Mamici de noiembrie- decembrie (128)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mamicilor ..aveti experienta dati-va cu parerea..linistiti-ma..va rog....ce tb sa fac prima de toate....ca mi-e imi vine sa o iau la fuga da cred ca vine dupa mne..nu cred ca scap......odata si odata tot tb sa se intample..mi se pare ca ma doare si burtica..ca la ciclu....

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Eu n-am experienta, dar zic sa te linistesti ca mai dureaza

Arunca morcovii aia pe fereastra si concentreaza-te pe ceva placut: de exemplu ce bine ca vine bebelina, ca de mult o astepti... vorbeste cu ea....

Cand se intampla ceva mai "interesant" gen contractii regulate, rupt apa... fugutza la spital. E aproape de tine, nu?

Tin pumnii si curaj (cum zicem noi curaj gaina ca te tai )

Anka AMR 10 zile !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Stefania chestia maronie este dopul asa incat ai intrat in linie dreapta , bafta multa mamico !!!

Anka mi-am pus in bagaj efecte personale ( lenjerie, ciorapi , creme, farduri, papuci , prosop ) , preventiv un pachet mare de vata, tampoane, garmastan, mameloane de silicon, o suzeta, un bibe mic ( 30 ml), un halat.
Am mai pus agenda lui bebe ( am avut si la Bogdan ) si a fost frumos peste ani sa citesc ce am scris despre el in spital , plus apoi tot anul tot ce a facut ( de la ce a mancat pana la prima maseluta ).
Mai ramane sa pun actele, telefon, incarcator si bani

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Mersic Lala cam asa ma gandisem si eu numai ca nu le-am pus efectiv intr-o geanta.
Parca mai aman momentul daca nu impachetez . As vrea sa fie cuminte Andrei si sa respecte data de rende-vous.

Buna idee cu agenda, am avut pe perioada sarcinii dar uitasem sa o trec pe listuta.

O zi excelenta si tie !

Anka AMR 10 zile !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

ce fac fetele?

Noi suntem cuminti astazi. Dormim . Iar azi noapte - pentru prima oara- a dormit de la 10.30 la 4.30, asa ca am reusit si eu sa ma odihnesc putin.
In rest, cam acelasi program.

Daca intereseaza pe cineva cu bb mai micut (decat Kara) am un pachet neinceput de scutece de la Happy New Born pe care le-am primit ieri de la nasi si pe care le donez pentru ca noi suntem mari acum si nu mai incapem in scutecele asa de mici.
Poate e de folos cuiva aceasta informatie. Vedem noi cum facem.
Dany2007 stiu ca tu stai pe langa mine, poate lui Luca ii sunt inca bune.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

salutare si de la noi.
vali - sa-ti traiasca printesa si sa fiti sanatoase amandoua si fericite.pupici.
am o veste mare: S-A CACAT!!!!!!singurica...ieri dupamasa si azi noapte...asa ca eu sper ca se regleaza...
acum plec la controlul de 6 saptamani..sunt curioasa ce-mi zice. azi a fost cam agitata si a vrut mancare tot timpul...nu stiu de ce.
ma duc sa ma imbrac.
va pup.
multa sanatate si o zi buna tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Neatza!.. mamici, bebici si gravidutze ..noi suntem la firma..l-am plimbat pe ursuletul meu cu bmw-ul..ii place mult de tot..mai ales daca ascultam si muzica e cel mai cuminte copil din lume..noi am crescut ..suntem barbati..ne intelegem bine .de minune dar numai sa stea mami sa-l pazeasca sa nu-l ia nimeni in brate ca altfel mi-l dau peste cap....sambata tati m-a alergat si nu am scapat de el..m-am impiedicat si a rezultat o partida de iubi mult...e chiar mai bine ca inainte de sarcina,..nu-mi vine sa cred..se poate asa ceva?...calculatorul meu e plini de virusi si iar nu-l mai pot deschide asa ca am trecut pe la firma sa fac bradutul si sa va salutam...sper in maxim 2 zile sa rezolv cu cal ca daca nu il arunc de la 4...in loc de artificii de revelion..v-am pupacit pe toate numai bine si sanatate!!

