Mamici de noiembrie- decembrie (128)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Ne primiti si pe noi in formatie 1+1 ?
In primul rand multumim mult pt. urari, ne-au fost de folos.
Am ajuns vineri acasa si suntem foarte cumintele. Papam si dormim.
Va pe obrajori si va dorim multa sanatate.

MAMI DE IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna
Profit si eu ca doarme bb si intru sa salut gravidutele si mamaicile,sa pup bebelusii si sa felicit noile mamici.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

pufu, adina multumesc din suflet..daci sa stau linistita..da' ceea ce ma nelinistea mai mult.. era ca....cum asa deodata ma dor oasele bazinului... de la pata de dimineata..caci pana acum parca nu am mai avut asa ceva...de asta ma speriam mai mult...bine ca imi doresc sa plec la spital cu dilatatie maxima...si sa nasc imediat..cine nu vrea.....poate totul provine din mintea mea.... am sa incerc sa-mi dau o calmata...si sa ma linistesc..ma bag in patutz si oi vede ce se intampla dupa...

adina multa sanatate...

anne ma..bine ati revenit sanatosi in aceasta formula...zi'ne mai multe ...

anca doar atat ne spui..?

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Pai va mai spun dar nu stiu ce.
Tu mai poti?

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Pai va mai spun dar nu stiu ce.
Tu mai poti?

poze

povestea nasterii

pai ce mai face maria...cum se comporta..si tati cum e cu ea... eu cateodata ma intreb oare cum o sa fie relatia cu ta'su.. adica relatia dintre ei doi dar dintre noi doi sau dintre noi trei.... oricum aduce schimbare... da' inca ma framanta ca nustiu ce...si cum....

de putut inca mai pot..in sfarsit am inceput sa ma mai linistesc... acum incerc sa ma bag si in patutz tragem si-un pui de somn..poate imi sar gargaunii...

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Pai Maria este o cuminte ,manaca si doarme f bine ,nu este morocanoasa,nu are colici si din cand in cand mai trage si ea asa de control o tura de plans.
Tati eszte topit dupa ea si ea dupa el ca at cand il aude intoarce capul si tace imediat,dar nu prea are timp sa stea cu noi ca vine f tarziu si ea de obicei doarme atunci
Cat mai ai?

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

pai cine stie...termenul e miercuri-joi....dar..cine stie...cu sperietura de azi....

Mergi la inceput

Miercuri -joi acum?????????
Pe cine anunti cu sms?

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

stai linistita ca anunt..nu va las neinformate..oricum prima de a pleca la spital...va scriu eu cu manutza mea chiar daca va fi noapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

[quote]Originally posted by slimatei

bravo roxana te felicit...cat despre cavaler..e mare deacum..ce mai..

lala eu stiam ca dopul e insotit de o surgere gelatinoasa...si firisoare de sange..dar stai un pic sa ma explic...

am gasit doar o pata maronie..nu roz...dar nu s-a mai repetat...ametelile cred ca erau de la emotii..caci dupa ce am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea au disparut... in schimb nustiu ce-s alea contractii..dar sigur nu scap fara ele..si inca ceva..nustiu nici ce inseamna sa fii dilatata..dar am asa o semzatie..ca mi s-a largit bazinul..nu mai pot sta in picioare..si de mers..abia pot face cativa pasi...

Buna,
La fel s-a intamplat si la mine cu pata maronie (si in plus, era gelatinoasa). Nu am intrat in panica pt ca a aparut in noaptea de dupa controlul ginec. (mai ales ca ma duruse mult in momentul tuseului). Daca ar fi fost ceva mai mult, m-as fi speriat, dar asa, a aparut doar o data si dupa ce m-am schimbat, nici urma (deci a fost doar o miiica parte din dop). Senzatia cu largitul bazinului o am si eu, ba chiar dureri cand merg. Nici eu nu stiu ce-s alea contractii, stiu doar ca mi se face efectiv ca o piatra burtica (o data la 1-2 ore si ma tine asa vreo 5 min.)

Ramona: sapt. -39 (Vlad)

Mergi la inceput