Mamici de noiembrie- decembrie (128)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

si eu]am fost super activa pe toata perioada sarcinii...asta pana pe la 7 luni jumate...l-am disperat pe barbata-miu saracu a zis ca dupa ce nasc imi da doua pilule pe zi! pot spune fetelor ca am avut orgasme in perioada sarcinii cat n-am avut in toata viata mea

ggaby 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata dragelor , poftiti la !

Vad ca iar vorbiti de lucruri sfinte

Pentru fetele ce au nascut natural si doresc sa reinceapa activitatile "conjugale" recomand din toata inima lubrifiant !
Face minuni
Imi amintesc ca eram mai stramta dupa epi decat atunci cand am fost virgina , pana si sotul meu a comentat ca prima oara a fost " parfum" fata de munca depusa dupa cusatura de epi
Lubrifiantul a facut ca totul sa fie ok.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Adina cum a fost noaptea asta ? Te simti mai bine ?

Eu astept sa se trezeasca trupa sa luam micul dejun iar apoi sa mergem la cheltuit bani la Baby expo

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata!
Lala, bine de stiut.
La mine din fericire a fost alarma falsa cu raceala. Ne pregatim de plimbare ca pare sa iasa soarele.
Va doresc tuturor un weekend cat mai frumos!

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare, burtici. Azi-noapte puiul meu a dormit cel mai mult de cand am venit de la maternitate, adica cate 4 ore legat si a mancat primul de bibe de 90 de ml. Pana acum manca intre 50 si 70. Azi chiar ma simt odihnita. Acum doarme si zambeste. Oare ce o visa? Nu mai pot dupa el. As putea sa-l privesc ore intregi fara sa ma plictisesc. Noua ne-a recomandat pediatra 30 de ml pe zi de Baby Drink si Debridat (cate 2 ml de 2 ori pe zi). Vad ca ii merge bine. Spune-ti-mi cam cand apar urateii de colicei?
Maine iesim afara pt ca suntem baieti mari si am facut 10 zile. Vom sta 10 minutele (tati s-a inscris primul la scos puiul afara, iar mami va fi fotograf).
Sper ca la un moment dat sa recuperez din urma tot ce ati scris.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

daca papa la san e posibil sa apara mai greu , problemele mari sunt la biberon .Eu acum i le-am potolit cu tetinele de la avent(separe ca sunt cele mai ok si curge lapticul mai greu ) si cu sab simplex.A fost de ajuns o zi sa ii dau laptic cu tetine de la nuk si a inceput iar sa urle de durere .

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Buna dimineata dragelor , poftiti la !

Vad ca iar vorbiti de lucruri sfinte

Pentru fetele ce au nascut natural si doresc sa reinceapa activitatile "conjugale" recomand din toata inima lubrifiant !
Face minuni
Imi amintesc ca eram mai stramta dupa epi decat atunci cand am fost virgina , pana si sotul meu a comentat ca prima oara a fost " parfum" fata de munca depusa dupa cusatura de epi
Lubrifiantul a facut ca totul sa fie ok.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

ai mare dreptate lala!!! noi aseara am reusit in sfarsit sa.... si cu lubrifiant a fost floare la urechi!!! nu am simtit nici o jena, dar nici mare placere nu a fost!! pofta vine mancand!!! mai avem de "lucru" la capiloul asta!! important e ca am inceput...

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80
Debridat (cate 2 ml de 2 ori pe zi).

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

pt cat timp???

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

BB... bravo ..ai spart gheata..Azi am mers si eu la doctor si am primit unda verde .Am sa iti urmez exemplul

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83

BB... bravo ..ai spart gheata..Azi am mers si eu la doctor si am primit unda verde .Am sa iti urmez exemplul

Ank Raul 17.10.2007

bravo !! eu chiar nu am simtit nici un discomfort iar lubrefiantul de care ti-am zis e superrr chiar lubrefiaza prea tareee....

Mergi la inceput