Mamici de noiembrie- decembrie (128)
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
Gabi dai bataie la
...Doamne ce pofta imi faci
.
Asteptam poze de la botez
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
slimatei spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
Buna,
La fel s-a intamplat si la mine cu pata maronie (si in plus, era gelatinoasa). Nu am intrat in panica pt ca a aparut in noaptea de dupa controlul ginec. (mai ales ca ma duruse mult in momentul tuseului). Daca ar fi fost ceva mai mult, m-as fi speriat, dar asa, a aparut doar o data si dupa ce m-am schimbat, nici urma (deci a fost doar o miiica parte din dop). Senzatia cu largitul bazinului o am si eu, ba chiar dureri cand merg. Nici eu nu stiu ce-s alea contractii, stiu doar ca mi se face efectiv ca o piatra burtica (o data la 1-2 ore si ma tine asa vreo 5 min.)
Ramona: sapt. -39 (Vlad)
mersi mult
...deci e normal...ma bucur ca nu sunt singura...mai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
g24hit spune:
ba da Ancutza, ii dau Bonnisan.o sa-i mai dau o zi doua sa vad daca incepe sa o ajute daca nu o sa trec pe sab simplex.eu am scos-o doar pe balcon ca aici preotul iti citeste doar cand nu mai ai lohii si n-am vrut sa ies pana nu facem totul asa cum trebuie.sapt asta sper sa ies si eu. caruciorul meu e fara landou fara portbebeu si ma gandeam ca daca o imbrac in salopeta si o invelesc intr-o paturica groasa nu o sa-i fie frig....
slimatei spune:
quote:
Originally posted by ram0nicaquote:
Originally posted by catus76_ro
nici eu n-am avut mari arsuri....doar cateva zile puse cap la cap
burtica se face piatra cateodata...da nu-i bai!
Buna,
Si la mine se face burtica piatra, dar e un pic dureros. Pe tine nu te doare chiar deloc?
....
quote:
Originally posted by ram0nicaquote:
Originally posted by creem
Pupici la toate fetele. Gravidutzele noastre ce mai fac? Mai aveti putin si o sa va tineti si voi puiutii in brate, sa vedeti ce senzatii minunate sunt! Sa fiti curajoase si sa ganditi pozitiv!fericita de
[b]MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
Eu am inceput sa am niste emotii... de nu ma lasa sa dorm noaptea si atunci cand reusesc visez numa' nazdravanii: ba ca mi se rupe apa si nu gasesc nici un taxi (sau iubitelul e blocat in trafic); sau ca ajung noaptea la spital si nu ma baga nimeni in seama pt ca medicul care ma urmareste ar fi cumva plecat din oras. Numa' de "bine" visez :)).
Eu fac tot posibilul sa-mi ocup mintea numa' cu lucruri pozitive si sa fiu optimista, da' mai "uit" cateodata si mi se face frica de momentul X. Sper din tot sufletul ca peste o saptamana, cand ar fi termentul, (citind ce am scris aici) sa rad cu gura pana la urechi de toate temerile... :)
am si eu vise din-astea...
mai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
g24hit spune:
ce bine de voi care puteti sa
. eu astept cele 6 sapt dar tare mi-e teama ca nu o sa am verde....eu am avut si colul rupt si s-a intins ruptura si la un perete al vaginului...greu...poate voi avea timp sa va povestesc odata tot...si noi n-am mai facut nimic de cand aveam doua luni....offfff
dany26 spune:
g24 of si al meu bb are colici
mi-e asa mila de el mai ales ca din cauza scremutului da laptele afara

si eu ii dau bonisa si apoi o sa increc sab simplex dar ar trebui sa facem pauza intre ele de cateva zile oare???
bb tau e si constipat???
fetelor voi la cat timp dati supoz bb-ilor constipati???ca al meu de 4 zile nu mai face singur
si i-am pus supos o data la 48 ore apoi la 24 ore...
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
bb_yasmi spune:
hello fete dragi!!!
ane bine ai revenit!!
dany, si la mine incepe sa dea rezultate lactoza humana!! azi a facut singurica!! s-a chinuit putin, dar putin fata de pana acuma cand o mai chinuiam si eu cu termometru sau supozitor. deci chiar e bun!!
bb a mea a dormit toata ziua azi, si azi noapte s-a trezit doar o data!! cred ca se pregateste pt petrecerea de botez, sa poata sta treaza.....![]()
![]()
noi facem bradul acuma!! de abia astept sa ii fac poze sub brad!!!![]()
![]()
eu joi merg la controlul de 6 sapt!! sper sa fie ok si sa nu ma certe dr ca am..."pacatuit"....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
aa si a inceput sa pape la 4-5 ore!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Ank83 spune:
bravo BB pentru KK lui Iasmi.Ieri Raul dupa atata timp a facut singur de 2 ori.
Azi noapte a facut nani dela 11.30 la 6 dimineata.M-am trezit eu si el sforaia in patut
... daca ar fi asa in fiecare noapte 
Ank
Raul
17.10.2007
mihuta spune:
noi ne luptam cu gazele, am incercat si Bonnisan si Sabsimplex si acum am trecut pe Debridat. Singurul efect pana acum e ca face kk mai rar si mai mult...
in schimb in brate doarme dusa, n-o mai doare nimic...
mami de Sophia