Mamici de noiembrie- decembrie (128)
Raspunsuri - Pagina 16
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RGE
DANY vreau sa spun ca si eu am patit-o de cateva ori dar dupa ce a dat tot afara bebe al meu s-a linistit si a dormit cateva ore bune..probabil au mancat mult prea mult...eu zic sa stai linistita se mai intampla..atata timp cat bebeii iau in greutate stiu ei ce stiu.
..noi am fost la slujba de 40 de saptamani..am scapat.
..fetelor vroiam sa va cer sfatul ..lui bebe i-au ramas multe hainute mici si am facut un pachet in care am pus si cateva jucarii, papitoaie ca noi avem destule...si ma gandeam sa le pun sub bradul de le Unirii am auzit ca acolo se strang cadouri pt copii..credeti ca ar ajuta si hainutele noastre?..sotul mi-a spus ca sunt multi bebelusi abandonati...sau aveti alta idee unde sa le las?..poate la o maternitate..nu stiu aveti vreo idee?..sau poate mai veniti si voi cu cateva hainute si facem un pachet mare mare...
------------------------
ROXANAde "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"
mersi de raspuns RGE!nu stiu cat si daca ia in greut
dar o sa imi iau si eu cantar curand si o sa vad cum sta treaba...cel mecanic e ok????felicitari pt frumosul gest cu cadoul pt copii saraci!eu zic ca nu e o idee rea cu pomul....alta idee nu am sa iti dau...

daca tot te-am "prins" pe aici
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
RGE spune:
DANY galactogilul il beau de la mine "idee" ca sa zic asa...nu mi l-a recomandat nimeni..am auzit la alte mamici..dar nu este un medicament asa canu trebuie sa ti-l recomande cineva..cat despre ceaiul de chimen si anason..eu fac ceaiul intr-o oala mare de ciorba cred ca are mai mult de 5 l si pun aproape toata punga din fiecare ..mai ramane putin pe fund pt inca o portie de ceai intr-o oala mai mica..eu il fac mai concentrat nu cred ca se pune chiar atat de mult dar m-am obisnuit cu gustul asta de rahat si beau in prostie ca vad ca lui bebe ii face tare bine nu are nici o treaba cu colici..daca se intampla sa nu beau 2-3 zile(am incercat) incepe imediat sa aibe crampe, se inroseste tot la fata cand papa.
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
..am si eu o problema mare
...pe mine dr nu ma lasa sa folosesc AC chiar daca sunt si speciale pt periaoda de alaptare ea nu ma lasa mai ales ca a vazut cat de mult am slabit si mi-a zis ca e pacat...acum partea cea mai nasoala e ca nu suport prezervativele..aveti vreo idee?...alta sugestie sau poate nu iau eu prezervativele care trebuie
..imi spuneti si mie din experienta vostra?..please..ajutati un om sarman![]()
...alta problema..VERGETURILE..care la mine din pacate sunt pe tot corpul..de la sani pana la calcaie..imbracata arat bestial dar dezbracata mi-e mie scarba de mine ..inca sunt roz si am inteles ca doar acum se mai poate face ceva...stie careva ceva despre terapia cu laser?..am inteles ca este nevoie de mai multe sedinte..as face si asta dar am auzit zvonuri cum ca reapar dupa vreo 2 ani....a incercat cineva..sau vreti sa incercati?
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
------------------------
"Doamne ajuta-ne!!"
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dany26
maine mergem si noi la dr si sper sa ne prescrie debridat...
eu de 2 zile am o pb care ma intristeaza rau...bb meu vomita si regurgiteaza cam des...pana azi fara jet dar azi de 2 ori cu jetvoi ati patit asa ceva???ce sa ii fac...mi-e mila ca in felul asta nu iiramane papa in stomac....
aaaaa si aseara a avut o ffff mare pofta de mancare...a sta 1 ora la tztza si 90 ml lapte praf
fetelor de bb doi sau unuma puteti ajuta?
14 Noiembrie 2007
si a mea mai vomita cu jet!!
eu i-am dat debridat fara sa imi recomande dr!!
bb a mea a dormit ieri toata ziua pana la 18.30 seara si deja ma gandeam ca noaptea o sa fiu "de garda", dar ...surpriza a dormit si toata noaptea, s-a trezit doar o data!!! ptiu-ptiu pe ea!! sa ramana asa!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
dany26 spune:
bb SI rge MERSI MULT INCA O DATA DE RASPUNSURI!!!!!!!1
14 Noiembrie 2007
ancadragoman spune:
Buna fetele
Am si eu o problema cu bb,ziua mananca din 2 in 2 ore si suge cate 45 de minute minim,iar noaptea se trezeste de 2 ori si suge la fel....am disperat stau toata ziua si alimentez...la voi este la fel????
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
RGE spune:
ANCUTZA???45 de minute???..si al meu mai vrea ziua cateodata din 2 in 2 ore dar al meu sta cate 10 minute la san atat....noaptea doarme in reprize de 4-5 ore...nu stiu ce sa zic..probabil fiecare copil e diferit...au pusee de crestere..nu ai ce face..
..si al meu astazi 3 ore numai am schimbat pampersi si i-am dat sa manance..cum il puneam la san, papa, facea caca, il schimbat si o luam de la capat.
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
------------------------
"Doamne ajuta-ne!!"
ancadragoman spune:
Rox ma gandeam ca poate nu mai este laptele bun si nu se satura ,dar noaptea nu avem probleme.o sa il sun pe dr sa vad ce spune.
anca
de
poze
povestea nasterii
nemary spune:
Anca Dragoman, te intreb aici, pt.ca subiectul legat de sp.Municipal vad ca nu scrie nimeni. Am vazut pe listuta pt.spital pt.mamica prospop de baie, gel de dus, burete, papuci de baie etc. chiar avem nevoie de toate lucrurile astea? adica... avem timp acolo de dus, daca stam 2-3 zile, nu ne putem spala la chiuveta pana la bust, ca toaleta intima am inteles ca oricum ti-o fac acolo asistentele. si exista dus in fiecare salon sau este unul comun?
mancacioasa bebelina ta, 45 min si mie mi se pare mult.
Mari
33+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Buna fetele
Am si eu o problema cu bb,ziua mananca din 2 in 2 ore si suge cate 45 de minute minim,iar noaptea se trezeste de 2 ori si suge la fel....am disperat stau toata ziua si alimentez...la voi este la fel????
ancade
poze
povestea nasterii
anca atata timp cat papa, ia in greutate, face nani si e linistita nu vad de ce iti faci pb. au si ei perioadele lor!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007

voi ati patit asa ceva???ce sa ii fac...mi-e mila ca in felul asta nu iiramane papa in stomac....