Mamici de noiembrie- decembrie (128)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank stii cumva ce orar au la primarie la depus acte pt indemnizatie????

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mikiduta, lasa mama berea aia, ca nu ajuta..incearca cu ceaiuri, masaj..copil la san..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, eu nu reusesc nicium sa tin pasul..
bebe meu doarme tare rau..asa ca eu sunt f obosita,de-abia de dprm vreo 2 ore noaptea. ziua cd am timp liber mai mananc..mai incerc sa atipesc..ies cu el afara si gata-i ziua, plus masa care al noi dureaza de numa..cu san, cu biberon..hei hei....iar seara incerc sa ma culc cat mai repede dupa el, ca pic de somn..ufffffff...uffffffff

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

victo, multa rabdare!! isi va regla si el programul de nani!! a mea de o saptamana si l-a reglat!deja ii stiu orele de papa. cateodata, rar, noaptea nu doarme intre 3-6 dar si aici are ore fixe....

ank, am vazut ca vb de carusel muzical, eu am luat unul din brancoveanu azi, foarte ieftin.

noi tot cu kk ne mai chinuim, iarasi nu face fara termometru sau supozitor. nici debridatul, nici ceaiul de musetel nu si-au facut efect. o sa incercam lactoza de la humana!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Mykidutza posteaza la alaptatul-help line, poate fetele de acolo te pot ajuta. Si a mea e foarte mancacioasa, vrea sa pape la ora, poate si mai des. Ce pot sa-ti spun, e ca am observat ca daca sanii sunt moi tot curge laptic

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Buna,
Ma inveti cum sa 'postez la alaptatul-help line'?Habar nu am.
Am inceput sa fiu cam agitata si nu reusesc sa mai pricep mai nimik.Parca as fi batuta in cap.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mykidutza, uite aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108447
Mult succes, o sa reusesti.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by mykidutza

quote:
Originally posted by adra_bell

Mykidutza posteaza la alaptatul-help line, poate fetele de acolo te pot ajuta. Si a mea e foarte mancacioasa, vrea sa pape la ora, poate si mai des. Ce pot sa-ti spun, e ca am observat ca daca sanii sunt moi tot curge laptic

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Buna,
Ma inveti cum sa 'postez la alaptatul-help line'?Habar nu am.
Am inceput sa fiu cam agitata si nu reusesc sa mai pricep mai nimik.Parca as fi batuta in cap.
Merci

linkul de la alaptat il gasesti la mine la semnatura. solutia consta in a lasa copilul la san cat si cand doreste. el iti va desfunda cel mai bine canalele (acei noduli de care vorbesti) si tot el va regla secretia in functie de ce/cat ii trebuie. nu ai de ce sa te stresezi. copiii au si puseuri de crestere. cand sug ff des la san. daca il lasi cat si cand vrea el, in cateva zile ti se va regla si secretia. hai la alaptat si vorbim acolo. daca nu te descurci postez eu mesajul tau acolo si iti dau linkul direct. vrei asa?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, eu nu am mai trecut demult pe aici, din lipsa de timp .Am crezut ca v-ati mutat la clubul scutecelor si chiar dimineata incercam sa va gasesc acolo, si nimic.Se pare ca avem aceeleasi probleme, adica nu laptic destul, nici al meu nu face caca decat odata la 2 zile, si atunci daca il stimulam cu o sonda, de dormit incepe sa doarme.
Nasterea a fost normala, Alex a luat nota10.Am sa scriu curand povestea.
va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

vin si eu sa ma laud cu bombilicul meu
[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/?saved=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by olim

vin si eu sa ma laud cu bombilicul meu
[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/?saved=1]

Olim - V-am admirat si noi pozele!Aveti o dulceaaata de baiat!Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii pe calea vietii!

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput