Mamici de noiembrie- decembrie (128)
Raspunsuri - Pagina 12
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by slimatei
bravo roxana te felicit...cat despre cavaler..e mare deacum..ce mai..
lala eu stiam ca dopul e insotit de o surgere gelatinoasa...si firisoare de sange..dar stai un pic sa ma explic...
am gasit doar o pata maronie..nu roz...dar nu s-a mai repetat...ametelile cred ca erau de la emotii..caci dupa ce am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea au disparut... in schimb nustiu ce-s alea contractii..dar sigur nu scap fara ele..si inca ceva..nustiu nici ce inseamna sa fii dilatata..dar am asa o semzatie..ca mi s-a largit bazinul..nu mai pot sta in picioare..si de mers..abia pot face cativa pasi...
mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
Buna,
La fel s-a intamplat si la mine cu pata maronie (si in plus, era gelatinoasa). Nu am intrat in panica pt ca a aparut in noaptea de dupa controlul ginec. (mai ales ca ma duruse mult in momentul tuseului). Daca ar fi fost ceva mai mult, m-as fi speriat, dar asa, a aparut doar o data si dupa ce m-am schimbat, nici urma (deci a fost doar o miiica parte din dop). Senzatia cu largitul bazinului o am si eu, ba chiar dureri cand merg. Nici eu nu stiu ce-s alea contractii, stiu doar ca mi se face efectiv ca o piatra burtica (o data la 1-2 ore si ma tine asa vreo 5 min.)
Ramona: sapt. -39 (Vlad)
Anne_Ma spune:
Anca, ieri am cumparat si eu Bonisan si am inceput sa-i dau, preventiv.
Maine vine preotul sa ne citeasca si miercuri vine pediatra sa ne vada. Tot ieri amcumparat un cantar si vreau sa o cantaresc o data pe saptamana si sa-mi notez evolutia.
Cand voi avea mai mult timp intru sa va povestesc cum a fost la nastere. Oricum, operatia a fost mult mai usoara decat ma asteptam.
MAMI DE IOANA
Anne_Ma spune:
slimatei, mult succes!!!! Stai linistita, nu te agita, totul va fi bine!
MAMI DE IOANA
ancadragoman spune:
Mami de Ioana ce faci?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
ancadragoman spune:
Sa ii dai ca poate nu face colici.
Ati iesit afara la aer?
poze
povestea nasterii
g24hit spune:
salutare
Ancutza ce noroc pe voi ca nu aveti colici!! micuta mea a fost f agitata astazi, o doare burtica...a dormit doar o jumatate de ora, acum a mai papat putin si a adormit sper sa doarma mai mult. tu cat de gros o imbraci pe Maria cand iesiti afara? o pui in carucior cu landou sau fara?
gabitz78 spune:
fetele..m-am intors de la control. totul e ok, mi-a dat unda verde...cica din seara asta...acum om vedea.
sunt bucuroasa ca totul e bine cu operatia, mai am putin si se inchide de tot.a mai ramas doar un pic de carnita vie, de 2 mm.mi-a zis sa fac si exercitii pentru burtica.
in rest, eliza creste, sambata avem botez..intram si noi in randul crestinilor.
va pupic pe toate si pe toti!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
ancadragoman spune:
Eni cand o scot afara ii dau un rand de hainute de casa,o bag intr-un costum mai gros si in portbebeu .Nu am landou la carut. Nu ii dai nimic de colici?
poze
povestea nasterii