabucel, bun regasit! ai cam tras chiulul, recunosti?
delphinasule, felicitari pentru bebe voios! eu cu ceasul nu ma scot deloc, ca florinle are unul mostenit de la un unchi din elvetia ... si nu cred ca ar renunta la asta de cateva zeci ce mii de euro pt ce i-as putea lua eu ... e super fain si chiar daca este un model clasic, imi place si mie f mult! am vazut si pozicile...pai bine mai, e frumos unii sa se bucure de zapadica si altii nici sa n-o vadala fatza?
simonettule, ai grija ca sovica umbla cu violul...eu sunt patzita! glumesc si va pupacesc dulce pe amandoua ... tare frumoase pozicile, se cere inca o intalneala cu siguranta! ati mancat si v-ati distrat ca niste gavidutze ce sunteti si noi, care pe unde cu treburi si balamuceala ... dar nici eu nu am recunoscut pe toata lumea, recunosc! maimutzica aia este super truper ... si hainutzele...iti vine sa le mananci!
numeioana, tinem pumnii pt control sa fie totul bine, bine!
elara, nu cred sa-i faca rau lui bebe la concert ... si eu merg pe 15 la banica si sincer nu m-am gandit ca i-ar putea dauna ...
lyvi, i sa razi dar chiar e indicat sa papam cioco in sarcina ... asta daca inchidem ochii la faptul ca ingrasa!
mihutza, felicitari pentru cadoul mosului ... sa fi intr-un ceas bun si sa va implineasca toate visele!
ma duc acum sa pap ceva sarta, ca am mancat niste cicoc si m-a luat cu lesin!
mami_papatot 23+ cu Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
bitza037 spune:
Neata, si de la noi!!!!
Sa aveti o saptamana usoara cu bebei miscareti in burtica!!!!!
Doamne ce trece timpul, cand ma uit la semnatura si vad ca am trecut de jumatatea sarcinii nu-mi vine sa cred!!!!!!!!
Maine ,poimanine ne vedem cu odorurile in brate!!!De abia astept sa o vad, sa o simt si sa o miros.Imi place tare cum miros copii mici!
IRINA
+22
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
mihutza11 spune:
asadar sa revin cat de cat:
In primul rand toate gandurile bune se indreapta catre Naty si Simo27! sper ca sunteti din ce in ce mai bine si mai curajoase pe zi ce trece pt bebeii vostri pufosi si frumosi!!
cap 48
Olgutz mi-a placut cum ai dat alarma pt Naty!
Sovi am dovedit inventarul, dar nu am mai apucat sa mai scriu nimic atunci si am plecat pe la 18 si ceva acasa, obosita bineinteles, fara chef de nimic altceva!
Delphinas ma bucur sa te regasesc pe crengutza!
Livi am vazut si eu burtica! tare frumoasa!
LA MULTI ANI IOANA si CAMI!! multa sanatate, tot binele din lume si tot ce va doriti (desi cu intarziere, dar ma iertati nu? )
Sandy bine ai venit alaturi de noi iti spun si eu, si sa iti traiasca flacaul!!
Naty ma bucur ca ti-am "auzit" glasciorul! cu drag!!!
trimit acum rezumatul asta, ca mai am nite treburi pe aici, dar revin si cu restul de capitole... sa nu va suparati ca scriu din urma! !
Mihaela 25+ cu Andra
Pozici
Bebitza