Mamici de noiembrie- decembrie (128)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Ank83

bravo BB pentru KK lui Iasmi.Ieri Raul dupa atata timp a facut singur de 2 ori.

Ank Raul 17.10.2007

woww sa o tina tot asa!!! e flacau mare de acuma!!!

ank era coada cand ti-ai depus actele pt indemnizatie???

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Buna fetelor !
Sunt f fericita in sfarsit am si eu laptic....si Luca e incantant ,e in stare sa pape non-stop.
V-am pus o poza cu el pe mail.
Sa imi spuneti daca va place puiutul meu....

Dana 37+ Luca-Rares
AMR - 3 Saptamani de stat in burtica la mami.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bravo dany...papal-ar mama de frumusel....ma bucur pt. voi... va urez multa sanatate

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

quote:
Originally posted by dany26

g24 of si al meu bb are colicimi-e asa mila de el mai ales ca din cauza scremutului da laptele afarasi eu ii dau bonisa si apoi o sa increc sab simplex dar ar trebui sa facem pauza intre ele de cateva zile oare???
bb tau e si constipat???

fetelor voi la cat timp dati supoz bb-ilor constipati???ca al meu de 4 zile nu mai face singursi i-am pus supos o data la 48 ore apoi la 24 ore...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!

si la noi se intampla la fel cu lapticul....il da afara cand se screme si se agita din cauza durerilor. kk face singurica dupa ce se screme ceva timp cam de 3 ori pe zi. intre picaturi nu trebuie facuta pauza.

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by slimatei

bravo dany...papal-ar mama de frumusel....ma bucur pt. voi... va urez multa sanatate

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Multumim... !
Toata lumea zice ca suntem scumpici.

Dana 37+ Luca-Rares
AMR - 3 Saptamani de stat in burtica la mami.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

pai sa stii ca e asa sa fiti mandri...eu ma bucur pt. tine din toate punctele de vedere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Mamici cu bebei mai mari, cand aveau o saptamana cam cat dormeau intre mese? Noaptea de cate ori se trezeau?

MAMI DE IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Dany sa iti traiasca odorul...e un scump pupici si salutari de la toata gasca de bebei de pe forum... .
Al meu la o saptamana cam papa si dormea .. foarte putin statea treaz.Noaptea se trezea de 2 ori.

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

buna dimineata! poftiti la o

dany, scump tare baietelul vostru! sa va traiasca....si sa ai cat mai mult laptic!

Anne, la o saptamana trebuia sa o trezesc eu sa ii dau sa pape ca ea ar fi dormit nonstop.

Stefania, vreo veste? punem la treaba?

Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

neata si din nou.................

nu...nik..nici o miscare.....

vazand ca eu nu dau nici un semn de nimic..si de fiecare data cand vb..si ma intreaba ce fac..eu spun mereu...bine...ieri ma suna nasa noastra de cununie si ma intreaba.... ce faci...? cum stai?.... eu ii spun....bine.....la care ea ma intreaba inca stai bine..?bine ca mi-am dat seama ca nu vroia sa stau rau.... dar s-astepta sa...ce se asteapta toata lumea...si bb nik....

Mergi la inceput