Mamici de noiembrie- decembrie (128)
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
Gabi dai bataie la ...Doamne ce pofta imi faci.
Asteptam poze de la botez
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
slimatei spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
Buna,
La fel s-a intamplat si la mine cu pata maronie (si in plus, era gelatinoasa). Nu am intrat in panica pt ca a aparut in noaptea de dupa controlul ginec. (mai ales ca ma duruse mult in momentul tuseului). Daca ar fi fost ceva mai mult, m-as fi speriat, dar asa, a aparut doar o data si dupa ce m-am schimbat, nici urma (deci a fost doar o miiica parte din dop). Senzatia cu largitul bazinului o am si eu, ba chiar dureri cand merg. Nici eu nu stiu ce-s alea contractii, stiu doar ca mi se face efectiv ca o piatra burtica (o data la 1-2 ore si ma tine asa vreo 5 min.)
Ramona: sapt. -39 (Vlad)
mersi mult...deci e normal...ma bucur ca nu sunt singura...
mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
g24hit spune:
ba da Ancutza, ii dau Bonnisan.o sa-i mai dau o zi doua sa vad daca incepe sa o ajute daca nu o sa trec pe sab simplex.eu am scos-o doar pe balcon ca aici preotul iti citeste doar cand nu mai ai lohii si n-am vrut sa ies pana nu facem totul asa cum trebuie.sapt asta sper sa ies si eu. caruciorul meu e fara landou fara portbebeu si ma gandeam ca daca o imbrac in salopeta si o invelesc intr-o paturica groasa nu o sa-i fie frig....
slimatei spune:
quote:
Originally posted by ram0nicaquote:
Originally posted by catus76_ro
nici eu n-am avut mari arsuri....doar cateva zile puse cap la cap
burtica se face piatra cateodata...da nu-i bai!
Buna,
Si la mine se face burtica piatra, dar e un pic dureros. Pe tine nu te doare chiar deloc?
....
quote:
Originally posted by ram0nicaquote:
Originally posted by creem
Pupici la toate fetele. Gravidutzele noastre ce mai fac? Mai aveti putin si o sa va tineti si voi puiutii in brate, sa vedeti ce senzatii minunate sunt! Sa fiti curajoase si sa ganditi pozitiv!
fericita de [b]MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
Eu am inceput sa am niste emotii... de nu ma lasa sa dorm noaptea si atunci cand reusesc visez numa' nazdravanii: ba ca mi se rupe apa si nu gasesc nici un taxi (sau iubitelul e blocat in trafic); sau ca ajung noaptea la spital si nu ma baga nimeni in seama pt ca medicul care ma urmareste ar fi cumva plecat din oras . Numa' de "bine" visez :)).
Eu fac tot posibilul sa-mi ocup mintea numa' cu lucruri pozitive si sa fiu optimista, da' mai "uit" cateodata si mi se face frica de momentul X. Sper din tot sufletul ca peste o saptamana, cand ar fi termentul, (citind ce am scris aici) sa rad cu gura pana la urechi de toate temerile... :)
am si eu vise din-astea...
mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
g24hit spune:
ce bine de voi care puteti sa. eu astept cele 6 sapt dar tare mi-e teama ca nu o sa am verde....eu am avut si colul rupt si s-a intins ruptura si la un perete al vaginului...greu...poate voi avea timp sa va povestesc odata tot...si noi n-am mai facut nimic de cand aveam doua luni....offfff
dany26 spune:
g24 of si al meu bb are colicimi-e asa mila de el mai ales ca din cauza scremutului da laptele afarasi eu ii dau bonisa si apoi o sa increc sab simplex dar ar trebui sa facem pauza intre ele de cateva zile oare???
bb tau e si constipat???
fetelor voi la cat timp dati supoz bb-ilor constipati???ca al meu de 4 zile nu mai face singursi i-am pus supos o data la 48 ore apoi la 24 ore...
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
bb_yasmi spune:
hello fete dragi!!!
ane bine ai revenit!!
dany, si la mine incepe sa dea rezultate lactoza humana!! azi a facut singurica!! s-a chinuit putin, dar putin fata de pana acuma cand o mai chinuiam si eu cu termometru sau supozitor. deci chiar e bun!!
bb a mea a dormit toata ziua azi, si azi noapte s-a trezit doar o data!! cred ca se pregateste pt petrecerea de botez, sa poata sta treaza.....
noi facem bradul acuma!! de abia astept sa ii fac poze sub brad!!!
eu joi merg la controlul de 6 sapt!! sper sa fie ok si sa nu ma certe dr ca am..."pacatuit"....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
aa si a inceput sa pape la 4-5 ore!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Ank83 spune:
bravo BB pentru KK lui Iasmi.Ieri Raul dupa atata timp a facut singur de 2 ori.
Azi noapte a facut nani dela 11.30 la 6 dimineata.M-am trezit eu si el sforaia in patut ... daca ar fi asa in fiecare noapte
Ank Raul 17.10.2007
mihuta spune:
noi ne luptam cu gazele, am incercat si Bonnisan si Sabsimplex si acum am trecut pe Debridat. Singurul efect pana acum e ca face kk mai rar si mai mult...
in schimb in brate doarme dusa, n-o mai doare nimic...
mami de Sophia