Mamici de noiembrie- decembrie (128)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

hello fete dragi!!!

dany, si la mine incepe sa dea rezultate lactoza humana!! azi a facut singurica!! s-a chinuit putin, dar putin fata de pana acuma cand o mai chinuiam si eu cu termometru sau supozitor. deci chiar e bun!!
bb a mea a dormit toata ziua azi, si azi noapte s-a trezit doar o data!! cred ca se pregateste pt petrecerea de botez, sa poata sta treaza.....
noi facem bradul acuma!! de abia astept sa ii fac poze sub brad!!!

eu joi merg la controlul de 6 sapt!! sper sa fie ok si sa nu ma certe dr ca am..."pacatuit"....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

mersi bb!!!
petrecere frumoasa la botez, cand este?!!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

noi ne luptam cu gazele, am incercat si Bonnisan si Sabsimplex si acum am trecut pe Debridat. Singurul efect pana acum e ca face kk mai rar si mai mult...

in schimb in brate doarme dusa, n-o mai doare nimic...

mami de Sophia

cata pauza/zile ai facut intre cele 3 medicamente???

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany2007

Buna fetelor !
Sunt f fericita in sfarsit am si eu laptic....si Luca e incantant ,e in stare sa pape non-stop.
V-am pus o poza cu el pe mail.
Sa imi spuneti daca va place puiutul meu....

Dana 37+ Luca-Rares
AMR - 3 Saptamani de stat in burtica la mami.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

bravo dany !!!!!!!!!FELICITARIIII!!!!!!e o veste f bunapofta buna lui LUCA!!!!!!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza si de la noi.
anne - si a mea la o saptamana se trezea de 2 ori/noapte si peste zi manca putin si adormea la san de n-o mai trezeai nici cu tunul! probabil din cauza icterului...
bb - cand aveti botezul?
de unde ma plangeam ca nu face decat cu supozitor, ieri a facut de 3 ori...mi-era sa nu dam in diaree...
in rest e o obraznica, cand e in brate nu o doare nimik!
cam atat despre noi.
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitz78

neatza si de la noi.
anne - si a mea la o saptamana se trezea de 2 ori/noapte si peste zi manca putin si adormea la san de n-o mai trezeai nici cu tunul! probabil din cauza icterului...
bb - cand aveti botezul?
de unde ma plangeam ca nu face decat cu supozitor, ieri a facut de 3 ori...mi-era sa nu dam in diaree...
in rest e o obraznica, cand e in brate nu o doare nimik!
cam atat despre noi.
pupici.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

exact la fel am patit si noi din cauza icterului

i-ai dat ceva anume pt kk singura???

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

dany - eu ii dau in continuare debridat pentru colici. nu stiu daca de la el a inceput sa faca ca ii dau de aproape 2 saptamani. eu sper sa se regleze acum de la sine.
stefi - ce faci mama? tot pe baricade????

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

DAAAA!!!...asteptam...

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore..?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitz78

dany - eu ii dau in continuare debridat pentru colici. nu stiu daca de la el a inceput sa faca ca ii dau de aproape 2 saptamani. eu sper sa se regleze acum de la sine.
stefi - ce faci mama? tot pe baricade????

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

maine mergem si noi la dr si sper sa ne prescrie debridat...
eu de 2 zile am o pb care ma intristeaza rau...bb meu vomita si regurgiteaza cam des...pana azi fara jet dar azi de 2 ori cu jetvoi ati patit asa ceva???ce sa ii fac...mi-e mila ca in felul asta nu iiramane papa in stomac....
aaaaa si aseara a avut o ffff mare pofta de mancare...a sta 1 ora la tztza si 90 ml lapte praf

fetelor de bb doi sau unuma puteti ajuta?

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

ce pustiuuuuuuuuuuuuuuu......e pe aici

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY vreau sa spun ca si eu am patit-o de cateva ori dar dupa ce a dat tot afara bebe al meu s-a linistit si a dormit cateva ore bune..probabil au mancat mult prea mult...eu zic sa stai linistita se mai intampla..atata timp cat bebeii iau in greutate stiu ei ce stiu.
..noi am fost la slujba de 40 de saptamani..am scapat.
..fetelor vroiam sa va cer sfatul ..lui bebe i-au ramas multe hainute mici si am facut un pachet in care am pus si cateva jucarii, papitoaie ca noi avem destule...si ma gandeam sa le pun sub bradul de le Unirii am auzit ca acolo se strang cadouri pt copii..credeti ca ar ajuta si hainutele noastre?..sotul mi-a spus ca sunt multi bebelusi abandonati...sau aveti alta idee unde sa le las?..poate la o maternitate..nu stiu aveti vreo idee?..sau poate mai veniti si voi cu cateva hainute si facem un pachet mare mare...

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput