Mamici de noiembrie- decembrie (128)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutzule ce papusa mancacioasa ai! Va creste mare si mai frumoasa (daca e posibil).
BB papusa ta ce mai face?

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Buna tuturor,

Felicitari tuturor mamicilor care au nascus si succes viitoarelor..
As vrea sa ma treceti si pe mine pe lista cu bebelushi :)
Sunt posesoarea unui baietzel Radu Nicolae, s-a nascut pe 3 decembrie, 3270g, 49.5 cm, apgar 10, cezariana.
Va multumesc

Cristina 34+ Radu Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by nemary

Anca Dragoman, te intreb aici, pt.ca subiectul legat de sp.Municipal vad ca nu scrie nimeni. Am vazut pe listuta pt.spital pt.mamica prospop de baie, gel de dus, burete, papuci de baie etc. chiar avem nevoie de toate lucrurile astea? adica... avem timp acolo de dus, daca stam 2-3 zile, nu ne putem spala la chiuveta pana la bust, ca toaleta intima am inteles ca oricum ti-o fac acolo asistentele. si exista dus in fiecare salon sau este unul comun?

mancacioasa bebelina ta, 45 min si mie mi se pare mult.

Mari 33+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Iti raspund acolo la intrebari

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Ancutzule ce papusa mancacioasa ai! Va creste mare si mai frumoasa (daca e posibil).
BB papusa ta ce mai face?

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Multumim mult.
Tot nu spui ce ai in burtica?

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutzule nici acu nu stiu si tot nu vreau sa stiu (mai ales ca mai e putin). Aseara am fost la dr si statea si ea cu grija sa nu o ia gura pe dinainte Am stresat-o ca nu vreau sa stiu ce e Pe 3 ianuarie am programata cezariana

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Pe 3 ianuarie??????
Na ca m-au luat emotiile.
Capoasa mai esti si nu ai deloc mila de mine

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCUTZA mama tu la contraceptie te-ai gandit?..ca si tu alaptezi.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Da normal,ca totusi vreaui si eu sex anul asta,sapt viitoare merg la dr si o sa imi dea anticonceptionale ca am vb cu el despre asta cand am nascut

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Eu pe 20 merg la control, o sa vb cu dr. atunci despre AC. Am inteles ca sunt unele cu concentratie mica de estrogen care sunt permise daca alaptezi.
Noi ne tot chinuim cu colicii, si mai avem si o raceala de care inca nu am scapat! Dormim ziua mult...si cate 4 ore legate, iar noaptea...stam treji!spre disperarea parintilor, mai alea ca tati merge dimineata la servici.

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, sry..nu am timp sa citesc din urma..

am repetat analizele, au iesit bine de data asta transaminazele.puiu e insa un pic anemic. las ca nu-i asa mare bai.

o intrebare am pt mamici.pleeeeeaseeeeeeeee

fetelor care le mai dati si completare..cat le dati? eu la 6 saptamani ii dau 60 ml completare plus ce mai suge el..unde e f relativ..de la 20 ml..la 100 ml, in fctie de cat ii e de somn.

iar pt colici? sab simple asta nu funct la noi. am incercat de 2 ori si niciun efect.o sa cumpar azi bonisan.am inteles ca e si natural.ati folosit?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput