Mamici de noiembrie- decembrie (128)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by slimatei

bravo roxana te felicit...cat despre cavaler..e mare deacum..ce mai..

lala eu stiam ca dopul e insotit de o surgere gelatinoasa...si firisoare de sange..dar stai un pic sa ma explic...

am gasit doar o pata maronie..nu roz...dar nu s-a mai repetat...ametelile cred ca erau de la emotii..caci dupa ce am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea au disparut... in schimb nustiu ce-s alea contractii..dar sigur nu scap fara ele..si inca ceva..nustiu nici ce inseamna sa fii dilatata..dar am asa o semzatie..ca mi s-a largit bazinul..nu mai pot sta in picioare..si de mers..abia pot face cativa pasi...
mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Buna,
La fel s-a intamplat si la mine cu pata maronie (si in plus, era gelatinoasa). Nu am intrat in panica pt ca a aparut in noaptea de dupa controlul ginec. (mai ales ca ma duruse mult in momentul tuseului). Daca ar fi fost ceva mai mult, m-as fi speriat, dar asa, a aparut doar o data si dupa ce m-am schimbat, nici urma (deci a fost doar o miiica parte din dop). Senzatia cu largitul bazinului o am si eu, ba chiar dureri cand merg. Nici eu nu stiu ce-s alea contractii, stiu doar ca mi se face efectiv ca o piatra burtica (o data la 1-2 ore si ma tine asa vreo 5 min.)

Ramona: sapt. -39 (Vlad)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Anca, ieri am cumparat si eu Bonisan si am inceput sa-i dau, preventiv.
Maine vine preotul sa ne citeasca si miercuri vine pediatra sa ne vada. Tot ieri amcumparat un cantar si vreau sa o cantaresc o data pe saptamana si sa-mi notez evolutia.
Cand voi avea mai mult timp intru sa va povestesc cum a fost la nastere. Oricum, operatia a fost mult mai usoara decat ma asteptam.

MAMI DE IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Este f bine asa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

slimatei, mult succes!!!! Stai linistita, nu te agita, totul va fi bine!

MAMI DE IOANA

Mergi la inceput

Mami de Ioana ce faci?

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Bine, mami de Maria Alexandra. Ti-am scris pe pag. 11.

MAMI DE IOANA

Mergi la inceput

Sa ii dai ca poate nu face colici.
Ati iesit afara la aer?

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare

Ancutza ce noroc pe voi ca nu aveti colici!! micuta mea a fost f agitata astazi, o doare burtica...a dormit doar o jumatate de ora, acum a mai papat putin si a adormit sper sa doarma mai mult. tu cat de gros o imbraci pe Maria cand iesiti afara? o pui in carucior cu landou sau fara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

fetele..m-am intors de la control. totul e ok, mi-a dat unda verde...cica din seara asta...acum om vedea.
sunt bucuroasa ca totul e bine cu operatia, mai am putin si se inchide de tot.a mai ramas doar un pic de carnita vie, de 2 mm.mi-a zis sa fac si exercitii pentru burtica.
in rest, eliza creste, sambata avem botez..intram si noi in randul crestinilor.
va pupic pe toate si pe toti!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Eni cand o scot afara ii dau un rand de hainute de casa,o bag intr-un costum mai gros si in portbebeu .Nu am landou la carut. Nu ii dai nimic de colici?

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput