Inseminare (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

LA MULTI ANI!UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI MULTE IMPLINIRI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Cu ceva intarziere din cauza zapezilor va urez si eu:
UN AN NOU FERICIT!!!
Dumnezeu sa va ajute si sa va implineasca visul de a fi !
pentru toate fetele!

Sarbatori fericite!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

la multi ani
si un 2008 asa cum vi-l doriti

gata am schimbat anul vechi pe unul nou
si se pare ca acesta a inceput promitator cu zapada din plin care simbolozeaza belsug si un an roditor
va doresc ca si burticile voastre sa fie roditoare anul asta

recunoasc ca am depasit cu greu ultimul esec, si am plans mult, stiu ca important este sa nu ne pierdem credinta in Dumnezeu, si nici eu nu am s-o fac, va exista o cale si pentru mine, inca nu stiu care este aceea, dar o voi afla
dar asta nu inseamna ca nu sunt om, ca nu am dezamagiri si clipe de disperare, ca nu plang pana la refuz, pentru ca apoi sa ma ridic si sa merg mai departe

andiushca te rog modifica si la mine IAD nr. 5 nereusita
mai multe nu stiu sa iti spun inca nu m-am hotarat ce voi face

va pupic un an mai bun va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

LA MULTI ANI FETELOR DRAGUTE! VA DORESC UN AN PLIN DE REUSITE SI IMPLINIRI.

Mergi la inceput

andriuscha pe unde esti????????nu mai vrei sa intri pe forum?ai patit ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna seara fetelor,

si eu, cu intarziere va urez la multi ani si imi doersc ca noul an sa fie mai bun decat cel care tocmai s-a terminat, mai darnic, in care indraznesc sa sper ca vom fi, in sfarsit, fericite, implinite.

multumesc celor care s-au ingrijorat pt. lipsa mea.
lara, am fost si sunt inca in concediu, nu am patit nimic, nici rau, nici bun. tot e ceva, nu?

sunt debusolata si eu, dezamagita de "magia" sarbatorilor, care pt. sufletul meu a lipsit cu desavarsire, desi am mimat-o cum am putut mai bine...

asa stand lucrurile, nu am vrut sa va umbresc aceste zile, cum am mai facut, nu cu tristetile mele, as gresi sa spun asa, pt. ca nu am fost trista, ci mai mult impietrita, incapabila sa simt. asa m-am simtit si inca ma mai simt.

monty, am modificat, cu parere de rau, pe prima pagina.

eu de la noul an imi doresc sa-mi recapat macar speranta!

va sarut pe toate cu drag!

andreea

ZOZOLINA

nu mai numar nimic!

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

buna dimineatza
multumesc andriushca si mie imi pare rau dar asta e, si intradevar ai gasit exact cuvantul care sa descrie starea noastra impietrita
incerc sa ma conving ca poate e mai bine asa(stiu ca o sa par o zgripturoaica in ochii tuturor dar sincer nu imi mai pasa).
ce e mai grav e ca ma indepartez tot mai mult de cei care au copii, prietena mea cea mai buna si mai veche are 2 deja si imi e atat de greu sa dau ochii cu ea, si nu de invidie sau gelozie chiar imi sunt dragi prichindeii, dar nu mai suport surasul ei superior ca ce am eu si tu nu ai, si tembela intrebare "dar voi cand faceti, ce mai asteptati" ce sa ii spun ca e usor sa vrei mai greu sa poti niciodata
mi-am promis sa fiu mai buna anul asta si uite cum il incep dar nu ma pot abtine, mai bine nu mai zic nimic, poate totul e o pedeapsa pentru gandurile mele

Mergi la inceput

andrema gandeam ca ai patit ceva sau.....ca nu mai vrei sa vorbesti cu noi!aduna-te si incearca sa scapi de gandurile negative,o sa fie bine anul acesta pt toate,presimt eu!am ghicit in cafea

monty,nu te indeparta de lume,asa faceam eu si sincer ma simteam si mai nasol!am avut o perioada de un an in care nu mai raspundeam la nimeni,la tel parca eram nebuna!imi era sila sa mai ies pe strada,sa ma intalnesc cu cunoscutii mei pt ca toti ma intrebau acelasi lucru:COPII??NIMIC,NIMIC????????acum spun la toata lumea ca nu-mi plac ,ca sunt tanara si se poarta sa faci pe la 40 si sa vezi ce s-au calmat toti!
legat de prietena ta,scuza-ma dar daca se uita cu un aer de superioritate ca ea are copii si tu nu........nici nu mai merita sa o saluti!incearca sa-ti spui asa:ea are copii dar eu am un sot mai bun,sunt mai nu stiu cum,sunt mai fericita......eu asa am facut si merge desi lupta de-a avea copii nu a incetat!sper ca nu te superi ca iti dau un sfat nu poti trai toata viata inchis in tine si lipsit de viata!asta ne este soarta si trebuie sa traim ca viata e scurta!te pup si sper ca nu te-am stresat

Mergi la inceput

nu lara, in niciun caz nu m-ai suparat
eu din fire sunt foarte sociabila, dar acum simt ca nu mai pot,
cred ca e un pic si din vina mea cred ca sunt paranoica, parca toata lumea a conspirat sa ne terorizeze cu acelas lucru, si ne privesc suspiciosi
- mare parte cred ca au sunt de vina, ca eu nu pot, ceea ce nu este adevarat, poate ca daca ar fi ceva in neregula cu mine as fi spus si altora, celor mai apropiati, uite am aia aia , ce sa fac, voi ce ati facut, ca in ziua de azi multa lume se confrunta cu probleme, dar cum bolnavior e sotul nu pot zice nimanui pt ca el si asa se consuma f mult, eu cred ca pt ei e mai greu de acceptat cand altii improasca cu copii si in stanga si in dreapta si pe la amante, el nu, cred cail face sa se simta tare rau asa ca am preferat sa tin secretul
- si mai e a doua parte, care tot pe mine ma vad vinovata, o scorpie preocupata de cariera, e singura scuza pe care o folosesc mai cu succes, in special soacra-mea care nu pierde nicio ocazie sa ma impunga si sa imi arate cat de neputincioasa sunt
cred ca deja au devenit banuitori ca ceva nu e in regula, dar binenteles eu sunt suspectul principal, prea a trecut mult timp de cand suntem impreuna si nimic nimic (11 ani) ca in ultimul an nici una nici doua taoate discutiile ajung la copii, toata lumea al subiect sa ma streseza nu are, si eu ma simt asa jenata, mereu ma simt nevoita sa schimb vb
e asta e
trebuie sa suport mai rau o sa fie daca nu reusim

Mergi la inceput

monty draga mea!la fel am patisi eu cu socrii mei,ma faceau sterila,nu imi ziceau direct dar bateau apropo vizavii de altele!nici eu nu spuneam nimic niciodata,desi sotul meu are probleme!pana intr-o zi cand a venit soacra-mea la mine si i-am aratat analizele mele si ale sotului!sa nu-ti spun cum se albise(sotul meu nu era acasa si nici nu i-a spus nimic socrela)stiu ca daca afla sotul meu s-ar fi simtit prost,pt ca ........oricum eu tot mereu ii spun ca am si eu o vina,bla,bla, ca sa nu-l supar!in fine,de atunci vreau sa-ti spun ca nu mai comenteaza nimic idiotii mei de socrii!la fel spuneau si de mine ca nu vreau copii pt ca sunt tanara,sotul meu e mai mare cu 8 ani,etc!dar acum sincer ma doare inma scuzati dar asa e!INCERCATI SA FITI PUTIN NESIMSTITE SI SA LE RASPUNDETI CU ACEASI SCARBA SI AROGANTA SA VEDETI CUM VA SIMTITI DE ELIBERATE!
INCERCA MACAR O DATA MONTY,CAND TE INTREABA CINEVA DE COPII SA SPUI SPRE EXEMPLU:"O SA FAC INTR-O ZI DAR ACUM VREAU SA MA MAI DISTREZ SI SOTUL MEU NU PREA AR VREA.......ETC!SINCER LA MINE A FUNCTIONAT SI TOTI CARE M-AU ATACAT ACUM SUNT ATACATI DE MINE CU PROBLEMELE PE CARE LE AU EI!OAMENII SUNT FFFFFFFFF RAI SI TREBUIESC TRATATI CA ATARE!CA E USOR SA STAI CU AIA IN SUS SI SA FACI COPII SI APOI SA-I CRITICI PE ALTII CA SUNT STERILI,ETC!
va pup si sper ca nu v-am stresat,va povestesc din experienta!

Mergi la inceput