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bravo roxana te felicit...cat despre cavaler..e mare deacum..ce mai..

lala eu stiam ca dopul e insotit de o surgere gelatinoasa...si firisoare de sange..dar stai un pic sa ma explic...

am gasit doar o pata maronie..nu roz...dar nu s-a mai repetat...ametelile cred ca erau de la emotii..caci dupa ce am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea au disparut... in schimb nustiu ce-s alea contractii..dar sigur nu scap fara ele..si inca ceva..nustiu nici ce inseamna sa fii dilatata..dar am asa o semzatie..ca mi s-a largit bazinul..nu mai pot sta in picioare..si de mers..abia pot face cativa pasi...bineinteles caci dim... am incercat sa merg la spital... am luat analizele sotului (a tb sa faca si el ca sa poata asista la nastere)dar in acele momente..mi-a trecut de toate..parca nu mai aveam nimic..si ma simteam lejera..ca un fulg... asa ca nu am indraznit sa urc la sala de nasteri(ginec)...sa ma vada dr....stiu ca poate am facut o prostie...dar nu vreau sa fac o figura si sa ma trimita acasa...cu coada intre picioare..si sa-mi zica sa revin cand oi avea...ceva mai serios... oricum maine am monitorarea..poate s'or vedea maine ceva contractii caci pana acum nu au observat nimic..si eu nustiu cum sunt..se poate naste fara ele... sau fara sa-mi dau seama ca sunt ...? bebelina se misca intr-una si cateodata e dureros...dar nu ma face sa cred ca sunt contractii ..ci doar faptul ca se misca ea...ce stiu eu ..poate limita mea de durere e mai mare asa incat eu suport fara sa-mi dau seama...habar n-am cum tb sa procedez......sper ca nu v-am plictisit..si daca vreti sa ma mai ajutati ..avand in vedere ceea ce v-am spus acum...

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Stefania, nu stiu daca mai esti pe acolo.
In ce priveste contractiile, acum pot sa iti spun ca nici eu nu am avut inainte de nastere, am mers sa imi provoace nasterea si doar atunci am aflat...insa atunci am stiut ca alea is, asa ca nu iti face probleme ca nu o sa stii..

------------------------
Flory de Joshua Raphael

God brought you in our life

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

va multumesc pentru gandurile bune. Azi credca sunt pe drumul cel bun. Tot rau imi e, dar mai bine ca in zilele trecute. Antibioticele isi fac efectul

Stefi,n-ai de ce sa sa fii speriata. Daca e numai opata mica maronie poate sa se fi scurtat colul s-au inmuiat, si atunci pot aparea pete. Insa din pacate nu da asta nici o informatie desre cand va incepe nasterea. In zilele urmatoare,peste o saptamana, nu se stie.!
Este normal sa te simti largita in bazin, asta are de-a face cu oasele bazinului, nu cu dilatatia.
Si nu s-a nascut inca nici un copil fara contractii de nastere, dureroase - cel putin nu natural, vreau sa zic. Nu-ti fa griji, vei observa tu schimbarile, nici nu se va putea altfel! Stai linistita... Si nci eu la Jasmina n-am avut nici o singura contractie inainte de nastere, deci nu-i ceva iesit din comun. Si data viitoare poti sa te duci linistita la dr la spital sa te controleze, ca nu ai fi nici prima nici ultima graviduta pe care o trimit inapoi acasa. Mai bine te duci si te linistesti, nu? Dar lasa ca vei afla tu maine mai multelamonitorizare.Eu am fost saptamana trecuta si nu aveam nici urma de contractii. Data viitoare merg pe 24 decembrie dimineata, daca nu se intampla nimic intre timp.
Capul sus, mai ai putin si SIGUR vei stii cand e de nascare, da? SI mai suntem si noi prin preajma...

Acum ma bag inapoi in pat, dar sigur mai intru astazi.

Pe mine tocmai azi a inceput sa ma ia cu intaritul burtii, dar nu vreau acuma (bine, nici nu se simte ca ar fi contractii de nastere). Nici n-as fi capabila sa nasc acum, abia ma tin pe picioare si o plimbare la toaleta mi se pare ca-i la fel de dificila ca si cum as fi urcat pe un munte d 2000m...

Adina 38+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput